Ufa Sofura @ufasofura

@adidasindonesia Ambassador Choreographer Dance Teacher SBZ

Similar users

Ufa Sofura photos and videos

Yesterday

Last week special collaboration class by USA (Ufa Sandree Arif ) ! 💃🏽💃🏽💃🏽 It was awesome that we can share our passion in dance to participants. Thank you guys for the energy, vibe & fun also sharing session in the end of the class. Remember to always respect any style of dance & keep learning as much as you can. . Thanks to @arfsrchmn & @sandreeha WE DID IT 😎 Thanks to coordinator @reztiechii yang selalu kita repotin 🤪 Much love & respect ! 🙏🏻💙 . . 🎶 SET by @ciara 💃🏽 @arfsrchmn @ufasofura @sandreeha #SET #Ciara #ufasofurachoreography #arifsurachmanchoreography #sandreehachoreography

1.4k35
Yesterday

Post workout selfie 😝✌🏽 Have a good weekend ! May all be healthy & happy 💜 #createdwithadidas #adidasindonesia #adidaswomen

1.1k12
5 days ago

Last week vibe in our collaboration class @stepsdanceacademyid Creating & dancing with @diskalivia was fun & “LAWAK” 💃🏽 . She’s an awesome dancer from Norway guys 😍 . Thanks for the good time my Diska. See you somewhere someday ❤️ . . 🎶 @frenchkiwijuice - Skyline 💃🏽 Diska - Ufa #fkj #skyline #dance

1.3k30
2 weeks ago

So happy to choreograph & work with these people !!!!! All the best for you girl @claurakiehl 💃🏽❤️ . . #VIDA by @claurakiehl Music Video is officially released! Check it out at Cinta Laura Kiehl VEVO Youtube Channel! @sonymusicid #SonyNewRelease #VidaCLK #cintalaurakiehl ________________________ Production by LS Creative Visual Producer : R Galih Oktasetya & Ervan Aditya Assistant Producer : Dzulkifli Nurindra  Director : R Galih Oktasetya  Ass Director : Bacheca Pasca Mahardhika Director Of Photography : Bacheca Pasca Mahardhika & Akita Messakh Editor : Bacheca Pasca Mahardhika Colorist : Bacheca Pasca Mahardhika Behind The Scene : Farid Maulana Crew : Muhardi Ari Afdal, Muhammad Zaky, Farid Maulana Art director : Miraa Asst art director : Hugo Gasparo, Prima Yuda A Gaffer : Alif R Nouddy Korua Asst Gaffer : Fidelis Bintang, Irvan Ramadhan Photographer : Wong Sim Make Up Artist : Bubah Alfian Hair stylist : Eva Pical Fashion Director : Alva Susilo Fashion Stylist Assitant : Rahmi Fadhillah  Designers :  Nicolas Jebran Moschino Harry Halim  Bono Van Peursem Epa Jewel Aidan & Ice Choreographer : Ufa Sofura Dancers :  Prita Putri Aunalal Kusuma Dewi Ratih Putri Maulani Triarona Kusuma Novita Gabriella Euridite Gumulya Make up dancers : Anadya Ayesha, Citra Simanjuntak Hair Stylist Dancers : Gladys Fahrezi Sulistiyono Wardrobe stylist Dancers : Prisilla Halim Artwork Designer : Ivy Yunita Special thanks to :  Sony Music Entertainment Indonesia, Oasis+, Studio toha

3.2k65
2 weeks ago

@sandreeha class last night was fun !!! Thanks for class San 🙏🏻💙 Dancing with him & @diskalivia Song is mix sundanese with reggaeton, kiddin’ 😛😛😛 Catch @sandreeha jazz funk class tonight @stepsdanceacademyid !!! Leggoooo 🔥🔥

1.9k24
2 weeks ago

Happy Monday !!! Siap latihan-ngajar-kerja tektok sana sini jadi harus pakai sepatu-baju-celana yang nyaman & langsung bawa tas super besar untuk membawa seperangkat baju ganti, baju latihan, sepatu, toiletries, gadget dll 🙈 Selamat beraktifitas semuanya 💃🏽❤️ #adidasindonesia #adidaswomen #parley #createdwithadidas

87915
2 weeks ago

🎶 Art of Persuasion by @alinabaraz 💃🏽 Choreography by me for Ladies Class #throwback See you tomorrow night Ladies @indonesiandancetheatre

1.3k17
3 weeks ago

Happy Saturday ! For me saturday is always be my productive day. Workout, dance, hangout, celebration/another event that usually happen on Saturday (weekend ). Have a fit day everybody. Be healthy & happy 💃🏽❤️ #adidasindonesia #adidaswomen #createdwithadidas #adidasstellamccartney

1.4k18
3 weeks ago

Be a crowd exciter with Adidas Originals watches collection. Get your only at @thewatchco #AdidasWatchesIndonesia #TheWatchCo

1.3k18
4 weeks ago

“Follow my simple instructions..” 🎶 Instructions by Jax Joness feat Demi Lovato 💃🏽 Choreography by me 🙋🏻‍♀️ Happy FriDance ! #throwback last month workshop @inspyro_moves 🙏🏻💙

2.1k53
4 weeks ago

Siapa yang sudah nonton @doremiandyoufilm ? Yuk ajak teman & keluarga nonton film ini. Gemes banget ceritanya bagus & sangat positif untuk semua kalangan. Kapan lagi liat @devdanendra & @aku_naura dance bareng di tarian yang aku buat 🤪💃🏽❤️ #doremiandyoufilm

3.9k27
4 weeks ago

Took @sandreeha class last week ! Finally ! Kangen banget ikut-ikut kelas dance lagi 😭😭 Nuhun ya kang 🙏🏻💙

1.5k42
last month

Ngumpul lengkap bareng gini, makan ngobrol minum ketawa (ga pakai dance ya ) bisa dihitung jari paling cuma setahun 1-2x. So proud with these people, walaupun bidang kita sama yaitu “Dance” but actually we’re in different field & we’re still doing great (amen ! ). Thanks for ‘food coma’ last night LOL ❤️

5823
last month

Hey kalian sudah liat video aku dan @sandreeha soal penilaian @hhi_id belum ? 😛 📸 @kamerakeliling #behindthescene #HiphopInternationalIndonesia

6696
last month

📃📄 📸 @kamerakeliling #BehindTheSceneHHI

83922
last month

Imma happy kid !!

1.2k14
last month

Boxing always be my favorite 🥊 #adidasindonesia #adidaswomen #createdwithadidas

1.5k19
last month

Bo(y )tak 😛 #latepost #sundayfunday

4046
last month

See you in the garden ? #latepost #sundayfunday

1.1k12
last month

Food coma ! #latepost #sundayfunday

6367
last month

Selamat Hari Raya Idul Fitri 2019 ! Mohon maaf lahir batin 🙏🏻 Semangat lebaran NET TV 2019 Credits : @netmediatama Choreographer : me 🙋🏻‍♀️ Dancers : @bryan_marvel @charissafpm @hillerie iona Let’s celebrate with blessings & happiness : )

72019
last month

Who’s feeling happy after workout? 🙋🏻‍♀️ Mata sipit segaris terlalu senang 😄 #createdwithadidas #adidasindonesia #adidaswomen

1.6k14
last month

@aku_naura dance practice ! It’s not for her show/performance but she just wanna practice to know more about her body movements in dance, so proud of you kak. Keep humble & learning the good things to get better. ✨💛 🎥 supermom @riafinola #naura #ufasofurachoreography

1.9k31
last month

Always get fun to play around after the STrain class is finish. Ini namanya Pike, finally sudah bisa lurus & nahan agak lama sampai akhirnya bisa difoto 😂😂😂 Thank you coach bunda @anastasiadeliaa sudah membolehkan aku coba2 pose lagi, besok aku mau coba pose terbaru ya 🤪🙏🏻 #adidasindonesia #createdwithadidas #adidaswomen

98912
last month

Last week vibe @inspyro_moves ! I’d like to thank to everyone who came to my class, thank you Miss @jess_moves & family for having me. It was a good time. Dancing with an awesome mover @rachelluciaa , keep it up girl 🔥💃🏽 🎶 Song by Lil Mo - 4ever 💃🏽 Choreo by me 🙋🏻‍♀️

2k79
last month

“I just wanna have a good time” through #beforeiletgochallenge by @beyonce Choreography by me 🙋🏻‍♀️ Dancing with Atika & Rara 💃🏽💃🏽

1.8k70
last month

Chilling before teaching 😎 Anyways, the shoes is cute tho. I thought it won’t fit with my daily style but i pulled it off 💁🏻‍♀️ #createdwithadidas #adidasindonesia #adidasoriginals

1.2k14
last month

Ufa Sofura X @cosmoindonesia X @makeoverid ! ✨✨✨ Videographer : @ferdianrus Ass.videographer : @prashtheo Video Editor : @octrishya Content Creator : @astrianagemiati & @kissyaprilia Make Up Artist : @inachan_makeup Hair stylist : @victoria_makeupatelier Thank you all 🥰

1.3k97
last month

Abis olahraga sambil ngabuburit pas banget udah waktunya buka puasa, untung dapat hampers dari Nice & Natural jadi bisa langsung dimakan deh, karena cemilan ENAK dan SEHAT memang sebenernya cocok banget sebelum/sesudah olahraga. Ada 2 rasa favorite ku nih , Choco Almond Crunch & Mix Berry Crunch! Enak banget deh kalau kacang, almond, wholegrain oat, cereal dan potongan buah berry dilapisi coklat lezat. Go check akun ig @niceandnaturalid lagi ada promo lho! #CaraEnakNgemilSehat

88113
last month

Check out @stepsdanceacademyid bio, all teacher are awesome !🔥 https://youtu.be/wRdzx7jFWUs !!! 🎥 @rakustra 💪🏽

1.3k35
May 2019

Adidas is celebrating its 70th anniversary this month and it’s time to #SHAREYOURSTRIPES ! Visit participating Adidas store or online at shop.adidas.co.id to get 33% of for purchase minimum 3 adidas product, starting from 17-24th May. Terms & conditions apply. #adidasindonesia #createdwithadidas

1k7
May 2019

Body stretching itu sangat penting dilakukan sehari-hari supaya peredaran darah lancar & persendian tidak kaku. Nah apalagi kalau kalian sedang berpuasa bukan berarti tidak berolahraga sama sekali, justru ini waktunya meng-upgrade fleksibilitas badan kalian. Lewat video ini aku berbagi beberapa gerakan stretching yang kamu bisa lakukan dengan mudah di rumah/kantor/basecamp kamu. Tetap semangat bergerak ya & stay healthy guys ! #createdwithadidas #adidasindonesia #adidaswomen #PRIMEKNIT

93610
May 2019

Stay fit during fasting month ! Kalian bisa ganti cardio dengan strength training yang mungkin bebannya lebih ringan : ) Kalau aku pilih S-Train atau Yoga/Pilates 💪🏽📸 my STrain coach @anastasiadeliaa (who push me to practice this position ) #PRIMEKNIT #createdwithadidas #adidasindonesia #adidaswomen

9185
May 2019

“Puasa kok lemes?” Semangat Ramadhan NET TV 2019 Choreo by me @ufasofura Talent @bryan_marvel @charissafpm @hillerie iona Thank You @netmediatama Selamat berpuasa semua !!!

58616
May 2019

Let’s move your body freely ! #PRIMEKNIT #createdwithadidas #adidasindonesia #adidaswomen Photo by @robin_alfian Style by @iwanlatiff Make up by @andychunmakeup

1.3k26
May 2019

My flexibility is matching with PrimeKnit Flow. Favorite ! #PRIMEKNIT #createdwithadidas #adidasindonesia #adidaswomen 📸 @robin_alfian 💄 @andychunmakeup 💅🏼 @iwanlatiff

1.4k46
May 2019

Don’t look back, just show it 😎 #PRIMEKNIT #createdwithadidas #adidasindonesia #adidaswomen 📸 @robin_alfian 💅🏼 @iwanlatiff 💄 @andychunmakeup

1.7k37
April 2019

. 🎶 Crazy in Love by @beyonce 💃🏽 Choreo by Me Rockin’ my apparels from @adidasindonesia to Beyonce’s vibe ! #beychella #adidasindonesia #createdwithadidas

1.3k38
Load More ↓