#Sadending Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

4 hours ago

@komalazizkhan official #playedaperfectrole #bharosapyartera #sadending #but still it gave us s lesson fr our real life.. Based on real life Love, trust, understanding 'these are the things that are more imp to liflve a happy life wd ur partner.. '

50
7 hours ago

Kat gya😅😂 #sadending

193
8 hours ago

Naa tughse door Jana manzuur tha na Teri bahon mein rehna kabool tha .... #love #sadstories #sadending #breakup

40
22 hours ago

Feral pigeon who was grabbed by something and had his abdomen torn open and leg broken. He was put to sleep to end the pain. #pigeon #wildlifecarer #wildliferescue #wildlife #allcreaturesgreatandsmall #feralpigeon #sadending

678
Yesterday

Perkenalkan saya admin baru disini,dan ini postingan pertama saya:v -Dertaur ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 Follow our Partners: @kirigayaizuya @otakunie id @toku anim @animesuki_id @aonime id_ @ocenime id @tentang_tokunime67 ➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗ Follow too: Follow @wibudono id Follow @wibudono id 🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ - - - #animemusik #anime #anohana #wibulovers #wibu #music #sportify #animeloversindonesia #sadending #waifu #hantugentayangan

504
Yesterday

Iklaskan, lepaskan, relakan.. Sebuah nasehat dari orang yang pernah sekuat hati mempertahankan yang tak semestinya, hingga pada akhirnya ia tetap ditinggalkan... . Follow @dstory8 📷 by : @vidi_4191 📜 by : Writer @Dewi ambarwati97 Edited by : writer . . @Dstory8 @baper area #story #loved #lifequotes #distancerelationship #sadness 😔 #BreakupQuotes #HappyEnding #semoga #tigadetik #perpisahan #perbedaan #sadEnding #ikhlas

125
Yesterday

Watch till the end شاهد للاخر #freefire #shortstories #sadending #funnymoments #havefun

61
Yesterday

#vendredilecture 📚 Cette semaine, je lis "Teleny" d'Oscar Wilde. C'est le roman que personne ne connaît de sa part. En effet, il n'a été traduit en français qu'assez récemment. Et pour cause, c'est certainement l'un des romans à l'origine de la littérature érotique gay actuelle. C'est donc à la fois très osé et très XIXème dans son écriture. Assez étrange. Quant au #ChatDeLAutrice , il trouve que c'est un peu trop olé olé pour un chaton de son âge 😉 Si vous souhaitez recevoir le lien vers ma fiche de lecture, n'hésitez pas à me laisser un message sous ce post. Je vous l'enverrai en MP. Et vous que lisez-vous aujourd'hui ? #lecture #Chat #Cat #ChatRoux #RedCat #auteur #vendredilecture #classique #Classic #book #livre #bookstagram #writing #ecriture #catsOfInstagram #Catstagram #roman #RomanceMM #Homoromance #Homosexualité #OscarWilde #Erotique #RomanErotique #RomanGay #Gay #RomanErotiqueGay #Teleny #SadEnding

152
Yesterday

써보지도 못하고 떠났습니다...⚡️ 똑땅해....😭 오빠 ...괜찮..아... 젖병이 왜 도자기냐고 계속 안물어봐도되... 혼자 그릇정리한다고 그런거니... 이해해줄게...😞 . . . . . . . . . . #로열세브르젖병 #잘가라 #똑땅해 #sadending

3611
Yesterday

Are you ready kids?~Chomusuke ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Mau request... [Dm] or [Coment] ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow @laxnime for more ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ~Follow my partner ~ 👥 @animegle_indonesia 👥 @official animeku 👥 @kaze anime 👥 @mangaajja 👥 @info_otaku id 👥 @erperanime id 👥 @official dunia_animanga 👥 @zonawiibu id 👥 @741_dan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Ini hastag # 📌 #wibu #wibubaubawang #wibuindonesia #otakuindonesia #otaku #otakuanime #otakuindo #songanime #anime #animeindo #animescenes #animelove #videoanime #videoanimeindonesia #salamwibu #animevideo #animevideos #animelovers #sadscene #sadsceneanime #sadending #sadendinganime #animesekai #animeboy #animegirl #animepage #animefanspage #animescene #savespongebob #kpi ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

350
2 days ago

Tina :aku terluka aom... Aom:.hoooh...apakah aku sudah terlambat??...ohh sepertinya memang iya...tak apa..aku sudah datang sangat terlambat😢(aom pergi sambil fake smile lalu mewek tanpa suara ) Klo di yon 1 kim meluk pie gk ngebiarin pergi ...klo sekarang gak dicegah biarin pergi ...tina udh ada pengganti.. Eh btw anggap aja ini ending Yesorno 3 ya...dan abaikan phi Air nya...😂 klo di yon kimpie inimah Tina aom aja yaa😙😉 #yesornomovie #kimhantj #yesorno2 #yesorno3 #kimpie #tiaom #tiniiz #tinasuppad #aomsushar #gxg #sadending #tiaomend

984
3 days ago

Nggk sempat kasih wm nggkpp lah ya yang penting up 👻. . #backtobucin #sadending #fakesmile #imsad #lfl #inshot #ccp

50
3 days ago

इन दो पंक्तियों में मैने , अपनी पूरी कहानी लिख दी... मौत बड़ी पास से गुजरी , जिंदगी ने होठो पर झूठी मुस्कुराहट रख दी .... @fake_smile_47 #heartbroken #sadending #shayariquotes #deepshit #lovequotes #deepquotes #brokenquotes #trust #fakelove #relatablequotes #hurts #quotes #fakelove #relatablequotes #dailyquotesforyou #lifequotes #quotestoliveby #quotesgram #quoteoftheday #lovequotes #movies #film #movie #cinema #kahani #netflix #marvel #black #end #sadtexts #writers_around

8410
19 hours ago

سریال عشق بی پروا فوق العاده است.من که بعد از دیدنش تا یک هفته فقط زار میزدم 😭😭😭 خلاصه : کیم ووبین بعد از اینکه باعث تصادف عشقش یول و از بین رفتن روحیه ی فداکاری،بخشندگی و عدالت طلبی در او می شود تصمیم میگیرد او را برای همیشه رها کند. و پس از آن حرفه ی بازیگری را ادامه دهد.یول بعد از تصادف به کلی امید خود را برای تحقق عدالت در ماجرای کشته شدن پدرش از دست داد. و برای تعمین هزینه های برادر کوچکش وادار به دریافت رشوه شد.بعد از اخراج شدن از محل کار تصمیم گرفت تهیه کنندگی مستندی را که قرار است درباره ی امید به زندگی از کیم وو بین تهیه کنند را بر عهده بگیرد ولی کیم وو بین که حالا تنها سه ماه دیگر زنده است نمی خواهد این مستند را اجرا کند این دو عشق قدیمی دوباره روبروی هم قرار میگیرند اما این بار در قالب یک تهیه کننده و بازیگری که حالا دیگر به فصل آخر زندگی اش نزدیک است... #uncontrollablyfond #kimwoobin #suzybae #dramatic #sadending #romantic #comedy #love #koreandrama

80
3 days ago

#sadending Cứ ngỡ mới còn là hôm qua!!!

40
4 days ago

#book33of2019 This is the first book of 3 in the Mark of the Lion series. I really liked this story...until the end. I disliked the end so much I don’t know if I even want to read the other two books. Someone tell me it gets better. #sadending #iwantedhappilyeverafter

49
4 days ago

“Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face.” https://www.google.ca/amp/s/www.foxnews.com/world/australia-bull-semen-factory-explosion.amp #marvel #thanos #meanwhile @colbertlateshow #breakingnews #sadending #inspirationalquotes #wtf #biohazard #slipperywhenwet #spermicide

110
4 days ago

Petit exercice d'une après midi. Non. J'aime pas les happy end. #sadending #splat #fly #comics

271
4 days ago

●● MBC GAYO DAEJUN 2017 [171231] Count Down 2018 😍 Omoooo ~~ omoooo ~~ omoooo~~ 🙈🙉🙊 I was crying to see this video 😭😭😭 I'm sure V really wants JOY to see him,, but unfortunately JOY is not sensitive 😢😢 or maybe JOY doesn't want to have big rumors!!! I was very sad to see V,, he looked uncomfortable 😢😢 when JOY didn't return his gaze 😣😣😍😍💚💜 . . . #sadboy #sadending #goodmoments ❤️ #vjoyshipper 💚💜 #vjoycouple 💚💜 #vbts 👨 #joy 👧 #joyredvelvet #redvelvet #reveluv #bts #bangtanboys #bangtansonyeondan #bangtanvelvet #smentertainment #armybts #smtown #bighitentertainment

1390
4 days ago

Sub ~Chomusuke ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Mau request... [Dm] or [Coment] ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow @laxnime for more ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ~Follow my partner ~ 👥 @animegle_indonesia 👥 @official animeku 👥 @kaze anime 👥 @mangaajja 👥 @info_otaku id 👥 @erperanime id 👥 @official dunia_animanga 👥 @zonawiibu id 👥 @741_dan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Ini hastag # 📌 #wibu #wibubaubawang #wibuindonesia #otakuindonesia #otaku #otakuanime #otakuindo #songanime #anime #animeindo #animescenes #animelove #videoanime #videoanimeindonesia #salamwibu #animevideo #animevideos #animelovers #sadscene #sadsceneanime #sadending #sadendinganime #animesekai #animeboy #animegirl #animepage #animefanspage #animescene #rapmonster ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

430
4 days ago

When your best friend keeps sending you tic toks about the sad part of IT Chapter 2 #itchapter2 #itchaptertwo #stephenking #sadending #crying

30
80
5 days ago

#conection #me &you #lost #sadending #quotes 🙄🖤

50
4 days ago

Kalo aku sih scenenya drama Signal yg pas si detektif lagi ngintrogasi pelaku. Parah si itu greget bangetttt. Mana si pelaku gak mau ngaku lagi! Kan akunya kesel :v ••••• Scene drama favorit kamu? Komen ya! ••••• --------- 🍁🍂🍃 --------- • 🗓 : Senin, 16 September 2019 🕰 : 02.00 p.m. Quote by : @zefanyajoy_ 🌹t a g your FRIENDS! 🌹 Request? Ada quotes? DM ya! • ⚠ FOLLOW : @authenthicss#quotes #quotesgalau #drakor #drakorindo #baper #horrormovies #dramakorea #koreandrama #sadending #happyending

171
6 days ago

“Janganlah engkau iringkan satu pandangan kepada wanita yang bukan mahram dengan pandangan lain, karena pandangan yang pertama itu halal bagimu, tetapi tidak yang kedua!“. (HR Abu Daud ). . . . #cintasejati #cinta #cintahalal #cintamenurutislam #bahagia #allahswt #happyending #sadending #happytime #senja #sunrise #cintakarnacinta #coverlagu

70
6 days ago

Đã bao giờ bạn thấy nước mắt mình như sắp trực trào ra và vẫn cố gượng cười để họ an tâm là bạn ổn chưa? Phim: US AND THEM (2018 ) - CHÚNG TA CỦA SAU NÀY #fanxinema #tâmtrạng #usandthem #chungtacuasaunay #quotephim #sadending #phimhay

700
6 days ago

Đây là một trong những bộ phim sad ending ad tâm đắc nhất, thích hợp để xem vào những ngày mưa buồn như hôm nay. - Phim More Than Blue (2019 ) ______ #PhimSắpChiếu #Phim #Movie #MoreThanBlue #SadEnding #love #quotes #thanhxuân #heartbreaker #cry #rainyday #sad #forever

2.5k21
6 days ago

Do whatever you want Even if you're mean And you make me sad You need to be yourself Even if I'm not feeling well And it's sad ending ~ Sunmi "Heroine" ❤❤❤ No zakochałem się w tej piosence #sad #sadending #rose #pink

150
6 days ago

Brisik anjir ~Chomusuke ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Mau request... [Dm] or [Coment] ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow @laxnime for more ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ~Follow my partner ~ 👥 @animegle_indonesia 👥 @official animeku 👥 @kaze anime 👥 @mangaajja 👥 @info_otaku id 👥 @erperanime id 👥 @official dunia_animanga 👥 @zonawiibu id 👥 @741_dan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Ini hastag # 📌 #wibu #wibubaubawang #wibuindonesia #otakuindonesia #otaku #otakuanime #otakuindo #songanime #anime #animeindo #animescenes #animelove #videoanime #videoanimeindonesia #salamwibu #animevideo #animevideos #animelovers #sadscene #sadsceneanime #sadending #sadendinganime #animesekai #animeboy #animegirl #animepage #animefanspage #animescene #kanadetachibana #angelbeats ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

643
1 weeks ago

Plastic Memories 💓😢 #animeromance #sadending #animekawaii #animegirl #anime 💓

332
1 weeks ago

Mau nanyaa nihhh, Pernah ada yang gini ga sih? Bilang orang lain jahat, ga peduli, ga care, main pergi gitu aja, atau hal yang tidak baik lainnya. Sebelum bilang orang gitu, pernah nanya alasannya kenapa dia gitu? Cobaa deh tanya dulu alasannya kenapa, mana tauu bukan dia yang jahat, tapi ternyata malah kamu. ___________________________ Kalo berani coba tag deh siapa yang sering kamu salahin tanpa mau tau alasannya!! Kalo beranii yaaa, yaa aku tau banyak dari kamu yang ga berani haha #palung_rasa #jahat #judge #sedih #sadending #love #quotedaily #poempm #poem #puisihidup #puisisahabat #tentangrindu #tentangjarak #tentangkamu #tereliye #boychandra #melepaskan #sajak #sajaksenja #senja #rintiksendu #jarakdanwaktu #jarakrindu #kita #secretadmirer #instagram #quote #bahagia #happylife

495
Load More ↓