Arif Novianto @tahudriftking

Computer Engineer | UMN '18 . . . . . "Kuat dilakoni, yen ra kuat ditinggal ngopi."

Arif Novianto photos and videos

6 days ago

It may take me longer to the top, but that's because I'm carrying my self respect with me.

926
4 weeks ago

Sekedar ingin mengucapkan betapa senang nya bisa berkumpul dengan beberapa sahabat sejak kecil gue walaupun ga lama. Jadi inget masa kecil dulu kita dari yang temen sepedaan pas SD, basket saat 'lunch time', yang suka bertingkah konyol alias badut kelas, sampe yang gamau masuk kelas kalo ga ada gue saat play-group *ehem siapa ya*... Damn, time flies ya 😅 Now that we're older, we got bigger responsibilities to carry with us now. I hope the best for y'all and may God bless you 24/7! 😇😎 . . . . . P.S. mas bro @stjahjakartana udah 19 kemarin, hayo yg blm ucapin, gih ngomong! hahaha. ✌

1135
last month

😄 besok lebaran 😄

1013
May 2019

Cigarettes are dangerous? Why? . Cigarettes, not only interfere with our breathing system, its also reduces our immune system. Briefly, immune system forms a defense against diseases. Imagine if our antibody is weakening, causing our body to need a longer time to heal. Terribly disturbing? Absolutely. Nicotine, another substance that could thickened our blood, causing nutritions, minerals, and oxygen that spread through the blood vessels can’t be absorbed optimally by our body. . “No one could make you quit beside yourself. Smoking is like a double edged sword, it kills you and people around you.” #mrmsumn2019 #saynotosmokingcampaign

850
May 2019

pengen minum susu yang kekinian dan bergizi tapi bosen sama kebanyakan susu yang rasanya itu" aja? Nah, cocok banget nih buat kalian untuk cobain HiLo chocolate banana! Rasa coklat yang pas ditambah rasa pisang yang enak banget ini bisa puasin kalian yang pengen cobain susu yang enak dan bergizi ini guys! #hilobanana #mrmsumn2019xhilobanana #PalingNgertiin #HiloChocolateBanana

868
April 2019

[ROAD TO 20 MR. & MS. UMN 2019] Curious about who will be the finalists of Mr. & Ms. UMN 2019? Be the witnesses to the start of a new journey of Mr. & Ms. UMN 2019. We're officially inviting you to join us for Road to 20 Mr. & Ms. UMN 2019, that will be held on: 📍Summarecon Digital Center 🗓 Friday, 26th April 2019 🕕 17.00 WIB Please support me in the Road to 20. See you soon! #MrMsUMN2019 #Aatreya

504
January 2019

awal 2019 kalian gimana? klo gue, disambut dengan hujan yang ga ada abisnya..😴

610