#Repost Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

just now

#Repost @restaurant2r • • • • • • Avui tenim OBERT 💥💥 Risotto de bolets amb cruixent de parmesà Plat del nostre menú migdia 🍽😋

00
just now

Congratulations @dhvanibhanushali22 mam for this great achievement @dhvani_ki_diwani #dhvanibhanushali22 #dhvanikidiwani 🤘🤘 #lejaregirl #singingqueen #repost #roking #mainterihoon ❤❤ #1bilionviews

00
just now

사진 속 아름다운 디저트는 [ #이태원 ][ #CAFETAPE ]에서 만나보실 수 있다는 것!! 예쁜 사진 감사합니당~🛸❣️ ⠀⠀⠀ #Repost @ 디저트가 어쩜 이렇게 아름답죠🛸❣️

00
just now

#Repost @tn comer with @get_repost ・・・ Life of a mom lol 2nd day makeup and feet in your face to wake you up. #babyfeet #loveher #harperjunecomer #wakeup #sleepy #bed #sleepmask #sotired #snuggles

00
just now

Mau foto nya di repost? Follow dan tag foto dan video terbaik kalian di @everywhere_hits like,comment,dan hastag #everywhere_hits #Repost @raffnyy_ • • • • • • ☺ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖ #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #lfl 💛 #lfllflffllfllflflflfllffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl 💙💙 #likeforlikes #likeforfollow #lfl #lfl 💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #fff 😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhit #fff 💋 #fff #like4likes #instalike #photography #photooftheday #photoshoot #photographer #editnabilazirus #anakhits #hits #hitskekinian #anakhitsbanget

20
just now

#repost @sinistermatico ・・・ Pra quem veio de baixo, tamo vivendo a vida dos boy 🎶

00
just now

#Repost @stepcare_thebest ( @get_repost ) ・・・ #스텝케어러버 #9주년 #9주년이벤트 . . 스텝케어가 '9월25일' 9주년을 앞두고 이벤트를 풍성하게 준비했어요♡ 그 두번째! ★9주년 이벤트 리그램★ . . 스텝케어 홈페이지에서 09월23일~09월30일 까지 매일매일 다양한 이벤트를 시작했어요! 9주년 생일인 9월25일 당일에는 보그스와 팁토이조이가 특가 9250원!! 그 외에 다른 상품들도 50% 할인하는 거대 이벤트를 진행하오니 많은 관심, 참여 부탁드려요>.< . . . . ○리그램 이벤트 참여방법○ ①팔로우하기! ②친구들 소환하기! ③리그램하기! . . 이벤트기간 : 9/23~9/30 이벤트발표 : 10월 02일 (수 ) . -당첨자 : 스텝케어 신발 2명 / 커피기프티콘 5명 - tip! :친구추천을 많이 해주시면 당첨률이 up up up~!! 많은 참여 바랍니다: ) . . ♥? @STEPCARE_THEBEST www.bebecaremall.com www.stepcaremall.com #스텝케어 #베베케어몰 #STEPCARE ♥?스텝케어공식카페 & 카카오플러스친구 http://cafe.naver.com/morganandmilo http://pf.kakao.com/_xnwqhd(카카오톡에서 스텝케어를 검색->친구 추가 ) . . #9주년리그램 #이벤트 #9주년맞이 #팁토이조이 #보그스 #멜리니 #멜리팝 #다이노킹즈 #아동신발 #아기신발 #유아신발 #유아패션 #키즈패션 #babyshoes #shoes #kids #dressshoes #tiptoeyjoey #girlshoes #bogs #melini #melipop

10
just now

@mnneramorexxi at Sushi Koi⠀ 🍜🍚🍣🍤🇯🇵🥟🍘🥢🍙🍥⠀ Your #smile makes us #happy 😃⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍Piazzale Roberto Ardigò 14/16, Roma (zona Montagnola )⠀⠀⠀⠀⠀ 📞0639376478 / 3889516183⠀⠀⠀⠀⠀ 📍Piazza Ippolito Nievo 25a/b/c, Roma (zona Trastevere )⠀⠀⠀⠀⠀ 📞065880787 / 3381444887⠀⠀⠀⠀⠀ 📌http://www.sushikoitrastevere.it ⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sushiristorantekoi #ristorantekoi #asianrestaurant #restaurant #ristoranteroma #lunch #dinner #newrestaurant #sushikoi #roma #koi #asian #rolls #sashimi #tempura #ravioli #ramen #nigiri #allyoucaneat #seafood #menu #salmon #food #foodporn #liking #mangiarearoma #menunolimit #repost

00
just now

#Repost @meat_lab • • • • • • 모두 쑤아리질럿!! 육식연구소의 제 1차 팔로우 이벤트가 시작됩니다-!!! (੭•̀ᴗ•̀ )੭ . ✅ 참여방법 1. 육식연구소( @meat_lab ) 계정 팔로우 ! 2. 팔로우 완료 후, 참여완료 댓글 남기기 (기존 팔로워분들은 댓글만 남기셔도 자동 참여됩니다 😉 ) . ✅ 게시물 좋아요, 리그램, 친구소환 많이 할수록 당첨확률 UP UP 🔥🔥🔥 . ✅ 당첨인원 : 20명 !!! . ✅ 이벤트 상품 🎉🎉 #육식연구소 @meat_lab#팔백도파막창 🎉🎉 . ✅ 이벤트 일정 진행 : 9/17(화 ) ~ 9/30(월 ) 발표 : 9/30(월 ) 오전 10시 ! . ⭐ 아직도 육식연구소 팔로우 안하셨다면 @meat_lab 팔로우 하시고, 맛있는 파막창 당첨되보자구요~~ 💪💪 . . . #육식연구소 #meatlab #meat_lab #증정이벤트 #증정 #팔로우 #팔로우이벤트 #이벤트 #이벤트스타그램 #이벤트그램 #감사이벤트 #안주 #홈포차 #야식 #에어프라이어 #에어프라이어요리 #이벤트정보 #무료나눔 #댓글이벤트 #막창 #파막창 #팔백도파막창 #파막창증정 #좋아요

00
just now

#Repost @airventures_hawaii • • • • • • Flying over Honopu arch! It might look a little familiar if you’ve watch Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides lately. 🏴‍☠️ @chrisburkard 📷 #kauai #piratesofthecaribbean #hawaii #flyoverkauai #biplane #hawaiianvacation #discoverkauai #fly #pilot #airvan #kauaiairtour #vacation #travel #beachlife #comeflywithus

00
just now

#Repost @vintageblackglamour • • • • • So, Holly Robinson Peete @hollyrpeete told me that I needed to find the JET magazine photo of her legendary mother, Dolores Robinson @dolores4136 kissing Flip Wilson and, me being me, I went right to work! This photo is from the February 1, 1979 issue of JET - The Week’s Best Photos! You KNOW it was good if it made “The Week’s Best Photos” in JET! The caption tells you that Ms. Robinson was LeVar Burton’s @levar burton manager. But! Did you know that she also managed Jason Priestly and Wesley Snipes? She also makes a brief appearance in her friend’s documentary, currently available on Netflix (Clarence Avant! #TheBlackGodfather ! ) I’ve been bugging Ms. Robinson (through her daughter ) to write a book on her experiences as a Hollywood manager in the 1970s and 1980s. What do you think? Should she write a book or not? #DoloresRobinson #HollyRobinsonPeete #FlipWilson #vintageblackglamour

00
just now

#Repost our Skino2 Gal @amyumair 🙌🏼😍 ・・・ Skin O2 Mineral BB Liquid Foundation has a much heavier coverage than standard BB creams. It contains hyaluronic acid and plant extracts, incorporated with the latest stem cell technology to help balance and soothe your skin as you wear it. . It helps even skin tone and minimise age spots. Best of all it aids in recovery and natural mineral sun protection. #SkinO2 #Skino2au #skino2middleeast #skino2girl #bestbbcream @skino2me #LicensedBloggerinDubai #licensedbloggerinuae #skino2ambassadorindubai

00
just now

#Repost from @vardhanpuri02 with @regram app ... Emotionally stable, like an Ikea table

00
just now

Takip ederseniz takip edilirsiniz. 👉 Adminleri ve üyeleri takip zorunludur. (Kontroller yapılacaktır. ) 👉 Şifre tek görsele eklenmelidir. 👉 Takip ettikleriniz sizlere takip yapmıyorsa 1 gün bekleyip daha sonra geri çekiniz. 👉 Şifreyi gruplarınızda yada arkadaşlarınıza vermek yasaktır. SAYFA ÖNERİSİNDE BULUNMALISINIZ. 👉 Kurallara uymayanlar ikaz edilecek 2. uyarıda ifşa olucak 3. uyarıda engelleniceklerdir. 🔥ADMİNLER 👉 @incicicegi_atolyesi_ ( #repost @get_repost ) 👉 @ceyiz evii_ ( #repost @get_repost ) 🔥ÜYELER VE KONTROLCÜLER @zelislepleksi @hayallermasalolursa @yagmur_dizayn @basol_bebek @bsra7873 @masalsihobim @silvadanisma @hobi_aksesuar_mkb @markali_ayaklar @ess_taki_ @ess_aparat @mina_gold_evim_ @bahar_in_mutfagi @suhedascrochet @kucuk tasarimlar_ @leadunyam19 @farmasi ayse.ozalp 🔥 🔥 ŞİFRE 👉 #hnmtakip96 🔥 ********************************** #takip #takipçikazan #takipet #takipci #takipetakip #takipedenitakipederim #geritakip #takipleselim #takipetanindakazan #takipleşelim #takipçi #takipetkazan #takiptekalın #takipte #takipcimerkezim #geritakipvar #takipp #takipcikazan #takiptekal #takiples

10
just now

SHOP WITH US @melaninrichmen All Natural Hair Products 👈🏾 Link In Bio •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••Shop With US @melaninrichmen •••••• #melanin #melaninrichmen #wavecheck #wavesonswim #wavesonspin #naturalhair #waves #topwavers #360waves #720waves #540waves #buyblack #barbers #elitewavers #blackowned #pbthegoat #fortheculture #buyblackowned #meme #trendingnew #trending #theshaderoom #Repost #follow #followforlikes #followforfollowback #likeforfollow #explorepage #postoftheday #femalewavers

00
just now

#Repost @ancccoo • • • • • • Reflective stickers The desire to disappear🚪🏃‍♀️ with @grape cn @whatabigbird

00
just now

Just Queen always...💕🦋✨💫💍🌸... #Repost from @hajiwon_sunshine1023 ( @repost_media_app ) ハ・ジウォン「2019ドバイ韓流博覧会(Korea Brand & Entertainment Expo 2019 Dubai)」広報大使委嘱式 http://hajiwon-sunshine1023.com/news/hajiwon-kbee2019-dubai-appointment-ceremony.html . ♡ . #하지원 #ハジウォン #hajiwon #河智苑 #hajiwon1023 #햇님 #sunshine1023 #2019ドバイ韓流博覧会 #두바이한류박람회 #KBEE2019 #Dubai #두바이 #ドバイ #杜拜 #韓流博覽會 #haewadal_entertainment #해와달엔터테인먼트 @hajiwon1023 @haewadal_entertainment ♡ 하지원 Ha Ji Won HK1023 Fansite “Sunshine1023” http://hajiwon-sunshine1023.com/

00
just now

#Repost #paisagens

00
just now

#Repost @natasharyder It was SO FUN!🥳 Aku seneng banget bisa menjadi bagian dari @smartfrenworld #WOWconcert yang seru dan rame banget, tapi emang event @smartfrenworld #WOWconcert ini beneran keren banget. . Ada juga nih yang WOW dari seperti theme song nya #WOWsquad @smartfrenworld karena ada program undian, bisa ampe dapet RUMAH dan ribuan hadiah lainnya tiap bulan #smartfrenWOW , detailnya coba cek bio nya @smartfrenworld ya. #SmartfrenWOW Siapa aja yang ikut keseruan konsernya comment down below!

10
just now

#Repost @zalimistdizi ( @get_repost ) ・・・ #zalimistanbul yeni bölüm bu akşam Kanal D’de. Geçen hafta neler olduğunu hatırlamak için 11. Bölüm özeti #AvşarFilm #YouTube kanalından izleyebilirsiniz. 👉 Link hikayede.. 👉 youtu.be/AvsarFilm @AvsarFilm @arzugamzemenajerlik

00
just now

#Repost @pappya_gaikwad_official _._ ( @get_repost ) ・・・ DM for repost ❤️❤️🤙🏻🤙🏻 @pappya_gaikwad_official _._

00
just now

#Repost @emiliano davila • • • • • • Ninguém vê #PorTrásDoFogo Pouca gente sabe que a maior vilã do desmatamento da Amazônia é a pecuária. De cada 10 hectares desmatados nos últimos meses, 7 foram para a criação de pastos. Estamos literalmente comendo a Amazônia com o nosso churrasco. Por isso, convido você a se juntar a mim e reduzir ao máximo o consumo de carnes. Saiba mais em www.portrasdofogo.com.br e escolha salvar a floresta a cada refeição.  @mfa_brasil #Amazônia #🇧🇷 #pecuária #desmatamento #veganismo #vegano #vegan #veganism #vegetariano #vegetarianismo #vegetarianism #vegetarian #livestock #amazonia #deforestation

00
just now

#Repost @ekaherbal3 ( @get_repost ) ・・・ Rp55.000 / btl Body Slim Herbal (BSH ) BPOM ORIGINAL BPOM POM TR173303331 1 botol isi 30 kapsul Body slim herbal dirancang secara khusus dirancang untuk menekan nafsu makan, mempercepat metabolisme, detoksifikasi racun dalam tubuh, membakar lemak terutama di paha, lengan dan perut. Uji klinis telah menunjukkan bahwa produk ini aman dan tidak memiliki efek samping. Cara kerja : 1. Menahan nafsu makan 2. Mengurangi sintesis lemak, mempercepat pembakaran lemak, menghalangi penyerapan lemak & kontrol berat badan secara efektif 3. Memperbaiki metabolisme, bebas dari diare, sembelit & rebound 4. Tanpa diare, tanoa olah raga berat, tanpa rebound 5. Membantu mengeluarkan toksin dari tubuh melalui urine dan keringat Petunjuk pemakaian : - minum 1 kapsul satu kali sehari dengan air hangat pada pagi hari sebelum/sesudah sarapan - dilarang dikonsumsi oleh ibu hamil dan menyusui, penderita diabetes, penyakit ginjal, lever, ketergantungan alkohol, atau yang sedang mengkonsumsi obat dokter - aman dikonsumsi untuk usia 18-60 tahun bsh #bshori #bshoriginal #bshmurah #bshasli #bshtermurah #bodyslim #bodyslimherbal #bodyslimherbalori #bodyslimherbaloriginal #bodyslimherbalmurah #bodyslimherbalasli #bodyslimherbaltermurah #jualbsh #jualbshori #jualbshoriginal #bshtea #bshgel #bshlotion #bshlotionmurah #naturgo

00
just now

#Repost @chic4baby_kr ( @get_repost ) ・・・ [시크포베이비 리그램 이벤트] 코베 베이비페어에서 폼포라웨건 만나요! . ✔참여 기간 : 9월 23일(월 ) - 10월 5일(토 ) ✔당첨 발표 : 10월 11일(금 ) . ✔참여 방법 ① @chic4baby_kr 팔로우하기 ② 이벤트 피드 리그램하기 ③ 킨텍스 코베 참가 소식 함께하고 싶은 @친구 소환하기 ④ 댓글로 폼포라웨건이 필요한 이유 남기기 . 🎁 이벤트 당첨 선물 🎁 🎀 폼포라웨건 - 1명 🎀 케이크 기프티콘 - 3명 🎀 스타벅스 커피 기프티콘 - 10명 . ℹ 필독 사항 * 폼포라웨건 컬러 랜덤 발송 * 비공개 및 상업 계정 당첨자 제외 * 이벤트 응모 후, ID 변경/삭제 시 당첨자 제외 . . ※시크포베이비 코베 혜택은?! ✔폴딩 이벤트 참여하고 최대 55% 할인! ✔선착순 코베 쿠폰 추가 할인! ✔인스타 팔로우, 현장 사진 업로드 추가 할인! ✔룰렛 경품 증정 이벤트 / 주차비 지원 혜택! ✔고객님은 웨건을 보세요! 아이는 직원이 볼게요! . 더 자세한 사항은 시크포베이비 홈페이지에서 확인해주세요! ▶ www.chic4baby.co.kr . 이벤트에 많은 참여 부탁드립니다♥ . #시크포베이비 #폼포라웨건 #육아는장비빨 #유아웨건 #코베 #베이비페어 #킨텍스 #킨텍스코베 #베페 #육아맘 #육아정보 #이벤트 #event #리그램 #regram #코베폼포라

10
just now

#repost # @cilubaa id @cilubaarungkut @cilubaasidoarjo @cilubaamanukan_ Selamat untuk adek2 cantik , pemenang juara 1,2 & 3 lomba fashion show 😍😍 Untuk yg belum mendapatkan juara . Terimakasih telah ber partisipasi , dan meluangkan waktunya untuk acara kami . Tapi tenang Kami masih ada event2 di taun selanjutnya 🙏😍❣️ #ulangtahuncilubaa12

00
just now

#Repost @moveat pl • • • • • • Do you know how it feels to push yourself to pain and fight all that time with your internal saboteur... So, you should try to ride a time trial 🤘 I was second, but improved my time compering to last year by 23 s😜 #timetrial #raceday #fastandfurious #bikegirl #rideabike #aerobike #aero #tt #czasowka #kolarstwo #jazdanaczas #itt #individualtimetrial #womenonbikes #pushyourlimits #alwaysbepushing #thisiswhywerace

00
just now

#Repost @herbaljakartaadhes ( @get_repost ) ・・・ • Rp208.000 / paket isi 4 pcs 🌷Paket Why Acne Erto's🌷 Keunggulan Paket Ertos Why Acne : * Efektif mencegah dan menghilangkan jerawat kecil atau yang membandel * Mencegah kulit iritasi akibat jerawat * Bisa dipakai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif * Bekerja dengan cepat meresap ke dalam pori-pori kulit wajah * Terdaftar BPOM . . Manfaat Paket Ertos Why Acne : - Mencegah dan menghilangkan semua permasalahan jerawat - Mengecilkan pori-pori kulit di wajah - Melembabkan kulit - Menghaluskan kembali kulit wajah - Mencerahkan dan memutihkan kembali kulit yang kusam akibat jerawat - Mengangkat sel kulit mati sehingga kulit tampak cerah dan segar - Mencegah iritasi akibat jerawat - Menutrisi kulit agar selalu sehat dan segar . Cara Pemakaian Paket Ertos Why Acne : 👉 Bilas atau bersihkan terlebih dahulu seluruh bagian wajah dengan Ertos Facial Wash 👉 Keringkan dengan handuk yang bersih dan lembut 👉 Tuang secukupnya Ertos Toner di kapas, dan oleskan atau tepuk-tepuk perlahan di seluruh wajah 👉 Oleskan Cream Siang tipis-tipis saja secara merata di seluruh bagian wajah pada pagi atau siang hari 👉 Pada malam hari sebelum tidur, cuci kembali wajah dengan Facial Wash, gunakan Toner dan oleskan Cream Malam tipis saja secara merata 👉 Cream Malam bekerja efektif selagi kita tidur membasmi jerawat 👉 Gunakan secara rutin dan teratur, agar hasil yang diperoleh bisa maksimal 👉 Simpan Paket Ertos Why Acne di tempat yang sejuk dan tidak terkena panas matahari #paketwhyacne #paketertos #paketertosmurah #ertoswhyacnenightcream #ertoswhyacnedaycream #tonerertoswhyacne #facialwashwhyacne #ertoswhyacnetonner #ertoswhyacnedaycream #ertoswhyacnenighttreatment #ertoswhyacneoriginal #ertoswhyacnefacialwashoriginal #ertosmurah #naturgo #facialwashertos #facialtreatmentertos #facialwashbrightening #ertosmaskerjerawat #maskerertosmurah

00
just now

#Repost @indozonefood follow akun partner kita @indozonefood @indozonefood only FOOD has no END! 😋😋😋 ・・・ Bahan-bahan ⠀ - 125 gr butter - 125 gr margarin - 125 gr gula halus - 1 btr telur utuh - 325 gr tepung Terigu - 35 gr maizena - 150 gr cornflake, hancurkan - 100 gr selai blueberry Cara membuat: ⠀ - Pertama, campurkan butter, margarin, gula halus, dan telur. Aduk semuanya dengan mixer sebentar saja. - Lalu, masukkan terigu dan maizena. Aduk kembali dengan menggunakan spatula hingga tercampur rata. - Setelah itu, ambil sedikit adonan dan bulatkan. Kemudian masukkan ke dalam cornflake yang telah dihancurkan dan tekan-tekan adonan agar cornflake menempel. - Pindahkan adonan ke atas loyang dan tekan di bagian tengahnya hingga berbentuk cekungan untuk meletakkan isi selai blueberry. - Setelah dilakukan itu semua, panggang adonan ke dalam oven hingga matang. Kukis cornflake blueberry yang super renyah sudah siap untuk disantap. Selamat mencoba, ya! [Baca berita dan informasi menarik lainnya hanya di www.indozone.id] #indozone #indozonefood

400
just now

#Repost @rodecastroo Cada vez que te veo lo reafirmo, sos lo más grande que hay @diegochantir ❤️❤️❤️❤️❤️ te amooo, te admiroooo y sos inspiración y ejemplo siempre. Estás en lo más alto y nunca perdiste esa humildad y sencillez tan linda que tenés.. Hiciste estallar Merlo😍. Gracias por tanto!!!👏👏👏👏👏👏🔥 . Gracias a todos los instructores por dar todo, a @mlangel77_zes y @agustintapia_zumba 😍😍🙏🙏🙏🙏 y a toooda la gente que disfrutó junto a nosotros. Gracias @jthincho_22 @gamenendez por permitirnos ser parte de este FIESTÓN!🎉🎉🎉 . #zumbafitness #WeMoveTheWorld #zumbafitnessargentina #zumbawear #zumbabeto #argentina #dreams #bestoftheday #pic #photography #instagramers #zumba ® #zumbalove #zumbacommunity #zumbalife @zumbabeto #lovemyjob #gym @zumbahomeoffice #diegochantir @zumbacommunity @zumbawear @zumba #zumba #zumbazin #zumba ❤️ #zumba ® #zumbaargentina #smile #pongamosdemodalafelicidad @fans_zj_diego_chantir

00
just now

#Repost @leoprincipe_ ・・・ Não percam pessoal! Vou estar próxima quarta-feira dia 25, às 19h00, no #SKYBAR do Morro Bento de Luanda, para um showcase de apresentação do meu novo EP #HORIZONTE Fica o convite feito e conto com a vossa presença 😎 #GrupoChiado #LeoPríncipe #All4music #GrupoMandaVir #Luanda #NovoEP #Horizonte

00
just now

#Repost @hhshkmohd ・・・ نبارك للشعب السعودي يومهم الوطني المجيد ... نبارك لهم انجازات تتسارع ... وقيادة تبادر .. وكفاءات تتسابق نحو العلياء .. ونبارك للملك وولي عهده شعب التف حولهم .. وجموع بايعتهم.. ومليار ونصف المليار مسلم تقدر خدمتهم لقبلتهم ...

10
just now

#repost @pilateswithasli ・・・ Smile and do pilates! It’s friday 💫💫 @pilatesegitmenleri

00
just now

เย้ๆ 1 ทุ่ม จะได้ดูแล้ว... จะตีกันขนาดไหน ใครจะตี ใครจะยอม งานนี้ต้องดูนะจ้าาาา หมี่เหลืองแน่ๆ 🤣😁😃 #repost @yerrtv พุฒจุ๋ย ตีกันสนั่นบ้าน!!! วันนี้ 1ทุ่ม ฝากติดตาม กดlike กดแชร์ กันด้วยนะค้าบ ทาง FB และ YouTube : yerr tv นะค้าบบบ #เยอะท ีวี #yerrtv

10
just now

この話を知れて良かったと思いました。 #repost @hana_matsushima_animal ・・・ : 今日は「動物愛護週間」4日目です‼️ . 皆さん〝盲導犬〟を身近で見たことがある方は、いらっしゃいますか❓ . 私が子供の頃から住んでいた場所では、 街中で盲導犬が訓練されている機会に度々、 遭遇することがありました。 . 訓練の方は、アイマスクを付け、 盲導犬を訓練されているのですが… 信号を待ったり、 訓練士の方に寄り添い ゆっくり歩く盲導犬を見ることが度々あり、 その度に「おりこうだな〜」と思う気持ちと… 「思いっきり走らせてあげたいな〜」という気持ちが交錯していたのを覚えています。 . 今日も、皆さんに 全文読んで頂きたいと思います🙏 . . #花アニマル #盲導犬 #補助器具 #盲導犬の隠された性格 #日本盲導犬協会 #アイメイト協会 nora_sdj #Regram #Repost via @PackeDApp #PackeDApp 「豹変した盲導犬」 毎朝、私が通勤する途中に、 見かけていた盲導犬。 交通量の多い交差点で、 いつも彼が信号待ちをしている時間、 私は、 「やっぱり盲導犬は凄いなぁ。 素質があるよねぇ。」 と思いながら、ニコニコと、 その横を車で通過します。 獣医と言えども、 盲導犬を見る事は、 なかなかありません。 それはとても印象的な、 それでいて毎日続く、 不思議な風景でした。 出会いは、突然やってきました。 ある日、そんな盲導犬の彼が、 ひょんな事から私の患者になりました。 盲導犬の管理は非常に厳しく、 月に一回の健康診断、爪の確認、 足裏の毛刈り、 肛門腺に予防関係に・・・・ とにかく、飼い主さんに 危険が及ばないよう、 完璧な状況下で、 任務がこなせるように、 メンテナンスされています。 もちろん優秀な盲導犬。 爪切りでも自分から 足を差し出すほどで、 全ての診察は、 非常にスムーズに進みます。 ところがある日、 彼の本当の姿を 見ることになるのです。 それは、正確に体重を 測ってみましょうか・・ と盲導犬の補助器具を、 全て外した時の事でした。 豹変した彼。 彼は一目散に、 病院を駆け巡りました。 そして、 病院内の看護師、 獣医一人ひとりに挨拶をするように、 じゃれて、グルグル回って、 伏せをしたと思いきや飛び掛ってきて、 また次の人間のところへ・・・ そう、これが彼の 本当の姿だったのです。 本当は、人間と一緒に、 思い切り遊びたくて、 走り回りたくて、 普通の犬としての暮らしに 憧れを持っていた。 そんな彼に与えられた使命、 盲導犬。 長い間、 ずっと抑えていた感情だったのでしょう。 そんな彼の本当の姿を露(あらわ)に した原因、それは・・・ 間違いなく、 彼に付けられていた 補助器具でしょう。 それを付けている間、 彼は「プロ」なのです。 何があっても、 飼い主さんを守り、 自分の使命を果たさなければ なりません。 飼い主さんの 「いつもごめんなぁ・・ ごめんなぁ・・ 先生、少しだけ、 この子を自由にさせてあげても 良いですか?」 と言う言葉が、 重く心に残っています。 飼い主さんは、 きっとこの子の気持ちに、 ずっと気づいていたのでしょう。 信頼で結ばれた強い関係。 本当は遊びたいし走りたい・・・ けれども誇りを持って、 毎日仕事を続ける盲導犬に、 強く感銘を受ける事となりました。 それから・・・ 今でも、毎朝彼の姿を、 交通量の多い交差点で見かけます。 しつこいですが、 「素質」などと安易な言葉で、 彼を評価していた私自身に、 今でも苛立ちを隠せません。 そんな簡単なものでは無いのです。 彼は毎月、病院に来た時だけ、 補助器具を外し、 ほんの数分だけ、 みんなに挨拶しに行く、 自由を与えられています。 私たちも精一杯、 彼と挨拶をします。 犬は本当に凄いです。 獣医になって良かったと思います。 引用:盲導犬の隠された性格

00
just now

🌺Vémonos o 11 de outubro no PLAYA CLUB (A Coruña ) . #Repost @playaclubcoruna with @get_repost ・・・ Reinvención, experimentación, cambio o sencillamente evolución...con un pié en las raíces, y otro en el abismo de la creatividad. El viernes 11 de octubre Budiño nos presentará en directo su nuevo trabajo «Fulgor», dentro de Los Conciertos de Retroalimentación, que este año celebra su octava temporada apostando por la música en vivo. 🎫 Entradas en @eventbritees #PlayaClub #Coruña @budino_music

00
just now

#Repost @ecobrushearth ( @get_repost ) ・・・ ❗️We produce over 300 Million TONS of plastic every single year with 50 percent being made to be discarded after ONE use. . Over 8 million tons end up in our oceans every year slowly decimating our marine ecosystems. 🚯🌊 . We the people hold the power. When we stop giving our money to those destroying our planet they will have no choice but to listen.🙏 . 📷 @other98

00
just now

#Repost @modnyizhivotik_tsum with @get_repost ・・・ Дорогие наши беременяшки🤰 ,в этот раз решили разыграть подушку для беременных!Очень удобная и нужная вещь для будущей мамочки 🤱 Читаем внимательно условия и участвуем👇: 🔴 Быть подписанным на сеть бутиков Модный животик : @modnyizhivotik_tsum @modnyizhivotik_citymall @modnyi_zhivotik_tair2 ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ 🔴Указать 3 подруг в комментариях, кому будет интересен данный розыгрыш! 🔴Сделать репост данной публикации !(можно скриншот на вашей страничке😊 ) 🔴Ваш аккаунт должен быть открыт на время проведения конкурса ! . ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ 23 сентября в прямом эфире , при помощи сервера  @lizaonair выберем победителя ! . Старт - 2 сентября Стоп - 23 сентября (прямой эфир будет после 22:00 ) P.S Могут принимать участия все города Казахстана! Доставка в другие города за Счёт победителя❗ Всем удачи!🌺🌺🌺 #одеждадлябеременныхкараганда #одеждадлябудущихмамкараганда #детскаяодеждакараганда #одеждадляноворожденныхкараганда #готоваясумкавроддом #готоваясумкавроддомвкараганде #караганда #темиртау

00
just now

#Repost @renatafrancaa • • • • • • Esse foi o nosso resultado hoje aqui em Curitiba da nossa amada Drenagem #metodorenatafranca 🥰👊🏼🙏🏽❤️🔥 #pupilarenatafranca #mudandoaprofissão 👊 #pupilos #pupilaspelomundo {haaa nossa modelo hoje é minha pupila Miracle touch aqui em Curitiba gente} ❤️👊🏼🙏🏽 @lais esteticista

00
just now

The spiderguard is always fun to play around with! 🙌 #Repost @ossjitsu • • • • • • Nice spiderguard options by @drcharliemartone ! #brazilianjiujitsu #bjj #Jiujitsu #bjjvideos #jiujitsuvideos #bjjgi #bjjtechnique #technique #training #bjjtraining #drill #bjjdrills #spiderguard #mma #martialartist #martialarts #train #oss

00
just now

#repost @sparrowstina @repost_scrap Guten Morgen, Vapefam ❤️💯😍 Heute bin ich unterwegs mit dem hervorragend gelungenen CRIMSON SWEET by @checkoutjuice 🍉🍉🍉 fruchtig – frisch – authentisch Check Out Crimson Sweet … ist ein filigran und vielschichtig ausgebildetes Liquid, welches den Fassettenreichtum der Crimson sweet Wassermelone, vom saftigen hellroten Fruchtfleisch bis zu den festen Fruchtanteilen detailliert widergibt. Abgestimmt mit einer angenehmen Frische, ein perfektes Sommerliquid. ❤️💯😎🌞👌 Ein HOCHGENUSS 🙏💋👍🌞 @vapestorewolke7 @checkoutjuice 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉 😍 Check also the lovely CHECKOUT Crew 😍 @andibinich @angiiieru @colorfull_steamer_vapegirl @dampf lottchen @dot vapez @german_vape_girl711 @grosskopf_photography @happy vapor @italovaper @maniac2vape @nisivapegirl @oliver_ertler @pippapuff @sparrowstina @steamcloudz @steffi_vapes @stfny vps @tara_vape @tussivape92 @vape__jess @vape_marco @vapeeagles @vapegirl_anna @vapeina2o17 @vaperfreak86 @vapestorewolke7 @vapetastics @vaping_peet @linnlou89 @consti_vape @xmel_from_hellx @marcs0n @electrochica1509 @steam_skull @vaping_soldier75 @drip_tipperz @n.p_vaping @wernerbauer_vapes #checkoutjuice #check #vapestorewolke7germany #vape_nation_germany #music #vapefam #vapecommunity #vapedaily #vapeporn #dampfenmachtspass #girlsvapehard #vapeforever *unbezahlte & nikotinfreie Werbung* Erhältich bei @chillumdueren @fog_frog_gera @kieler_dampferstuebchen @esmoke4you @vapestorewolke7 Und auch bei www.zazo.de

00
just now

#Repost @_r_i_t_z_z_y_ • • • • • • ✨ଘାଣ୍ଟ ତରକାରୀ✨ (Ghanta Tarakari ) The 8th day of Krushna pakhya of Aaswina month is called as “Mula astami”, Odias celebrate as Dwutibaahaan osha or Dwutia osha . This festival is mainly done by women used for their sons betterment and to get good sons. The god of this Osha is “Dwutibahan”. On this day, the vegetables are kept on a kulaa(pot like thing, made of bamboo pieces ) and give to God as bhoga (naivedya ). The reason behind this is that some of the vegetables are available in this season. . . On the next day, the same vegetables are cooked together to prepare a dish called as "Ghanta Tarakari (ଘାଣ୍ଟ ତରକାରୀ ). . . . ✳️ Follow ✳️ @_r_i_t_z_z_y_ @_r_i_t_z_z_y_ @_r_i_t_z_z_y_ for more delicious content ☺️ #odiafood #odiafestival #foodtalkindia #walkwithindia #foodiesofbhubaneswar #odiafoodblogger #odishadiaries #odishafoodies #odishatourism #myodisha #odishashines #odishagram #authenticodiafood #odiafoodblogger #odisha #foodiesofodisha #20likes #food52grams #eeeeeats #foodiesofindia #indianfoodblogger #odishaclicks #moodisha #discoverodisha #bhubaneswarbuzz #mybhubaneswar

00
just now

#Repost @glutensiz_kesifler • • • • • • Geçen hafta akşam yemeği için yapmıştım bunu.Aylardır un kullanmıyorum.Yemeyi özlediğim bazı tatlar bunlar.Toplamda 10 dakika sürdü yapımı.Hem ekmeğimsi, hem pidemsi, hemde doyurucu bir seçenek oldu benim için.Sizede tavsiyemdir💫🧡💚💫çoklu resim.İyi akşamlar.. Glutensiz domatesli pide Malzemeler; 2 yumurta( 1 sarı üzerine ) 1/2 çay bardağı koyu ayran 2 yemek kaşığı sadeyağ / tereyağı* 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat 3 çay bardağı un ( kinoa+yulaf unu )* Üzeri için; ince dilim domates Yumuşak yağlı beyaz peynir Kekik,biberiye,tuz . *Farklı unda kullanabilirsiniz.Miktarı değişecektir.Hafif ele yapışan kıvam olacak şekilde ayarlayabilirsiniz. *Ben sade yağ kullandım.Tereyağı kullandığınızda un miktarı oynayabilir . . Un harici tüm malzemeler karıştırılır.Sade yağ tam oda sıcaklığı kıvamı değil biraz daha sert olacak şekilde kullanılır.Azar azar un eklenir hafif ele yapışan tok bir hamur elde edilir.Yağlı kağıt üzerine el hafif yağlanıp yayılır.Hamurdan az miktar ayrılıp kenarlar için kullanılır(rulo şekli yapılıp kenarları yükseltmek için ).Hamurun üzerine beyaz peynir yayılır domatesler dizilir.Kekik,tuz ve biberiye eklenir.Kenarlarına yumurta sarısı sürülür ve 175 derece fırında pişirilir. #glutensizpide

10
just now

#Repost @rismamrth_ • • • • • • Pie ws bahagia durong? Nk durong kene tak bahagiano:v

00
just now

슈퍼츄 인스타계정에서 딱하루 이벤트중이예요^^ 많은 참여 부탁드려용💕 . #Repost @superchuu_official ( @get_repost ) ・・・ . 다대리가 여러분들의 의견을 궁금해 합니다🐶 . 잔잔한 꽃무늬의 아가아가한 원단으로 올인원을 만들어 보았는데 넘나 귀여운 것😍 . 하지만 올인원 vs 티셔츠 고민고민 결정장애 발동🤦‍♀️ . 여러분들의 도움이 필요하여 급 이벤트 진행 합니다🎈 . 올인원 vs 티셔츠 . 🎈이벤트 참여방법🎈 . ■ 이벤트 '좋아요' 누르기 ■ @superchuu_official 팔로우는 필수 ■ '올인원 또는 티셔츠' 댓글달고 친구소환 하기 ■ 참가자들 중 3명을 추첨하여 커피쿠폰 드려요☕ ■ 기간 : 2019.9.23 (단 하루 ) . 많은 참여 부탁드려요🤗

1
just now

Kalo rasa emang gak pernah bohong. Hehehehe. Mana nih suaranya tim Justice? #Repost @arcanaelixir ・・・ Biar minggu ini semua berjalan dengan mulus, The Justice dulu dong 😁. #Repost from @junniarly ( @repost_media_app ) Twin #arcanation #arcanaelixir #trilogybrewery #trilogydistribution

00
just now

Battle Bad 2019 was epic! 🔥🔥 | #Repost from @paulgreen_photographer La magie du @battlebad a encore frappé. L'édition 2019 était magique. Du feu du feu du feu 🔥🔥🔥 Avec une finale 100% @lestwinsoff @lestwinson dans la catégorie hip-hop (winner Larry ) En Pop la finale était 100% #westgang winner @ness_wg contre @prince_wgbtc Et en break, winner @norddiamond #hiphop #dance #dancebattle #bboy #bboying #bgirl #streetdancer #streetdance #popping #flow #breakdance #hiphopstyle #hiphopdance #dancer #nikon #nikond4s #nikonfr #sigmafrance #sigmaart #sigmaphotofr #sigmaglobalvision #paulgreenphotographer #lestwins #lestwinsclique #lestwinson #lestwinsoff #battlebad2019

00
just now

#Repost @lumika_foto • • • • • Liga Narodów czas start 🏐🇵🇱 Powodzenia dziewczyny 💪 #liganarodow #volleyballnationsleague #fivb #siatkowka #volleyball #pallavolo #Polska #Poland #teampoland #goodluck #kadra #reprezentacja #reprezentacjapolski

00
just now

#Repost @zul gadget ( @get_repost ) ・・・ LIKE • COMMENT • TAG • TO WIN GIVEAWAY IP 7 / 7 PLUS 😍🎉 . . Terima kasih Brader dari KELATE!!! Orang KELANTANNNN pun siap ajak COD terus iP dia angkat 😍😍 ‼️ Happy terukkk Brader kita ni lepas angkat phone daripada @zul gadget !! Btw thank you guys yang percaya beli dgn @zul gadget 😁 kami ucap terima kasih sangat sangat sebab percaya dan beli dengan kami ❤️😬 . . BELI APA APA JENIS IP DAPAT PROMO MENGEJUT ??!! BIAR BETUL USTAZ?!!! JANGAN LUPA FOLLOW STORY KAMI 💥 . . Wasap team sales kami / tekan link di bio kami / swipe up ig story kami 😬 Harga mur mur je ni kita nak bagi 😍 . . • WHATSAPP SYEERA +60134066736 • WHATSAPP MAL +60135519544 • WHATSAPP MIA +60147398007 atau tekan link di BIO untuk order handphone idaman anda ‼️‼️😊😊 . . #zulgadget #feedback #trustedseller #iPmurahmalaysia #androidmurahmalaysia #promotion #ustazhamidi #ustazmidi #ustmidi

00
just now

“Iya betul, itu nilai pastinya Rp 48,69 miliaran-lah dari hitung-hitung kita. Itu nilai pajak yang belum terbayar ya, khususnya untuk mobil mewah saja, mulai dari yang mewah, mewah menengah sampai super mewah dari berbagai tahun keluaran (produksi ). Kita sudah cek, tahunnya masih aktif dan sudah lama tidak aktif (mati ),” papar Kepala BPRD DKI Jakarta, Faisal Syafruddin, saat dikonfirmasi, di Jakarta, Rabu (18/9/2019 ). Jumlahnya, kata Faisal, sekitar 1.460-an unit. Mobil-mobil itu merupakan mobil buatan Eropa, Amerika, hingga Jepang. Mulai dari Rolls-Royce, Mercedes-Benz, Aston Martin, Lamborghini, MINI, BMW, Jaguar, Land Rover, Jeep, Hummer, hingga Lexus, Camry, Alphard, dan lainnya. “Sebaran domisilinya bermacam-macam, ada di hampir setiap wilayah kota di DKI Jakarta (Barat, Timur, Utara, dan Selatan ). Kita sudah cek, alamatnya masih ada. Wajib pajaknya juga masih ada, paling tidak kalau sudah meninggal ahli warisnya masih ada,” ujar Faisal. Oleh karena itu, dia berharap para pemilik untuk segera memenuhi kewajbannya membayar pajak kendaraan miliknya tersebut. Terlebih, kata dia, saat ini Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tengah melaksanakan kebijakan penghapusan denda pajak terhadap sembilan obyek dan jenis pajak. Dari sembilan tersebut, termasuk di sektor otomotif atau kendaraan bermotor. Jenis pajak yang dihapuskan denda adalah pajak bea balik nama kendaraan bermotor (BBNKB ), dan pajak kendaraan bermotor (PKB ). “Penghapusan denda ini kami berlakukan mulai dari 16 September tahun 2019, sampai dengan 30 Desember,” imbuhnya. . Untuk info terkini di Jakarta..? . Follow @jakartabersuara Jakarta bersuara, dekat dengan Jakarta! . Repost @motorisindonesia #jakartaterkini #jakartainfo #infojakarta #jktinfo #jakarta #jakartabersuara #teamjaguar #jaguartacticalgear #jaguar_restadepok #polrestadepok #humaspmj #polri #polisi #siap86 #jakartainfo #info #jakarta #beritaterkini #lalulintas #jakartabersuara #razia #infomudik #pesawat #news #lionairgroup #flight #flightjt610 #lionaircrash #breakingnews #repost #persija #viral #tribuncikarang

00
just now

🖤🖤🖤 #repost @eve ley showing us that neutrals definitely aren’t boring with a 5B original 🔥 #apartment5b #whereisyour5b

00
just now

#Repost @mnailcrew • • • • • • 울산네일종합백화점 엠엔크루고급프레임판매처 052_261_4188 . . . #울산네일종합백화점 #연예인프레임 #주문빵빵 #대량주문시시간이걸려요 #고쿼리티프레임 #울산네일재료 #Repost @la_v n • • • • • • 신상파츠💎 너무 예뻐😭 신상하러오세요🙈 #광주 #네일샵 #상무지구네일샵 #신상파츠 #파츠프레임 #엠엔크루 #Lavienail #라비네일

00
just now

#Repost @ekaherbal3 ( @get_repost ) ・・・ Rp145.000 / Paket SKIN WHITENING GOLD SERIES : NORMAL SKIN BPOM NA 18170103450 - DAY CREAM 15GR BPOM NA 18170103643 - NIGHT CREAM 15GR BPOM NA 18171203876 - MILD FACIAL WASH 60ML BPOM NA 18171203100 - FACIAL TONER 60 ML Temukan perawatan wajah cantikmu dengan rangkaian ''"Skin Whitening Gold Series''' Normal dan Oilly skin dengan kandungan 7 Active Ingredients berfungsi untuk mencerahkan kulit , memperlambat proses penuaan , mengurangi kerutan dan meregenerasi sehingga membuat kulit cantikmu lebih bercahaya. CARA PEMAKAIAN: Skin Whitening ''" Day & Night Basuh wajah dengan air ( disarankan memakai air hangat ) sebelum menggunakan Mild Facial Wash Tuangkan secukupnya Mild Facial Wash pada telapak tangan lalu gosok hingga berbusa , pijat lembut pada wajah , kemudian bilas hingga bersih. Bersihkan wajah dengan air ( lebih disarankan menggunakan spoon yang telah dibasahi dengan air dingin ) ,berfungsi untuk menutup kembali pori pori kulit dan keringkan menggunakan handuk bersih dengan cara ditepuk lembut. Basahi kapas dengan Facial Tonersecukupnya ,usapkan ke permukaan wajah dan leher. - Usapkan tipis ''" tipis Day Cream secara merata diwajah dan leher pada pagi hari sebelum beraktifitas. PRODUK KAMI KIRIMKAN SESUAI DI GAMBAR YA.... . . #creamsari #krimsari #jualcreamsari #jualkrimsari #creamsarigoldseries #creamsariori #creamsarioriginal #creamsarimurah #creamsarioily #creamsarinormal #krimsarimurah #creamsariasli #creamsaribpom #krimsariasli #krimsariori #naturgo #krimsarioriginal #creamsarigold #creamsarigoldmurah #paketcreamsari

00
just now

#Repost @herbaljakartaadhes ( @get_repost ) ・・・ • Rp208.000 / paket isi 4 pcs 🌷Paket Why Acne Erto's🌷 Keunggulan Paket Ertos Why Acne : * Efektif mencegah dan menghilangkan jerawat kecil atau yang membandel * Mencegah kulit iritasi akibat jerawat * Bisa dipakai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif * Bekerja dengan cepat meresap ke dalam pori-pori kulit wajah * Terdaftar BPOM . . Manfaat Paket Ertos Why Acne : - Mencegah dan menghilangkan semua permasalahan jerawat - Mengecilkan pori-pori kulit di wajah - Melembabkan kulit - Menghaluskan kembali kulit wajah - Mencerahkan dan memutihkan kembali kulit yang kusam akibat jerawat - Mengangkat sel kulit mati sehingga kulit tampak cerah dan segar - Mencegah iritasi akibat jerawat - Menutrisi kulit agar selalu sehat dan segar . Cara Pemakaian Paket Ertos Why Acne : 👉 Bilas atau bersihkan terlebih dahulu seluruh bagian wajah dengan Ertos Facial Wash 👉 Keringkan dengan handuk yang bersih dan lembut 👉 Tuang secukupnya Ertos Toner di kapas, dan oleskan atau tepuk-tepuk perlahan di seluruh wajah 👉 Oleskan Cream Siang tipis-tipis saja secara merata di seluruh bagian wajah pada pagi atau siang hari 👉 Pada malam hari sebelum tidur, cuci kembali wajah dengan Facial Wash, gunakan Toner dan oleskan Cream Malam tipis saja secara merata 👉 Cream Malam bekerja efektif selagi kita tidur membasmi jerawat 👉 Gunakan secara rutin dan teratur, agar hasil yang diperoleh bisa maksimal 👉 Simpan Paket Ertos Why Acne di tempat yang sejuk dan tidak terkena panas matahari #paketwhyacne #paketertos #paketertosmurah #ertoswhyacnenightcream #ertoswhyacnedaycream #tonerertoswhyacne #facialwashwhyacne #ertoswhyacnetonner #ertoswhyacnedaycream #ertoswhyacnenighttreatment #ertoswhyacneoriginal #ertoswhyacnefacialwashoriginal #ertosmurah #naturgo #facialwashertos #facialtreatmentertos #facialwashbrightening #ertosmaskerjerawat #maskerertosmurah

00
just now

You can travel and live in our sturdy jeans! #Repost @satyasaggar with @make_repost ・・・ The good ol' days' are back with @henryandsmith 's collection of Denim Jeans. Raw, Rugged and Rough, the way jeans are meant to be! Use these jeans anyway you want, 'coz they're the real game-changer. . . #goodoldays #denims #SturdyDenims #jeanitup #honestjeans #HenryandSmith #menswear #madewithlove #newlaunch #goodoldhonestjeans #MensFashion #Fashion #Jeans #vintagejeans

30
just now

우리 대한씨....🙏🐝🍯ㅜㅜ #Repost @naninani_ • • • • • • 오늘밤9회!!👀🙏🏻 #tvN #위대한쇼 #밤9시30분 #본방사수 #송승헌 #songseungheon #songseungheon1005 #ソンスンホン

10
just now

The New Super Swede! 🤘🇸🇪 #Repost @frosenqvist ( @get_repost ) ・・・ P6 in the championship and @indycar Rookie of the Year! It’s been a ride guys, thanks for all your endless support this season!!! Can’t wait to see what me and @chipganassiracing can do next season 😈 Congrats to @josefnewgarden for his 2nd title, and to @coltonherta for winning the race! #NTTDataRacing #ROTY #LagunaSeca

00
just now

#Repost @chinainsider (with @report for.insta ) ... The window of Shanghai insider: @panvelvet #chinainsider @chinainsider

00
3 minutes ago

Are you part of the 75 Percent? If so let me and my credit repair team help clean up your credit so you can have great credit again. Visit my website at www.kevindtucker.com and then call me at 3017870086 Kevin Detrick Tucker

11
just now

#roséstories #Repost by @roses_are_rosie stories 블링크~ 어제 첫 팬싸인회, 우리 한국 블링크랑많은 추억 만들 수 있어서 너무 행복했어요. 늘 저희 곁에 있어주고 응원해줘서 고맙고 많이 사랑해요! 다음에 또봐요 우리 ~ ❤ [ 190922 ]

00
just now

Geçen yaz çizdik barış manço 'nun resmini bana yardım eden selma hocama teşekkür ederim #barışmanço #barışgibigez #patnos @yazancizenbirii @orhan bkr @hilvan_gm #tbt #selfie #instafashion #repost #takip

290
4 weeks ago

It’s a tradition... 📸 🐢💖

473
Load More ↓