#Sedetiklebih Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

Yesterday

Sedetik Lebih bilang ne tajuknya.. yang sedang dilamun cinta tu bagus kamu nyanyi ne lagu hahahahaa.. #coversong #coverlagu #covermalaysia #lagujiwang #laguromantis #videolagu #sedetiklebih #videoedit

220
2 days ago

#sedetiklebih #kiraokesuria #suriafm #suriamalaysia #suriafmmalaysia Saya rasa suara saya kiraoke. saya nak cuba kiraoke suria sebab saya suka sangat menyanyi. harap saya dapat join dan ingin berentap di siri jelajah JOHOR BAHRU

3113
4 days ago

SEDETIK LEBIH (LIVE VERSION ) @anuarzainnetwork Persembahan spontan permintaan daripada kakak kakak manis @manisfm untuk mengisi masa luang sementara menunggu keputusan juri dan penyampaian hadiah sempena Pertandingan Berbalas Pantun Pesta Pantai 2019. Terima kasih kepada semua sahabat yang sudi datang memberi sokongan. ALHAMDULILLAH. UniSZA nenggondol gelaran Juara dan juga saudari @missnurrah dinobatkan sebagai Pemantun Terbaik. Satu memori dan juga pengalaman yang indah buat semua. Ini buat anda semua. Terima kasih KALAU ENJOY KASI PAYUNG SATU KOMEN DAN JGN LUPA REPOST DI STORY😜💕 #abiangcover #abiangcuba #bujangmasak #abiangmasak #sedetiklebih #anuarzain #anuarzainnetwork

17349
6 days ago

The only Anuar Zain song that i like because of the movie Hikayat Merong Mahawangsa. The lyrics, the feeling and the meaning depicting the song is just too deep. Hah! #amadfirzo #sedetiklebih @anuarzainnetwork

30
2 weeks ago

Song for you, Tak penah buat piano cover, I'm trying.. Sedetik lebih by Anuar Zain.. #sedetiklebih #anuarzain #pianocovers #pianocover

80
25010
2 weeks ago

"Saya rasa suara saya kira okey, jadi saya nak berentap di karisma jelajah suria johor bahru 🎤" #kiraokesuria #suriafm #johorbahru @suriamalaysia @feeyaiskandar Bismillah doakan moga2 terpilih ye gais 🤗 #emceemalaysia #emceejohor #emceekuntum #kiraokesuria #karismajelajahsuria #karokkasipecah #sedetiklebih

232
3 weeks ago

Disebabkan ulang tonton Descendant of the Sun.. Haruslah noona mengimbau kenangan di sini.. . . #dots #toys #mascot #dalkomm #memory #coffeecoffee #mengopi #hangout #sixtyone #sixone #sedetiklebih #missyou #보고싶다

10
4 weeks ago

Happy born day to me...genap 26..tua dh rsa...tq sbb wat suprise... #sedetiklebih #happybornday

110
last month

Kalau pergi wedding close friends punya family atau sedara mara, perkara yang aku paling nervouskan ialah diminta menyanyi di majlis dorg secara spontan dan aku pula mmg susah nak hampakan tuan rumah, so belasah jelah wpun pakai selipar jer hahahaa. Harapnya menghiburkanlah tetamu yang hadir sedikit sebanyak ya. #SedetikLebih #WeddingFatimah &Abdullah

30865
last month

kasihku... ku amat mencintai kamu... kerna beri erti hidup... #sedetiklebih #anuarzain

72
last month

https://www.instagram.com/tv/B0YEfB_DE81/?igshid=dlmkty1ab9az Walau diusir.. Jasamu dikenang.. Semoga Allah memberi kesempatan membalasnya.... Biiznillah.. Inshaallh.. #sedetiklebih #getfitnowonline #chakrakhan #amirul #magnum #bulan #fullmoon #durian #44kali #doa #makbul #allahuakbar

550
last month

Kudambakan malam bersamamu. Kita lihat semua rasi bintang dan cahaya rembulan yang bersinar begitu terang. Namun sayang imajinasiku bersamamu terlalu fana. Terlalu melampaui batas,aku sadar kita tak mungkin dapat saling menggenggam. . 📷: Pacarnya aa' kevlar . #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 #Indonesia #billar #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih

224
last month

Berbicara tentang kopi, aku teringat akan dirimu. Bagaimana dulu kita bercengkrama membahas secangkir kopi bersama. Masih teringat bagaimana kamu mengibaratkan kita dengan secangkir kopi. Dulu katamu,kamu itu kopi pahit dan sepat. Dan aku gulanya,memberikan rasa manis pada hidupmu yang kelabu. Lalu bagaimana sekarang,aku tak lagi ada dalam hidupmu? Sepatkah hari-harimu? Ah,aku harusnya sadar dulu kamu hanya membual.💔 . 📷:Laluna Aditama,ibu peri(h ) baik hati . #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 ndonesia #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih #berbagikisah

286
last month

Aku pernah membuka pintu hati untuk siapapun yang mengetuknya. Tapi terakhir,sang tamu tidak menutup pintunya dengan baik. Ia juga meninggalkan luka yang menyayat memory. Maka untuk sekarang siapapun itu,aku sedang berhati-hati untuk membuka kembali pintu hati. . 📷: @itsveey #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 ndonesia #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih

291
last month

Untuk sebuah rasa yang tak bisa di jabarkan dengan logika. Ku ucapkan selamat tinggal,hati ini sudah lelah mengharap sesuatu yang fana. Tak ada yang benar-benar jadi abadi,malah menjadi hancur melebur bersama abu. Selamat tinggal luka. . 📷:Silvi nikmatul . #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 ndonesia #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih

17
last month

Cinta dan kasih bukan hanya sekedar adam dan hawa. Bukan hanya milik romeo dan juliet. Keduanya merupakan hak segala insan di dunia. Maka tidak ada larangan dalam mencinta,hanya sadar jangan mencinta milik orang saja. . 📷: @aarraaaa__ #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 #i ndonesia #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih

214
last month

Seperti terpaan angin,harapan sering berhembus tak tentu arah. Membawa angan kian tak bertepi. Harus ada yang di oegang supaya jatuh tak menyakitkan. . 📷: @meyzzarasyiidta #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 #i ndonesia #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih

176
last month

Bersama bakal peserta Mentor Millenia @erulomar_ tadi dia nyanyikan lagu Sedetik Lebih, mmg sedap giler... blh jatuh cinta la dgr suara dia.... 😅😅😅😅😅 #akusuka #sedetiklebih

1511
22212
last month

Some people just stay in your HEART...Happy International Twin Day Eric!.. #blessed #stayintheheart #sedetiklebih #anuarzain

60
last month

Ternyata ku perlukan cintaaa Dari dirimu sayang barulah terasa ku bernyawaa.. Kasihku ku amat mencintai kamu Kerna kau beri erti hidup Ku kan terus mencinta sedetik lebih Selepas selamanya #sedetiklebih

212
last month

Merayakan akhir Juli dengan kemerdekaan Agustus #sedetiklebih #sehari

850
last month

So this happened 😂 me & ma bro @nfnizamfaizi singin Anuar Zain's Sedetik Lebih. Was a hell of a nite. Sory bro need to post this eventually rite. • Bowling & Ortho Night 2019. • Enjoy the video. Don't layan the sumbang that we produced tho. Just for fun fun 😂 #anuarzain #sedetiklebih #bowlingandorthonight #hoshas

602
last month

1 bnde yg org x berape tau tentang abang.. abang x biase nyanyi lagu melayu.. lagu @anuarzain70 adalah lagu melayu paling sesuai dngn abang.. lagu2 artis lain tu blh nyanyi.. cume x berape sesuai dngn suare abang.. #singingchef #sedetiklebih #ICSYVMY #asiancoversong

18310
last month

Masih dengan perasaan yang sama😌 . . Galau?butuh teman curhat? Disini aja😊 . Jangan lupa follow @moodgirl_idn PP?DM!! . . #mood #ruangrindu #sedetiklebih #puisi #cinta #mylove #

180
July 2019

Yang Punyaaa SPOTIFY Silahkan Di CEK Teman2...👌🙏🎧😍😍😍❤❤❤ Saya Mah Adanyaa Cmn JOOX Sama YouTube Min @ihsanismforever (Gak Adaaa Yg Nanyaaa...🤭😂✌ ) 📍Pict 📸 By SG Mimin @ihsanismforever #ihsantarore #ihsanterikat #manusiasempurnaihsan #ihsanidol #ihsanismforever #sedetiklebih #soundtrack #film #spotify #music #jakarta #indonesia

293
July 2019

Tag sahabat dan doi Maaf masih modal Vivavidio.dukung selalu karya anak bangsa #sedetikrinduku #sedetiklebih @curahan_hati_q @_curahanhati09 Follow akun kita yahh

252
July 2019

Karaoke. It is from a Japanese word meaning ‘empty orchestra’. Doesn’t feel empty to me #TerimaKasihCinta #SedetikLebih #ShesGone #CekMekMolek

370
July 2019

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia, asal masih adanya kamu. 〰️ #chinstand ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ #armbalance #armbalanceaddict #yogaeverywhere #yogaeverydamnday #yoga #yogacanada #thesweatlife #lululemonmy #lululemon #lululemonambassador #SEDETIKLEBIH

3781
July 2019

Alhamdulillah selesai persembahan erul harini...tq pada tuan firas kerana menjemput erul untuk membuat persembahan disini..... . Terima kasih yang tidak terhingga... . #erullck #erulsmile #LaguCintaKita #wedding #jakel #dahlamataknyanyi #sedetiklebih #tv3malaysiaofficial

35423
July 2019

- 30 JUN 2019 (AHAD ) - DEWAN PUSAT KOMUNITI SENTUL PERDANA KL Wedding Function... - Selamat Pengantin Baru INTAN & BUDY.... - Perkongsian Rezeki Bersama Wedding Planner #rsweddingkualalumpur Iaitu MISS SYIRA ( 012 387 6102 ) Yang Berpengkalan Di Pandan Indah Ampang KL... - Whatsapp - 012 6431970 - Whatsapp - 012 6431970 - Whatsapp - 012 6431970 - - #kinamohd #klizentertainment #kinaklizentertainment #rsweddingkl #pusatkomunitisentulperdana #kualalumpur #sedetiklebih #anuarzain #ndlife #26syawal1440 #30jun2019 - #penyanyi #pengacara #pengacaramajlis #emcee #mc #deejay #dj #pasystem #pasystemkaraoke #entertainment #entertainer #freelancer #weddingfunction

102
July 2019

For the only one🌹❤ #Coversong #sedetiklebih

80
July 2019

Hanya perihal rasa yang tiada titik terjemahnya. Membuat nestapa menyelami beribu tanya. Tentang suatu asing di dalam sukma. Semuanya tabu,tapi ada cecap manis di sana. Artinya masih terus di cari. Namun logika seketika tersadar,inikah jatuh cinta? 📷: @hawaaenaa #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #pendakiindonesia #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 #indonesia #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih

31
July 2019

#Sedetiklebih lagu magis @anuarzainnetwork hadiah untuk sang mempelai kesayangan bampol. Tahniah dan Selamat pengantin baru buat KakJaja dan BamMus. Semoga kekal selamanya. #vidoftheday #instalike #igersmy

17447
July 2019

Assalamualaikum.. "TIDAK PERLU MALU TEMPAT ASAL MU" "KESEMPATAN UNTUK BERUBAH" SEMOGA DAPAT MEMBERI MANFAAT KEPADA SESIAPA YANG MENONTONNYA.. in sha Allah.. #sarahjasmi #secebiskatahati #sedetiklebih

00
June 2019

. Carilah tangan yang akan menggengam kita saat jatuh. . Mata yang selalu melihat kebaikan kita saat kita tidak sempurna. . Dan hati yang sentiasa menerima kita saat kita keseorangan. - ustazah siti Nor bahyah . #salamisyak #santapanjiwa #jiwatenang #followme #cemburubinasahidup #tarbiahsentap #tawakal #yabarri #positifselalu #quotestoliveby #queuebysyasyacollection #sedetiklebih #profmuhaya #azizanosman #quotesaboutlife #syasyacollection82 #puisihati

180
June 2019

Hubungan itu seperti membaca sebuah buku,membosankan ketika dibulang. Tapi ada beberapa buku yang lebih seru ketika di baca ulang. Tapi ingat!! Hanya beberapa,bukan semuanya.💙 📷: @meyla wrdn #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 #indonesia #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih

262
June 2019

Dari dulu kamu memang bayangan,tak pernah bisa untuk aku genggam. Lalu bagaimana saat tiba-tiba kamu datang menawarkan tawa? Yang kutau belakangan kalau itu hanya kesemuan semata. Tak akan pernah ada kata 'kita' di antara aku dan kamu. Sudah kututup saja kisah menyakitkan ini.💙 📷: @sajidahhalilintar #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 #indonesia #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih

222
June 2019

Kadang yang terlihat tak seperti kenyataannya. Seperti perasaan tak bisa di terka seenaknya. Perlu di pelajari dengan teliti. Rumusnya harus di hafal di luar kepala,agar suatu hari tak salah mengartikan. Namun mempelajarinya penuh rintangan,aku harus patah hati terlebih dahulu.💙 📷: @aliandooo #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #aliando #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 #indonesia #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih

232
June 2019

Ku tulisankan kenangan tentang caraku untuk berusaha melupakanmu. Sekeras mungkin ku bangun benteng tinggi di antara kita,agar kelak ketika kamu datang mengintip aku sudah tidak terjangkau lagi. Sengaja memang aku tak menghapusmu dari memori,agar kelak kisah kita menjadi pelajaran aku tak boleh jatuh pada si brengsek lagi. Terimakasih untuk kisah cinta dan dukanya yang begitu menyayat hati.💙 📷 : @masulah_ #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 #indonesia #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih

235
June 2019

ada orang request abam nyanyi lagu ni sbb sekarang tgh top lagu ni ost drama apa ntah..tapi walaubagaimanapun jiwa rockers abam tetap tidak merelakan abam utk deliver lagu ini dengan baik..hahahahaha #sedetiklebih #anuarzain #smule #smulemalaysia #hatersgonnahate #jangankecamsaya

90
June 2019

Kasihku ku amat mencintai kamu #Repost from @lovezm95 by @multisave_app ••• ❤❤ #curicuricinta #sedetiklebih #zahirAH #videosukasuka Like laju²💖💖💖 Video ZahirAH

2300
June 2019

✔ Cara ngeditnya ada di IGTV ya Sedetik Lebih #ihsantarore #sedetiklebih #editbykinemaster

420
June 2019

Dah berakhir gak drama ni..wpun byk gak skip2 tgk fokus last2 ep jer.. Nasibbaik happy ending.. Meh laa layan 2 version lagu fav sy #sedetiklebih abg @anuarzain70 yg ada dlm drama ni.. Aduh! rosak lagu ni #DanielHakim @aimanhakimridza nyanyi utk #IntanRaihana (video ke 2 )😄😂😂 . . #Repost @zahirahmacwilson 🤦🏻‍♀️ I kennot brain . Cc: @anuarzainnetwork abg, help.. #CuriCuriCinta Megadrama Curi-Curi Cinta di Astro Ria/Ria HD pukul 10.00 malam. (Isnin-Khamis, 28 episod ) Adaptasi karya Novelis Best Seller Siti Rosmizah, arahan pengarah Raja Ahmad Alauddin. PENULIS SKRIP @rehalnuharis TERBITAN BERSAMA @dearcreativemedia TERBITAN @sronesdnbhd @bambam_studios #curicuricinta #tiadabahagiatanparestu #dramamelayu

728
June 2019

Ada batasan yang tak seharusnya kita lewati. Ada cela yang tak bisa kita isi. Harusnya dari awal kita sadar bahwa jemari kita tidak untuk saling bergenggaman. Tatapan kita tidak untuk saling memuja. Kita hanya sepasang manusia yang kini dinpaksa harus menjadi asing kembali 💙 📷: @travelrack #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 #indonesia #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih

257
June 2019

Aku seperti kunci yang hilang,dan kini sudah ada penggantinya yang lain. Memang pernah di cari,namun kini tidak lagi. Harusnya memang begitu saja dulu,harusnya tak pernah terjadi sesuatu di antara kita. Maka akibatnya mungkin tak akan menyakiti kita berdua sekarang.💙 📷: @meymeilin15 #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 #indonesia #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih

307
June 2019

Kita adalah sepasang hati yang berhenti di kata pernah. Pernah saling mengasihi dan saling menyayangi satu sama lain. Bahkan pernah saling menyakiti. Sepenuhnya aku sadar,sudah tak mungkin lagi semuanya di ulang. Cukup saja berhenti pada kata pernah. Selebihnya biarkan takdir menjalankan tugasnya 💙 📷: @hasbihabibi_ #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 #indonesia #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih

308
June 2019

Kepergiaanmu mengajarkan ku satu hal,bahwa cintaku tak seharusnya berangan terlalu tinggi. Aku terlampau jauh dalam mencintaimu,terlalu gegabah menggangapmu telah menjadi milikku. Hingga saat ada hati lain yang menginginkan mu,aku merasa ia mengambil sesuatu milikku 💙 📷: @faridaaa n_ #rintiksendu #ruangrindu #sedetiklebih #receh #instagram #instaquotesgram #lol #lfl #bucin #2019 #indonesia #patahhati #lovestory #sadending #zahranadaily #berbagikisah #kisahkasih

345
June 2019

#curicuricinta sedap gak suara Dany nyanyi lagu #AnuarZain heeeee #sedetiklebih nak pujuk Intan... wakkaka... Izza ni wat2 x reti...maknya pun da melampau, x pasal 2 kena tolak.dgn Dani.

210
2 weeks ago

"Saya rasa suara saya kira okey, jadi saya nak berentap di karisma jelajah suria johor bahru 🎤" #kiraokesuria #suriafm #johorbahru @suriamalaysia @feeyaiskandar Bismillah doakan moga2 terpilih ye gais 🤗 #emceemalaysia #emceejohor #emceekuntum #kiraokesuria #karismajelajahsuria #karokkasipecah #sedetiklebih

355
June 2019

#sedetiklebih #cover

284
2 weeks ago

"Saya rasa suara saya kira okey, jadi saya nak berentap di karisma jelajah suria johor bahru 🎤" #kiraokesuria #suriafm #johorbahru @suriamalaysia @feeyaiskandar Bismillah doakan moga2 terpilih ye gais 🤗 #emceemalaysia #emceejohor #emceekuntum #kiraokesuria #karismajelajahsuria #karokkasipecah #sedetiklebih

500
2 weeks ago

"Saya rasa suara saya kira okey, jadi saya nak berentap di karisma jelajah suria johor bahru 🎤" #kiraokesuria #suriafm #johorbahru @suriamalaysia @feeyaiskandar Bismillah doakan moga2 terpilih ye gais 🤗 #emceemalaysia #emceejohor #emceekuntum #kiraokesuria #karismajelajahsuria #karokkasipecah #sedetiklebih

530
Load More ↓