#Repost Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

just now

#Repost from @hanummegaa with @regram app ... Lagi-lagi L’Oreal Paris mengeluarkan produk lipstick yang warna nya kompliiitt sejagad raya 🥰 kali ini aku jatuh cinta sama liquid lipstick @getthelookid yang terbaru yaitu Rouge Signature dengan tekstur liquid dan sumpaahh ringan bangettt!!😍 Formula nya juga nyaman banget dipake dan gak bikin bibir keliatan kering! Di foto ini aku swatch di tangan semua shade nya, tapi aku paling favorit sama shade 121 i choose. Warna favorite kalian yang mana? Nah kali ini aku juga mau bagi-bagi Rouge Signature ini nih buat kalian! Caranya gampang banget! 🌈follow @getthelookid dan regram postingan ini sebanyak-banyaknya dengan menggunakan hashtag #GoRougeSignature dan #RougeSignatureXHanumMega yaa! 🌈Akan ada 10 pemenang di minggu pertama yg dapetin exclusive pouch + 2 Rouge Signature Lipstick kalo hashtag aku mencapai 3000 di tgl 26 Agustus. 🌈DAN aku bakalan tambahin lagi 10 orang pemenang di minggu kedua kalau hashtag ku bisa mencapai 6000 di tgl 2 September untuk dapetin 3 Rouge Signature Lipstick! Yuk Regram sebanyak2nya! Good luck guys💖 . #MYROUGESIGNATURE #LOREALPARISID #MATTELIPSTICK #LIQUIDLIPSTICK

00
just now

“REPOST & WIN IPHONE X! #Repost @shopeelook • • • • • • REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! @cristiano 🥰 #ShopeeAdaRonaldo Caranya: 1. FOLLOW Instagram @shopee_id @shopeelook 2. LIKE postingan ini 3. REPOST foto ini dan tulis caption: “REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo ” 4. Setiap orang dapat melakukan REPOST SEBANYAK-BANYAKNYA 5. Periode kompetisi: 14 - 28 Agustus 6. Dua pemenang beruntung akan dipilih secara acak untuk memenangkan iPhone X! 7. Pemenang akan diumumkan tanggal 29 Agustus di Instagram Story @shopee_id 8. Keputusan pemenang oleh Team Shopee tidak dapat diganggu gugat Tunggu apa lagi, girls?😍 Ikutan sekarang juga dan dapatkan iPhone X GRATIS! 😊💙 #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeLook

00
just now

Mata hari terbenam 🤩 Viewnya cantik yah 😍 Assalamualaikum, hallo kakak yang cantik 💕  Mau fotonya di repost juga seperti foto kakak di atas?⤵ 1. Follow kami 2. Tag  @selebgrambeauty_ 3. Akunnya jangan di private ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ follow =  @selebgrambeauty_ #remajahits #Repost #selebgram #pelajar #kekinian #kekinianbanget #remaja #anakhits #masasma #anakhitskekinian #anakhitsbanget #kekiniankatanya #hitskekinian #lucu #meme #dagelan #ngakakkocak #cantik #hits #hitz #anakikutikutan #janganlupabahagia #hot #likeforlike #followforfollow #likeforfollow #followforlikes #viral

00
just now

I can always use some swag! 😆 This is a really cool giveaway from an awesome guy. Ya'll check it out! #DTFillsYourCloset ・・・ #Repost @davetaylors3dwoodart ( @get_repost ) ・・・ The first of my 5K giveaway prizes. I don’t think I’ve ever seen this giveaway before. This is the fill your closet 5K giveaway. You’re going to win swag from some of the biggest makers on Instagram. . . . . Shirt / Coozie from @davetaylors3dwoodart Swag from @builtby_n8 Shirt / stickers / prints from @thepalletpeople Shirt from @twomoosedesign Shirt / hat from @furniturebypete Hat from @keywoodworks Shirt from @hearthhomedesigns Shirt or hat from @indysignsanddesigns Bottle opener @floydfabrication Shirt from @7miledesigns. Shirt from @Theawesomeorange Shirt from @lazyguydiy Shirt from @Thestumpshop Shirt from @thehouseoftimber And you never know what else they may send. Stickers coozies. Who knows. Rules: 1. Like this post. 2. Follow all of the makers above. 3. Since this is all about community I want you to tag your favorite makers / stay at home mom / hard working wife / husband / gf / stripper / local business owner / on IG and tell them something you like about what they do. To make this about the little guys you can’t tag anyone in this giveaway. Doesn’t count. Tag the new guys, the people just starting out. Do it as many times as you want. Each one is an entry. 4. Ends this Saturday 8/24 and 7pm. 5. Share this post on your page (not story ) and use #DTFillsYourCloset for bonus giveaway prize. Could end with man. Start with hang. 6. Not affiliated with IG blah blah rules. . . #Flags #wood #woodworking #scrollsaw #woodworker #baltimore #maryland #md #marylandwoodworker #mdwoodworker #MarylandFlags #MarylandFlag #charmcity #madeinmaryland #marylandpride #madeinbaltimore #marylandartist #makersofmaryland #signmaker #maker #hustle #hustlehard #stayhumblehustlehard #coozie #shopshirts #stickers #sticker #shirts

00
just now

#Repost from @kojalkalimantanbarat with @regram app ... Tgl 21-27 kami libur seduh ya... Karena sedang mengikuti Singkawang Expo... Buka Kembali tgl 28 Agustus 2019... Silahkan mampir teman2 di sekitar Singkawang mampir ke stan kami si Stadion Kridasana Singkawang 21-25 Agustus 2019... #kojal #kopijagojalanan #kojalkalimantanbarat #kojalcoffee #kopikojal #kopikalimantanbarat #kopikalimantan #kopiindonesia #kopinusantara #relawankopilokal #singkawangexpo2019

00
just now

#Repost @mediasumutku_msigroup • • • • • • Medan, Mediasumutku.com, Gubernur Sumatera Utara Edy Rahmayadi kembali menekankan kepada warga Sumut khususnya Kota Medan supaya turut membantu menjaga sungai dengan tidak membuang sampah ke sungai, terutama tidak memanfaatkan daerah aliran sungai (DAS ) untuk kepentingan pribadi maupun bisnis. Hal itu dikemukan Gubsu dalam sambutannya di Groundbreaking (terobosan ) Normalisasi Alur Sungai Badera Kota Medan dan Kabupaten Deli Serdang sepanjang 3.500 meter, di komplek Bumi Asri, Kelurahan Cinta Damai, Kecamatan Medan Helvetia, Kota Medan, Selasa (20/8/2019 ). Edy Rahmayadi juga menyebut salah satu perusahaan yang diduga terlibat dalam pemanfaatan DAS Badera. Mantan Pangkostrad ini meminta semua pihak tidak memanfaatkan DAS untuk kepentingan bisnisnya. . . . . . . . Selengkapnya lihat di mediasumutku.com Atau klik link di bio kami Follow us on Twitter : Media_Sumutku Facebook & YouTube : Media Sumutku WA : 085360998585 #gubsu #gubernur #sumut #sumaterautara # DAS #mediasumutku #mediasumutku com

00
just now

#Repost @marshydroled ( @get_repost ) ・・・ The #TSL2000 grow picture from grower looks great ??? 😂 feel free write your comments plz, we do #giveaway special gift to u.😍 Yesterday we picked @can na.besiah_islands as the luck grower. congrats 🎈🎈🎈mars-hydro.com/ coupon- MH420 #ts2000 #ts1000 #sp250 #marssp #marsts #smokeweedeveryday #cannabiscommunity #cannabis #weed #weedporn #marijuana #thc #weedstagram #stoner #hightimes #cannabisculture #cbd #kush #smokeweed #highsociety #indica #sativa #high #smoke #society #instaweed

00
just now

#Repost from @liezlvidaurreta with @regram app ... Cafe Roma #cafelatte #cafeteria #coffeeshop #caferoma Café Roma is open daily. ☕☕

00
just now

#Repost @asterakam77@asterakam77 ✨لایک و کۆمێنتە کانتان پەیجەکەمان گەورە تر ئەکەن😊💜 °جوانترین پۆست لێرە بینە°💕 ‎🌷هاوکاری ئێوە بەردەوامی ئێمەیە😘 like👍 coment💭 tag👥 . 😍✔💋 . Follow👉  @asterakam77 ✨ . follow👉  @asterakam77 ✨ . follow👉  @asterakam77 ✨ . follow👉  @asterakam77#Repost follow👉  @asterakam77 ✨ . follow👉  @asterakam77 ✨ ‎ #سۆما_ٲحمد #کاپتن_جۆن #minimalism #karwanxabati #slemani #kurdstyle #ga3da #kalar #swan #sarok #maboys #chamchamal #barzani #slimany #zaxo #هەولێر #kurdistan #karkuk #ayub #poz_insta #eت #supportkurdistanemmanuelmacro

00
just now

#Repost @vanessa rangeli (with @report for.insta ) ...

00
just now

El perreo maruxaino vermut en mano siempre será uno de mis #clásicosclaugo preferidos. Ojalá podamos recuperar la tradición el año que viene ❤️ #sedúsemequiéremeabrásame #Repost @hugoponce with @get_repost ・・・ Siempre menester recuperar este momentazo de mi maruxaina 😍❤️ @marieklud

00
just now

“REPOST & WIN IPHONE X! #Repost @shopeelook • • • • • • REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! @cristiano 🥰 #ShopeeAdaRonaldo Caranya: 1. FOLLOW Instagram @shopee_id @shopeelook 2. LIKE postingan ini 3. REPOST foto ini dan tulis caption: “REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo ” 4. Setiap orang dapat melakukan REPOST SEBANYAK-BANYAKNYA 5. Periode kompetisi: 14 - 28 Agustus 6. Dua pemenang beruntung akan dipilih secara acak untuk memenangkan iPhone X! 7. Pemenang akan diumumkan tanggal 29 Agustus di Instagram Story @shopee_id 8. Keputusan pemenang oleh Team Shopee tidak dapat diganggu gugat Tunggu apa lagi, girls?😍 Ikutan sekarang juga dan dapatkan iPhone X GRATIS! 😊💙 #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeLook

00
just now

#Repost @nandaafifahcollection • • • • • • Sediiiiiiihhhh liatnya... MIRIS!!!!!!! Mohon kepada Abang2, Amang2, Julak2 semuanya... STOP buat berburu kayu BAJAKAH... klo mau dijadikan MATA PENCAHARIAN silahkan bikin KEBUN KAYU BAJAKAH sendiri... jangan gegara VIRAL semuanya pada berburu ditebang sembarangan trus klo PUNAH gmn??? Tolong lebih bijak... jangan jadi BARBAR... saya ini jg seorang pedagang tp liat yg kayak begini JIWA LINGKUNGAN saya terkoyak... 😭😭😭😭😭 Klo mau dijadikan mata pencaharian pelajari dulu gmn cara tanam itu kayu, dilestarikan, dibudidayakan jangan maen tebang2 aja, trus tanam tuh sebanyak2 dilahan masing2, bikin tuh jadi kebun kayu bajakah sendiri... klo sdh kya gitu terserah mau dijual mau diapain terserah karna itu sdh jadi hak masing2...!!! Jadi Mohon Bijaklah dalam berdagang... Sayangilah Hutan kita... karna selagi kita hidup di Dunia ini Hutan akan menjadi Jantung dan Nafas kita... dan Sayangilah Kayu Bajakah jadikan sebagai Aset kita yg harus di jaga ... 🙏🙏🙏 "TANAM KEMBALI BUKAN TEBANG KEMBALI" #savekayubajakah #lindungikayubajakah #savehutankalimantan #lindungihutan #lindungihutankalimantan #nandaafifahcollection

00
just now

いよいよ明日スタートです❣️ * #Repost @coquette 715 with @get_repost ・・・ Wire Bijou Coquette.715®︎ MAGASEEK Project Start !!! . MAGASEEK × Coquette.715 . いよいよ明日22日21:00から 販売スタートです❣️ 皆さま、もう新規会員登録は お済みですか〜。 お気に入りのバッグを ぜひ見つけてくださいね👍🏻 . いま新規登録するとすぐに使える 1000円オフクーポンがもらえますよ✨✨✨ . 8/9からMAGASEEKのHPでも 告知スタートしました。 . http://mseek.jp/Coquette715/ . . 大手ファッションサイト・MAGASEEKでPOP UP SHOPを開催します❣️ . 8/22〜8/29 . 販売するバッグは、 春に開催したデパートの ポップアップで大人気だった トートバッグ!今回はさらに オリジナル化したニューバージョンで お届けします✨. . * Coquette.tote * . coquetteオリジナルの カラーバンブー、ハンドルの 金具部分にもcoquetteの ロゴが刻印されています。 . 販売されるバッグは54個。 1つとして同じものはない、 まさにオンリーワンです。 . coquetteキャンパストート 3Dフラワーチャームキット システム手帳(diary cover )キット も販売します。 . Coquetteの新たなチャレンジ! スタートします。 . 8/1より、毎日バッグの写真を アップさせていただいております。 皆様のお気に入りを見つけてください。 そして、マガシークからはお得な クーポンやキャンペーン情報が 8/22までに配信されます。 ぜひ、マガシークとCoquette.715の Instagramアカウントを フォローしてくださいね。 . 楽しいキャンペーンも 盛りだくさんですよ〜。 この機会をお見逃しなく! . @magaseek MAGASEEK(マガシーク ) 人気ブランドや雑誌掲載アイテムを 公式に取扱う、国内最大級の ファッション通販サイトです。 人気のトゥモローランドや トゥモローランドやアーバンリサーチ、 シップス等、約1,500ブランド以上を 取り揃え、毎日がSALE価格で買える アウトレット商品や、海外ブランド品も 充実しています。明日が楽しくなる お気に入りの1枚を見つけてください。 . #MAGASEEK #fashion #ファッションサイト #popupshop #オシャレ #handmade #オンリーワン #チャレンジ #totebag #coquette715 #bijoubag #wirebijoucoquette715 #coquette認定講師 #夏 #summer #キャンペーン #tokyo #osaka #限定 #ファッション通販 #bag #accessory #マガシーク #大人可愛い #1000円オフクーポン #ラメルヘンテープ #メルヘンアート

00
just now

#Repost @everzontech • • • • • • #vapegiveway can make you Tuesday happier?😘 We teamed up with @rincoe_official to bring you guys #MTL & #DTL vaping experience💨 🎁 Prize: Rincoe Tix Pod System Kit 1000mah 1.Must follow @everzontech and @rincoe_official 2.Like this post and Repost on your account 3.Tag 3+ vaper friends At the same time, We are also doing this #giveaway at the official website: http://bit.ly/2KMAFqN , please go check and enter for a bigger chance to win! We'll pick 1 winner on 12th Sep. Wish you luck guys! Note: You must be aged 18 years or over🔞

00
just now

#Repost @keliclothing • • • • • • Here they are finally! 😍😎 With drumroll and confetti, we hereby give you the fierce twelve, also known as the first ever Keli brand ambassadors!🎉 We are super proud to get these amazing peeps on board✌️Swipe ➡️ to meet them all Follow⬇️ @adventure_janne @antskumaria @helkamaki @ilari_saaksjarvi @jennik korhonen @kokovartalokommando @mikko_laiho @mixxu78 @nina_kyllikki @olefit mira @petrisolmula @tommiylimaunula

00
just now

#Repost @intanmgfrh_ ( @get_repost ) ・・・ Captionnya isi sendiri ya😛

00
just now

#Repost @margaritadzhangl with @make_repost ・・・ 😭🆘 У #Рыжийкотлыткарино опять приступ, он задыхается! 21 записаны на узи сердца. На карточке 2000 спасибо вам большое за переводы. 1200 от неизвестного отправителя 500 Наталья Борисовна 500 Мария Евгеньевна для Лео Я не знаю что мне делать и кого спасать! Ещё кормить всех надо, корма осталось дней на 5! Рыжего срочно надо в бокс под кислород🙏 это минимум 3000р узи 2000 Умоляю! Помогите Рыжему😭🙏 волонтёры пожалуйста помогите! Возьмите его под опеку, я взволила на себя то, что мне не подсилу! Слишком много больных животных хроников. Я в отчаение... Мне очень нужна помощь🙏 Посоветуйте пожалуйста клинику где могли бы принять нас в долг. Нужна любая помощь🙏🐾 Сб 4276 4000 2826 9752 Маргарита Витальевна И 89777874197 привязан к карте #sos #помощь_бездомным_животным #добро #благотварительность #москвасити #ктоеслинемы #котвбеде #волонтерымосквы #помогивыжить

00
just now

#Repost @mamanduyasibooster • • • • • • Hallo mommies!! Sudah kenal dengan semua rasa Mamanduy ASI Booster? Semua varian mamanduy punya rasa yang beda dan unik dan pastinya tolerable untuk lidah...tidak hanya enak! Namun Mamanduy berkhasiat untuk melancarkan kualitas dan meningkatkan kuantitas ASI mommies! Weekend ini pasti sudah siap mengasihi kan? Happy Weekend Moms..... . . . #mamanduyasibooster #mamanduy #jualasibooster #asibooster #pelancarasi #jualpelancarasi #asip #stokasip #asiboostermurah #asiboosterenak #pelancarasienak #pejuangasi #pejuangasip #mamaperah #donorasi #boosterasi #jualboosterasi #breastfeedingmom #pelancarasimurah #fenugreek #susubooster #asiboostersusu #asi #minumanasi #asibooster #aimi #stockasi #faktaasi

00
just now

#Repost @dikisdelileri • • • • • • 38-40-42 bedene uyumlu. Saten kumaş Hiç giyilmemiştir. Detaylı bilgi için dm #fusya #canetek #isleme #dikis #ask #giyim #uretim #dikim #moda #tesettur #tarz #tesetturelbise #tesetturgiyim #takim

00
just now

Whether you’re celebrating life or happen to experience an unexpected bump, you can always rely on your friends to be there for you. @mine_fatih_ #friends #love #smile #instagood #fashion #happy #beautiful #photooftheday #cute #instadaily #me #picoftheday #follow #summer #instalike #fun #selfie #tbt #girl #followme #like4like #family #nature #likeforlike #instagram #food #igers #repost #art #photography

00
just now

Lumayan banget nih, gaesss. 😎 #Repost from @kintanbuffet by @quicksave app ・・・ OMG it’s that 🕜⁣ ⁣ It’s Happy Hour, let’s go and enjoy special deal of 140k!!!! (SVC&TAX included ) Starts at 14:30 – Ends at 18:30!⁣ ⁣ Kintan Tasty Karubi (Beef ) & Chicken Steak with Unlimited buffet, drinks & dessert!⁣ ⁣ 1. One price for all ages.⁣ 2. Valid from Monday - Thursday except Public Holiday.⁣ 3. Happy Hour ends at 18:30 (Payment by 18:30 )⁣ 4. 90 Minutes eating time.⁣ 5. Valid on Selected Store Only.⁣ 6. Price are included tax 10% and service charge 6%.⁣ 7. Cannot be combined with other promotions.⁣ ⁣ Kintan Buffet Pacific Place: 021-5797-3250, Kintan Buffet Gandaria City: 021-2277-4785 .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #halalMUI #halalyakiniku #halalshabushabu #halalallyoucaneat #halal #halalfood #kintanbuffet #yakiniku #japanesebbq #allyoucaneat #bogagroup #placestogojkt #jktgo #jktculinary #kulinerjakarta #jktfoodbang #eatandtreats #foodporn #instafood #foodstagram #feedthetummy #anakjajan #inovasikuliner #jakartakuliner #makandimana #makandijakarta ⁣⁣⁣ #giladiskon #kintanbuffetGD Klik link yang ada di bio kami juga deh dan register jadi member premium Gd plus sekarang.

70
just now

“REPOST & WIN IPHONE X! #Repost @shopeelook • • • • • • REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! @cristiano 🥰 #ShopeeAdaRonaldo Caranya: 1. FOLLOW Instagram @shopee_id @shopeelook 2. LIKE postingan ini 3. REPOST foto ini dan tulis caption: “REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo ” 4. Setiap orang dapat melakukan REPOST SEBANYAK-BANYAKNYA 5. Periode kompetisi: 14 - 28 Agustus 6. Dua pemenang beruntung akan dipilih secara acak untuk memenangkan iPhone X! 7. Pemenang akan diumumkan tanggal 29 Agustus di Instagram Story @shopee_id 8. Keputusan pemenang oleh Team Shopee tidak dapat diganggu gugat Tunggu apa lagi, girls?😍 Ikutan sekarang juga dan dapatkan iPhone X GRATIS! 😊💙 #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeLook

00
just now

#Repost @invitro_orel • • • • • • 🔸Стрессовое недержание мочи. ⠀ Стрессовое недержание мочи вызвано пролапсами органов малого таза. ⠀ 👉К факторам риска пролапса органов малого таза относят: беременность и роды, акушерскую травму промежности, системную дисплазию соединительной ткани, инфантилизм, изменения связочного аппарата матки, нарушения иннервации и кровообращения тазового дна, тяжёлый физический труд и особенности конституции. ⠀ 🔸При стрессовом недержании мочи нарушена анатомия мочеполовой диафрагмы угол между шейкой мочевого пузыря и отделом уретры сглажен и не обеспечивает необходимой запирательной функции. При формировании грыжи мочевого пузыря может усиливаться раскрытие шейки мочевого пузыря, что нарушает работу его сфинктера. ⠀ 🔸У пациенток со стрессовым недержанием мочи наружный и внутренний сфинктеры мочеиспускательного канала не могут противостоять давлению в мочевом пузыре, идавление оказывается обратным: внутриуретральное давление намного меньше внутрипузырного. Помимо этого, сокращения детрузора — как спонтанные, так и спровоцированные кашлем или другим физическим напряжением — говорят о внутрибрюшном давлении. ⠀ ✅Дорогие, женщины, если Вы столкнулись с подобной проблемой, она легко поправима, не бойтесь обращаться к гинекологам медицинского центра «Ваше здоровье». #вашездоровье #вашездоровьеорел #медицинскийцентр #медцентр #гинекология #гинеколог #гинекологворле #орел #orel

00
just now

#Repost @modus_fashion with @make_repost ・・・ Снова в наличии 😍😍😍😍 любимые костюмчики 💥💥листай карусель и выбирай цвет ❤️❤️❤️ белый , чёрный или Кофейный? Какой выберешь ты? ✔Остерегайтесь мошенников, которые используют наши фото‼️ и пишут вам в Direct❗️❗️❗️ Вы рискуете получить некачественный товар, который не соответствует картинке⚠ .................. Скоро в ННпличии в Санкт-Петербурге🕊🕊

00
just now

@ekorangers @setia9962 @hefnimadani // @bitosc_vape @family_vapor @warung vapor #Repost @publicdistribution ( @get_regrann ) • • • • • #publicdistribution dan #luxechangeyourhabits PUBLIC DISTRIBUTION... ------- 📣GIVEAWAY📣 ------- ........LUXE DOUGHNUT........ . PERSYARATAN : 1.Wajib Usia diatas 18 Tahun (akan kita cek KTP/SIM ) 2.Wajib Follow akun instagram @publicdistribution 3.Wajib Repost postingan ini dan sertakan hastag #publicdistribution dan #luxechangeyourhabits 4.Wajib Tag & Mention 3 teman kalian 5.Wajib Tag & Mention 3 Toko Vape favorite kalian 6.Wajib Akun instagram peserta tidak boleh di private dan bukan akun giveaway 7.Setuju dengan segala keputusan @publicdistribution dan tidak dapat diganggu gugat / protes . 🚨 Periode Giveaway 🚨 20 s/d 26 Agustus 2019 . 🏆Pengumuman Pemenang🏆 29 Agustus 2019 . Akan dipilih 10 pemenang untuk mendapatkan masing-masing 1 liquid variant terbaru dari @publicdistribution #publicdistribution #luxechangeyourhabits

10
just now

I do not give instagram or any entities associated with instagram permission to use my photo's, videos, Direct messages, screenshots. And whatever else is on 2xx_tori instagram or any of my accounts conected to 2xx_tori @instagram @instagram @instagram #protectyourself #instagram #privacy #viral #explore #repost

00
just now

#Repost @travisyutzy with @make_repost ・・・ Ipe daybed and benches with integrated planters are installed and ready for dirt. This has been an awesome collaborative project that we did for @brooklandscape for one of their TriBeCa projects. We helped to engineer the design for a smooth installation and had @boxdesigns fabricate the parts and pieces. @evershed and I were then able to fit and shim these pieces into their new home in about a day and a half. Can’t wait to see them when the planters are full and the vines are growing #teamworkmakesthedreamwork #nycrooftop #tribeca @thomasmartindesignandbuild

00
just now

#Repost @nataliebomkelive • • • • • • We quadrupled our goal for @pawschicago during the Animal Magnetism event!! 🐾

00
just now

#Repost @lina_tsaneva ( @get_repost ) ・・・ Горещо препоръчвам на всички дами. Корсети @maskateer bulgaria

00
just now

#Repost @kumonnorthhobart 👍 • • • • • Reasons to start kumon at an early age. 1 ) To grow confidence, curiosity, build numeracy and literacy skills before starting school. 2 ) Kumon worksheets are designed to increase a child’s curiosity and give each child a real sense of achievement whilst developing their skills. 3 ) Early learning will develop their fine motor skills, number recognition and vocabulary. 4 ) When they enjoy learning from beginning, their concentration skills can be developed so they can focus for longer time. 5 ) Develop ‘give it a go’ attitude for new learning, they will never fear, but always challenge themselves to try something new in the future. #kumonbahrain #earlystarters #giveitago

00
just now

#Repost @wetinuneed • • • • • Steve Jobs once said “the only way to do great work is to love what you do”. What do you really love doing? What is that one thing you do effortlessly well and with so much joy? Is it dancing? Singing? Painting? Photography? Whatever that one thing is, that is your passion. If you love doing something and you do it so well, then why are you busy wasting your time doing something that you do not love doing and you do not do so well? ——————————————————— Register your Business Today FREE!!!!! www.wetinuneed.com ____________________________________________ #wetinuneed #wegetamoo #wetindappen #advertising #business #fashion #nigerianfood #jobs #money #property #realestate #success #goals #Africa #Abuja #Goals #Determination #Mindset #Selfemployed #lagos #femalepreneurs #nigerianstartups ____________________________________________

00
just now

#Repost @sound_jamaahyasin • • • • • • Reposted from @riyanslengkek - Gedok, Brewog - . . .📍jangan lupa follow & tag : . @pemburu_horegg @sound_system_malang @soundsystemjawa @garasi_soundsystem @galerysound @parade_sound @horegchannel @malangselatan horeg . @cctv_sound_system_oyi

00
just now

Hizmette sınır yok dedikleri bu olsa gerek 🔔 Keşif için takipte kal 👉 @hayatin icinden0 🔥 𝐊𝐞ş𝐟𝐞𝐭𝐭𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐥𝐞𝐧𝐥𝐞𝐫 𝐚𝐢𝐥𝐞𝐦𝐢𝐳𝐞 𝐝𝐚𝐯𝐞𝐭𝐥𝐢𝐝𝐢𝐫👆 —————————————————————— ❤️ Fotoğraflarınızı #hayatin icinden0 ile bekliyoruz ❤️ 🗂 Arşivinde bulunması için Kaydetmeyi unutma 🧩 Tag / Etiket: #Repost @hayatin icinden0 #worldofengineering #maschinenbau #mechanicalengineering #howitsdone #engineering #manufacturing #metalwork #mechanics #turbine #machinist #welds #engineer #machining #engine #welding #milling #trustmeimanengineer #s1f1rb1r #komedia #sabriabi #türkfilmi #komiksahneler #komedifilmi #komikpaylasimlar #komikpaylaşımlar #komedifilmi #komedihanesi #hayatin_icinden0

10
just now

Gemi o gemi #Repost @tugaygok0 with @make_repost ・・・ Abi Jetski Deil O Gemi 😂😂 - 👥 Sayfamıza destek için takip edin...! 👉🏻 @tugaygok0 👉🏻 @tugaygok0 - Yoruma gt yazarak takipçi kazanabilirsiniz. - #komik #komikmontaj #montaj #komiksahneler #komikvideolar #komedi #türkfilmi #sahne #replikler #film #güldürgüldür #sinema #dizi #caps #mizah #aksiyon #heyecan #tugaygök

00
just now

#Repost @withaputridianti • • • • • saya hanya ingin menjadi manusia BEBAS. tidak diperintah, tidak juga memerintah!! . Hanya karena kita bisa makan apa saja yang kita mau, kita sebut merdeka? Hanya karena kita bisa berjalan kemana saja yang kita mau, kita sebut merdeka? Hanya karena kita bisa membeli apapun yang kita mau, kita sebut merdeka? "Merdeka" tidak sesempit itu, kawan. Kita semua masih terlalu egois untuk berani melawan. Indonesia, Selamat 74 th🇮🇩 Terjang kematian untuk hidup bermartabat. . . . #merdeka #dirgahayuindonesia #17agustus

00
just now

#Repost @nandaafifahcollection • • • • • • Sediiiiiiihhhh liatnya... MIRIS!!!!!!! Mohon kepada Abang2, Amang2, Julak2 semuanya... STOP buat berburu kayu BAJAKAH... klo mau dijadikan MATA PENCAHARIAN silahkan bikin KEBUN KAYU BAJAKAH sendiri... jangan gegara VIRAL semuanya pada berburu ditebang sembarangan trus klo PUNAH gmn??? Tolong lebih bijak... jangan jadi BARBAR... saya ini jg seorang pedagang tp liat yg kayak begini JIWA LINGKUNGAN saya terkoyak... 😭😭😭😭😭 Klo mau dijadikan mata pencaharian pelajari dulu gmn cara tanam itu kayu, dilestarikan, dibudidayakan jangan maen tebang2 aja, trus tanam tuh sebanyak2 dilahan masing2, bikin tuh jadi kebun kayu bajakah sendiri... klo sdh kya gitu terserah mau dijual mau diapain terserah karna itu sdh jadi hak masing2...!!! Jadi Mohon Bijaklah dalam berdagang... Sayangilah Hutan kita... karna selagi kita hidup di Dunia ini Hutan akan menjadi Jantung dan Nafas kita... dan Sayangilah Kayu Bajakah jadikan sebagai Aset kita yg harus di jaga ... 🙏🙏🙏 "TANAM KEMBALI BUKAN TEBANG KEMBALI" #savekayubajakah #lindungikayubajakah #savehutankalimantan #lindungihutan #lindungihutankalimantan #nandaafifahcollection

00
just now

A couple of weeks ago (yikes ) @shouldbesewing Posted this cute #fridaynightproject And inspired me to immediately make an Anya dress for my trip to London- which totally reminded me to regrade the curves as my fabric choice had next to no stretch! - Natalie, I love this and it fave me some #sewjo back, thank you for sharing your make!! #Repost @shouldbesewing ( @get_repost ) ・・・ Friday night's project : My #anyadress in a red and black textured rib from @barrys_fabrics I foolishly skipped measuring and cut straight from the size small pattern I used when I made a sleeved sequin version before Christmas. Which must have either been because I used much stretchier fabric or I was a few inches smaller (but I don't think I was... ) so first try on was a struggle to say the least. But the vertical stripey 1" wide insert at each side seam looks almost deliberate and not at all like a last minute bodge job, so, woo! Last time I made the #Anyabodysuit in this same fabric I used a plain black for the binding but I did it all in the stripe this time and I think it looks pretty smart! I really like that the style can be a comfy day dress or a dressing up night out dress, or if you're me a comfy night out dress to be worn with Converse pumps, covering all the bases! In conclusion, not too bad for a couple of hours work : )

00
just now

Look at our All Things Comedy friends 😍 They produced Bill Burr's new special, which will be available from the 10th of September on Netflix 🏆 . . . #Repost @allthingscomedy

00
just now

#Repost @ugurgallen ・・・ A Rohinya refugee mother and child exodus from Myammar to Bangladesh. According to the UNHCR more than 720,000 Rohingya refugees have fled from Myanmar to cross the border and reach Bangladesh. (TR ) Rohingya'lı mülteci bir anne ve çocuğu Myammar'dan Bangladeş'e kadar göç ediyor. BMMYK'ya göre 720,000'den fazla Rohingya mültecisi Myanmar'dan sınırı geçip Bangladeş'e ulaşmak için kaçtı. . Photo: K.M. Asad @kmasad #ParalelEvrenSavaşBarış 📷 . #Rohingya #Mülteci #Refugee #savaş #war #art #collageartist #collage #collageart #ParalelEvrenSavaşBariş

00
just now

Bismillahirahmannirahim Traveling Sambil beribadah jika diberikan kesempatan dan izinnNya I want to go Rumah ALLAH Mekkah with My Family semoga doaku dijabah dan rezeki ku dihari ulang tahun saya bisa kesana melangkah memakai sepatu @langkahwebhunt @kartikaputriworld @langkahtourbylinalee @langkahbylinalee Kerumah ALLAH Aamiin Yaa Rabbalamiin kalau kalian mau kemana dear @mrs anhelo94 @sarydmynt_ @hlwyalvyna @navisatulmunawaroh1 @gueenithaa #Repost @langkahtourbylinalee ( @get_repost ) ・・・ 🚨GIVEAWAY🚨 Semua orang pasti memiliki suatu tempat atau bahkan banyak tempat yang ingin dikunjungi. Kali ini #LANGKAHbyLinaLee menghadirkan @langkahtourbylinalee dimana kamu bisa mewujudkan impianmu lho! Langkah ingin memberikanmu sepasang sepatu untukmu berkeliling dunia🥰💖 Gimana caranya? • Follow account @langkahbylinalee & @langkahtourbylinalee • Repost postingan giveaway (yang di tengah ) di IGStory / Feeds mu (jangan lupa mention @langkahbylinalee & @langkahtourbylinalee ) • Comment destinasi yang ingin kamu kunjungi dan tag 5 temanmu! Contoh: “iceland! ayo kita lihat aurora🥰 @A @B @C @D @E” • Pemenang akan diumumkan 2 minggu dari sekarang yaitu 3 September 2019💫 ... GOODLUCK! Semoga kita bs travel ke tempat yang kita inginkan🥰 #LangkahbyLinaLee #LangkahTourbyLinaLee #LangkahGiveaway #Giveaway #GiveawayContest

00
just now

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 #Repost @shahinbanan with @make_repost ・・・ . 🔥 #عاشق_نشدی ؟! مگه میشه؟؟👇 آهنگ جدیدم با مجوز رسمی از #ملوبیت منتشر شد💜 @melobotmusic مدیریت هنری و تنظیم از نفر اول موسیقی #مسعودجهانی عزیزم💚 @masoudjahani تهیه کننده #صدرالدین_حسینخانی عزیزم مدیر عامل شرکت ایران گام💜 @sadrhoseinkhani @irangaamco آهنگسازی این کار از خودم بوده💚 ترانه از رفیق خوبم #صدیقه_رحمانی 💜 و خانوم #معصومه_تاج @sedighehrahmanii @masoumeh_taj کارگردان تیزر #سناریو خفن💚 @senario movies مدیریت پخش #پوریاملوبیت عزیزم💜 @pouryamelobit کارگردان ویدیو تیزر اصلی عماد خیابانان درجه ۱💚 @emad khiabanian مهراد جم عزیزم خیلی تلاش کردی تا این کار شکل بگیره ممنونم ازت داداشی💜 @mehraadjam تشکر از امید رمضانی عزیزم💚 @omidramezanimanager ⚠️راستی کامنتاتون تو این پست کلی انرژی میده⚠️ من هیچوقت نمیگم طرفدار؛ شماها رفیقامین💜 دیوونتونم🗣 امیدوارم از من راضی باشید💚 #شاهین_بنان #مسعود_جهانی #عاشق_نشدی

00
just now

#Repost from @hanummegaa with @regram app ... Lagi-lagi L’Oreal Paris mengeluarkan produk lipstick yang warna nya kompliiitt sejagad raya 🥰 kali ini aku jatuh cinta sama liquid lipstick @getthelookid yang terbaru yaitu Rouge Signature dengan tekstur liquid dan sumpaahh ringan bangettt!!😍 Formula nya juga nyaman banget dipake dan gak bikin bibir keliatan kering! Di foto ini aku swatch di tangan semua shade nya, tapi aku paling favorit sama shade 121 i choose. Warna favorite kalian yang mana? Nah kali ini aku juga mau bagi-bagi Rouge Signature ini nih buat kalian! Caranya gampang banget! 🌈follow @getthelookid dan regram postingan ini sebanyak-banyaknya dengan menggunakan hashtag #GoRougeSignature dan #RougeSignatureXHanumMega yaa! 🌈Akan ada 10 pemenang di minggu pertama yg dapetin exclusive pouch + 2 Rouge Signature Lipstick kalo hashtag aku mencapai 3000 di tgl 26 Agustus. 🌈DAN aku bakalan tambahin lagi 10 orang pemenang di minggu kedua kalau hashtag ku bisa mencapai 6000 di tgl 2 September untuk dapetin 3 Rouge Signature Lipstick! Yuk Regram sebanyak2nya! Good luck guys💖 . #MYROUGESIGNATURE #LOREALPARISID #MATTELIPSTICK #LIQUIDLIPSTICK

00
just now

#Repost @supsectuk - thank you for sharing your photo! #PrideAndJoy • • • • • • Another one of our favourite SUP Club sunsets from 2018 #supsect #supclub #sunset #paddleboarding

10
just now

“REPOST & WIN IPHONE X! #Repost @shopeelook • • • • • • REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! @cristiano 🥰 #ShopeeAdaRonaldo Caranya: 1. FOLLOW Instagram @shopee_id @shopeelook 2. LIKE postingan ini 3. REPOST foto ini dan tulis caption: “REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo ” 4. Setiap orang dapat melakukan REPOST SEBANYAK-BANYAKNYA 5. Periode kompetisi: 14 - 28 Agustus 6. Dua pemenang beruntung akan dipilih secara acak untuk memenangkan iPhone X! 7. Pemenang akan diumumkan tanggal 29 Agustus di Instagram Story @shopee_id 8. Keputusan pemenang oleh Team Shopee tidak dapat diganggu gugat Tunggu apa lagi, girls?😍 Ikutan sekarang juga dan dapatkan iPhone X GRATIS! 😊💙 #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeLook

00
just now

No falta nada para el estreno de la segunda temporada de #Élite 👀 Con ganas de ver a @eva llorach y al resto de actores que formarán parte de esta nueva temporada 🔥 👉🏻 Este 6 de septiembre llega Élite a #Netflix #Repost @netflixes with @get_repost ・・・ En mentir y guardar secretos sacan matrícula. El 6 de septiembre llega #ÉliteNetflix #Series #PlacementComunicación #MarketingdeEntretenimiento #PatrocinioCultural #PatrociniodeEntretenimiento #Comunicación #Brands #ProductPlacement #GestiónPublicitaria #Talentos #ContrataciónPublicitaria #BrandedContent

00
just now

So cute we can’t handle it! 🌸☺️ . #Repost @shoni rose ・・・ Living my best sakura fairy life with the cutest cherry blossom slice mask from @kocostar_uk 🌸🖤 I’m getting really into skincare at the moment, can you guys recommend me your favourite sheet masks to try? 💕 . #kocostar #kocostaruk #beauty #kbeauty #koreanbeauty #instabeauty #beautyobsessed #beautyjunkie #beautyaddict #instacosmetics #skincare #selfcare #bblogger #beautyblogger #ukbeautyblogger #blogger #crueltyfreebeauty #crueltyfree #sakura #cherryblossom #slicemask #floralmask #flowermask #onwednesdayswewearpink #wednesday #pamper #relax #pink #facemask

10
just now

#Repost @a_lallie_ • • • • • • 🔥 THE AMAZON IS BURNING 🔥 . _ 3 weeks without media coverage? No action from world leaders? I guess some people just like to watch the world burn. Literally. _ This is bad. Really bad. To my knowledge small #ForestFires are not uncommon in the #AmazonRainforest at this time of year but not like this. This is not common. This is off the scale. This can be seen from space. These images are from NASA. _ Only humans can cause such a disaster of epic proportions through setting #Fires to clear land for #AnimalAgriculture and to grow #Cattle feed, which has been happening for decades due to the demand of those who eat #Meat Through mass #Deforestation for logging and commercial ventures, which has increased massively since #Bolsonaro stepped in. All of which results in human-induced accelerated #ClimateChange _ Over 20% of the world’s oxygen that humans breathe comes from the #Amazon Half of the world’s #Wildlife live there. Their home is on fire. They’re suffering. They’re running away from the flames that keep edging closer. _ The fact that #Siberia , #Alaska and #Greenland have also been burning for weeks with little coverage tells us that this is a planetary warning and that world leaders don’t care. They don’t care about long term damage. Only short term gain. We have to be our own media. _ #PrayForAmazonia (I don’t actually believe in praying by the way as I believe in awareness and action but I’m using the tag in solidarity with the amazing #Brazilians who are sharing this story with the world especially those in São Paulo who have been plunged into darkness. Also so that you can click the tag to see other posts and updates on this story ) _ Caption @a_lallie_ #a_lallie_ Pics credit to owners ©️

00
just now

Udah pada ngaca belom hari ini 🙄 . . . . . #fff #lfl #like #follow #instagood #instagram #repost

40
just now

#Repost @yoni__market ( @get_repost ) ・・・ - 안냐세요🥰 오늘 아침에 연희 등원시키는데 제법 쌀쌀해졌더라구요,, 이 더운데 가을옷이 왠말이냐 하시겠지만 아동복은 리오더 전쟁이신거 아시죵? 미리 구매해두시는게 좋아요!! 열심히 촬영하고 열심히 일했쥐만 아직 업뎃 못한 제품들도 있어요 제품은 계속 조금씩 업뎃 될 예정입니다 조금씩 조금씩 계속 업뎃 될 예정입니다 ! 업뎃되면 피드에 올리겠습니다. 그리고 요번에 가을신상오픈하면서 이벤트 2가지를 진행하려합니다 저 해시태그도 막혀있어서 리그램이벤트 많이 참여 부탁드려요 ㅠㅠ 이쁜옷은 널리널리 알려 같이 입어요🥰 ☝🏻1번째 이벤트 리그램 이벤트! 💛이벤트방법 1. 팔로우해주세여 (이벤트 끝나시고 언팔하시거나 당첨되시고 게시물지우시지마세요ㅠㅠ ) 2. 이글을 좋아요 눌르시고 리그램해주세요 3. yoni__market 태그해쥬세용 4. 친구들을 소환해주세요 5. 리그램후 아기성별과 개월수 적어 댓글남겨주세요 - 💛이벤트기간은 8월19일부터 21일까지 이벤트 상품은 요니마켓10만원 상품권입니다!! 참여하신분이 50명미만이실경우 1분채택 이상일경우 2분채택드립니다 널리널리 많이 알려주시고, 참여해주세요 _ ✌🏻2번째 이벤트 19~20일 자정까지 구매해주시는 분들 모두에게 요니마켓 무료배송쿠폰지급 (5만원이상 구매시 무료배송인데, 이경우 할인쿠폰으로 사용하실수있습니다 )

00
just now

#Repost @ai meeracle ( @get_repost ) ・・・ MEERACLE GEMSTONE ESSENCE 💎 1 set kecantikan yg paling SIMPLE dan gojes dapat membantu menyelesaikan kulit yg bermasalah :- ✅ Jerawat ✅ Jeragat ✅ Parut jerawat ✅ Jerawat batu ✅ Tona tak sekata ✅ Kulit berminyak ✅ Sunburn & lain² Dengan 1 set lengkap MEERACLE dah TAK PERLU lagi pakai KRIM SIANG DAN MALAM, TONER DAN PELEMBAP. Dengan menggunakan 2 kali sehari sahaja. Cuci muka dengan Meeracle Facial Cleanser dan keringkan muka selepas itu sapu je Meeracle Facial Serum. Kesannya kulit nampak GLOWING, CERAH, PINKIS cantik tanpa makeup dan tiada lagi masalah seperti di atas. Boleh whatsapp Ai laju² untuk dapatkan set Meeracle. Sementara harga promosi... . Nak cantik berseri jom roger2 https://AiMeeracleSkincare.wasap.my 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Facebook https://www.facebook.com/iMeeracle Cod 🚗🚙 Area berdekatan Postage 📭📦 Seluruh Malaysia 🇲🇾 #meeracle #meeraclegemstoneserum #meeracleserum #meeraclegemstonecleanser #meeraclepenang #meeracleadvanceformula #meeracleempoweringyou #meeracleseberangjaya #meeraclebukitmertajam #meeraclepenanti #meeraclekubangsemang #meeraclesungaidua #menjadidenganmeeracle

00
just now

#Repost @lafiestamagazine • • • • • • Teaser-- #lafiestaintimatedezzireshow Stay tuned | Coming soon #OomphShow Shot at @decodeairbar Makeup @aashmeenmunjaalstaracademy Styling @tokila_toksworld | @aashishkhuraana | @kv kapilverma | | @amitkumar lafiesta | @kanchantomar23 @baljeetkaur622 @_karinedrie @preetivohra87 @rashmi khalkho @rupanbhatti

10
just now

#Repost @lunaya_raduga with @make_repost ・・・ Очередные несчастные выброшенные в лес умирать. Нашли случайно туристы, забрать не могут. А щенки так и сидят в лесу. Куда катится этот мир? У кого есть контакты волонтеров из Красноярска? Может кто с других городов захочет помочь? Репостните пожалуйста, вдруг им повезет Телефон для связи 8-923-280-1647

00
just now

#Repost @sallys_unique_touch ( @get_repost ) ・・・ 🦋MAYFAIR🦋 Makeup/Hairstyling @sallys_unique_touch Belle @may3fair Eyeshadow @sarf_gh Eyeliner @sarfmakeupmart Lip @sarf_gh Brushes @sarfmakeupmart #sarfgh

10
just now

#Repost @villacountry • • • • • • ❤ Avisa geral que dia 05/Set tem @henriqueejuliano no @villacountry ! Esse dia promete e pra ser mais lindo ainda, que tal ganhar um ABRAÇO inesquecível 😍 da dupla? ✨ É fácil: ⠀ 1⃣ Siga o @villacountry e o @villacountryoficial ⠀ 2⃣ Reposte este post da promoção em seu perfil e marque o @villacountry ⠀ 3⃣ Deixe público o seu perfil para que possamos verificar. ⠀ . 🤩 O resultado sai dia 04/Set! Corra e garanta o seu ingresso também pra não ficar de fora! Lembrando que serão 2 sorteados (01 perfil pessoal e 01 fã-clube )! Cada um leva 2 ingressos + foto no camarim. 🔥 #VillaCountry #HeJ

00
just now

गजब शौक। #throwback #repost

20
just now

#repost @nour secret3 ・・・ When you want to ask let it be me and you realize that you’re already being it and you got☔️😜😜🙊🙊🙈🙈🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️....I’m very very proud of you my proudness....my safety, was there life without you?!...my life♥️♥️....have sweet dreams my sweet really...I’m thinking dreaming of you until you wake up💋💋💋💋💋🙈🙈🤗🤗☔️☔️ leonardodicaprio #art #elvispresley

00
last month

Нарезали мы с Аллой лаванду

86142
Load More ↓