Z I Z A N R A Z A K @zizanrazak869

This is me! Young entrepreneur and an entertainer. Ayo guys Nahhh!!! Jom Layan Zizan Beats and boleh chat situ let’s go..!! Click now..!!!

Similar users

Z I Z A N R A Z A K photos and videos

18 hours ago

Satu cara yang paling mujarab untuk dapatkan mood yang baik ketika shooting. Dan ini juga kali pertama aku tengok @elizabethtsm menari lagu bangra. Takpe janji dia bahagia. #zizanrazak #abanglongfadil3 #movie #6million #goodmood

99.7k720
Yesterday

Alhamdulilah, rezeki dapat berbuka dengan @PETRONAS Thanks so much for having me 😊 #RendangSoRaya #AnugerahKita #blessings #PetronasRaya2019

45.5k216
Yesterday

Korang, tadi sebelum buka puasa Zizan pergi la layan iklan raya #RendangSoRaya 😭 Haih siapa la yang rajin potong bawang time2 ni? 😭 Sedihh gila. Jom layan iklan raya PETRONAS dan rasai sendiri. For more info check out @PETRONAS #RendangSoRaya #AnugerahKita #blessings #PetronasRaya2019

34.1k98
3 days ago

Terima kasih yang tak terhingga buat semua peminat Zizan yang sentiasa bersama Zizan tidak kira bila dan dimana. I love you guys. #zizanrazak #6million #followers #thankyou

85.2k843
5 days ago

Semoga raya mereka lebih ceria dan bermakna. Terima kasih kepada semua yang bekerjasama menjayakan program ini. #zizanrazak #zrcharity

88.2k530
6 days ago

Selamat berbuka dari saya dan Nvx155. Semoga puasa anda diterima Allah. And malam ni siapa sudi sahur bersama Zizan tolong komen sebab apa anda nak sahur bersama dan dimana port baik tuk sahur. #zizanrazak #ramadan #puasa #sahur

113.5k651
2 weeks ago

Happy birthday to my big brother @hafizarazak semoga semua berjalan lancar dan dipermudahkan dan dimurahkan rezeki. Sentiasa dilindungi Allah dan panjang umur. #happybirthday #sibling

75.7k271
2 weeks ago

Kenyang ke x???! #sahur #ramadan #zizanrazak #abanglongfadil3

81.1k395
2 weeks ago

Susah senang mencari rezeki halal demi menghiburkan kalian. Semoga segalanya diberkati dan dirahmati Allah. #abanglongfadil3 #zizanrazak #movie #ramadhan

69.1k362
2 weeks ago

Bila kau lupa baju raya kau kain sama buat sofa rumah yang kau pergi beraya. #zizanrazak #ramadan #raya2019

52.2k220
59.3k254
2 weeks ago

Masih di lokasi. Wuhuuu kerja sambil menanti sahur. Any idea nak sahur apa malam ni guys...??? #zizanrazak #ramadan2019 #ramadan #sahur

53k237
2 weeks ago

Sekadar berkongsi apa yang saya tahu. Ilmu dari ibu saya.

81.9k392
2 weeks ago

Baru beberapa hari puasa dah nampak kesan. #zizanrazak #ramadan #ramadan2019

99.6k1.6k
3 weeks ago

Assalamualaikum MahshAllah. Sahabat yang sejati bukannya bertepuk ketika kita menang tetapi menyokong ketika kita tumbang. SubhanaAllah. #jumaat #zizanrazak #assalamualaikum

142.1k767
3 weeks ago

Salam Pagi Jumaat. Jangan sesekali tegur apa yang dibawah dagu. Kalau unta itu tempat simpan air. #zizanrazak #jumaat

153.7k733
3 weeks ago

Salam Ramadhan kepada semua warga Malaysia! Tak lama lagi denyuuuuut lah Astro First! Apalagi.. sebab Bikers Kental 2 mula ditayangkan pada 9 Mei 2019 ini ! Jangan lupa layan di Saluran 480 atau On Demand VOD!

57.5k275
3 weeks ago

Selamat menyambut Ramdhan dan selamat menjalani ibadah puasa dengan tenang dan sabar. #zizanrazak #selamatberpuasa #ramadan #berserah

70.8k248
3 weeks ago

Nampak seperti seorang peguam dan sebelahnya wanita cina yang baru beli helmet dengan perasaan marah. #zizanrazak #abanglongfadil3 @elizabethtsm

57.5k225
4 weeks ago

Korang dapat rasa tak ada sambungan Avengers.?? So tunggu jelah ok. #zizanrazak #abanglongfadil3 #movie #avengers #endgame

75.1k294
4 weeks ago

Cuba kasi dialog or lirik apa yang sesuai. @ismailizzani_ #zizanrazak #berserah

48.7k312
4 weeks ago

Hello peminat saya di Singapore! Kalau rindu jom layan Astro Citra CH603 di Singtel TV! Pakcik, Makcik, Abang, Kakak.. Siapa tak subscribe.. memang rugi! Layari singtel.com/citra untuk info lanjut! #abanglongfadil #abanglongfadil2 #polisevo #babybro #astrocitra #singteltv

21.6k72
4 weeks ago

Perjalanan yang sentiasa berjalan. 😏😏😏 #zizanrazak #abanglongfadil3 #berserah

59.2k326
5 weeks ago

Hi semua, korang sudah boleh tonton Lirik Video #Berserah nyanyian saya bersama @ismailizzani_ di youtube channel Rocketfuel jam 9.00malam ini. Jangan lupa komen, like & share ok. #rocketfuelent #zizanrazak #ismailizzani #berserah

50.9k327
5 weeks ago

22 April 2019: Zizan dan Sonaone dapat pengiktirafan atas kejayaan single lagu "Chentaku" di event Rocketfuel baru-baru ini. We couldn't have done it without your support, guys! Thank you.

21k119
last month

Berita baik!! @zizanrazak869 dan @ismailizzani_ akan keluarkan single bersama yang berjudul #Berserah di semua aplikasi streaming bermula Jumaat ini.. Set reminder korang OK. #rocketfuelent #zizanrazak #ismailizzani

43k285
last month

So inilah jawapan kenapa saya mula besifat samseng sekarang ni. Maaf kekadang perubahan semua bersebab. Jadi jangan ganggu kami. Nama kumpulan kami “THE FOREIGNER” #zizanrazak @wira_2019 #brotherhood

155.7k1.3k
last month

Assalamualaikum Malaysia. Saya Zizan Razak ingin memohon maaf diatas kejadian yang berlaku semalam. Tetapi apa yang saya buat sejujurnya untuk bahagiakan adik saya @hairulazreen maafkan saya tuan Director @adrianteh19 @wira_2019

229.3k1.6k
last month

Ramai gadis gadis usha saya semalam ketika Ame 2019 dan saya rasa wow hensemnya aku. Akan tetapi apabila sampai rumah saya baru baru perasan yang seluar terlupa zip. #ame2019 #zizanrazak

117.4k717
Load More ↓