#Potraitmagazine Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

5 minutes ago

Dek harato mangko den jauh Nak taraso tawang den tampuah Hujan paneh nan denai hadang Coitu nasib si anak dagang Uda sayang tolong dangakan Lah suratan ditangguang badan Matohari nan denai hadang Kandak rang tuo tak mungkin den lawan Babiduak mangko badayuang Nak jaleh jo tapian Den duduak baok bamanuang Nak jaleh jo parasaian Usah uda jadikan baban Alah jodoh jo suratan Aia mato lai den tahan Kasiah ka uda tak ka mungkin hilang Wedding of shahrul & bella Credit Job to : Mohd Khairul #puterakatakphotography #jurugambarperkahwinan #modelmalaysia #photoshoot #mua #malaywedding #wedding #boutiquemalaysia #weddingmalaysia #canonmalaysia #weddingphotography #model #potraiture #potraitmagazine #artphotography #indahnyakahwin #malayweddingphotography #malaysianweddingphotographer #jomkahwin #6d #teamsecretpicture #tsp

10
10 hours ago

Se due tiga negeri Terengganu memang padu Ambe bawok family ronda ganu sana sini Ambe naik motor tengok kanan tengok kiri Lalu batu buruk nampok comel pemandangan Ramainya orang duk lepak-lepak tepi jalan Singgoh pasor payang cari periuk belanga Macam-macam barang tembaga batik pun ade Banyok tempat perkelohan hol comel menawan Pantai Merang, Sekayu jadi tempat tarikan Banyak pulau hok molek-molek ade di ganu Pulau Redang, Kapas perhentian banyak penyu Ni kt ganu je..bukan kt aussie or italie...haha Wedding of shahrul & bella Credit Job to : Mohd Khairul #puterakatakphotography #jurugambarperkahwinan #modelmalaysia #photoshoot #mua #malaywedding #wedding #boutiquemalaysia #weddingmalaysia #canonmalaysia #weddingphotography #model #potraiture #potraitmagazine #artphotography #indahnyakahwin #malayweddingphotography #malaysianweddingphotographer #jomkahwin #6d #teamsecretpicture #tsp

120
Yesterday

🇳🇱 Inmiddels alweer ben ik alweer wat bijgekomen van de trip naar Parijs. Dit is mijn laatste week van mijn vakantie en dan volgende helaas weer aan het werk. Maar daarnaast staan er ook nog heel veel shoots voor de deur. Blijf m’n stories daarom in de gaten houden👀🔥⠀ •⠀ 📸: @maxzwaving -> check ook zijn account want ook hij komt met gekke content van Parijs binnenkort 👀🔥⠀ 🧢: @savencylabel - op dit moment een van mijn lievelings caps, top fit✨⠀ ________________________________________________________⠀ ⠀ 🇺🇸 Meanwhile already recovered from the trip to Paris last weekend. This is my last week of my holiday and then sadly back to work next week. But there are also many shoots coming up! Keep an eye on my stories👀🔥⠀ •⠀ 📸: @maxzwaving -> keep also an eye on his account he’s also coming up with dope content from Paris👀🔥⠀ 🧢: @savencylabel - at this moment one of my favorite caps, great fit!✨

794109
4 days ago

Ternyata pagi itu menyenangkan. . . Saya sangat menunggu kritik dan saran dari teman-teman 🙏🏻

1228
5 days ago

Membe ngah shoot pengantin, abam lak gayat, ada plak beraidsemed .. Hehe..jd lah..dr xde gambo..haha.. Cantik plak rail kt tanah merah ni .jd lah..dah2 balik..sok smbung lg...sanding odor lak..org lain beraya..kite kene keje😂.. #puterakatakphotography #jurugambarperkahwinan #modelmalaysia #photoshoot #mua #malaywedding #wedding #boutiquemalaysia #weddingmalaysia #canonmalaysia #weddingphotography #model #potraiture #potraitmagazine #artphotography #indahnyakahwin #malayweddingphotography #malaysianweddingphotographer #jomkahwin #6d #teamsecretpicture #tsp

110
2 weeks ago

Majlis Perkahwinan Job For : Daninaphoto Jangan segan silu utk tampil dgn pertanyaan anda! Whatsap : 016 -666 1350 (Amirah ) Saya akan quote harga dan pakej yg sesuai utk anda. Bajet tak cukup? Saya akan cuba sedaya upaya untuk mengikut bajet anda. #mirahybrid #modeling #modelmalaysia #photoshoot #mua #sponsored #pesonapengantin #modelmuslimah #prewedding #boutiquemalaysia #weddingmalaysia #weddingphotography #model #vsco #potraiture #potraitmagazine #frommalaysiatouk #artphotography #cantiknyamalaysia #malayweddingphotography #pengantinmalu #sonymalaysia #a7rii

70
2 weeks ago

Majlis Perkahwinan Job For : Daninaphoto Jangan segan silu utk tampil dgn pertanyaan anda! Whatsap : 016 -666 1350 (Amirah ) Saya akan quote harga dan pakej yg sesuai utk anda. Bajet tak cukup? Saya akan cuba sedaya upaya untuk mengikut bajet anda. #mirahybrid #modeling #modelmalaysia #photoshoot #mua #sponsored #pesonapengantin #modelmuslimah #prewedding #boutiquemalaysia #weddingmalaysia #weddingphotography #model #vsco #potraiture #potraitmagazine #frommalaysiatouk #artphotography #cantiknyamalaysia #malayweddingphotography #pengantinmalu #sonymalaysia #a7rii

50
2 weeks ago

Majlis Perkahwinan Job For : Daninaphoto Jangan segan silu utk tampil dgn pertanyaan anda! Whatsap : 016 -666 1350 (Amirah ) Saya akan quote harga dan pakej yg sesuai utk anda. Bajet tak cukup? Saya akan cuba sedaya upaya untuk mengikut bajet anda. #mirahybrid #modeling #modelmalaysia #photoshoot #mua #sponsored #pesonapengantin #modelmuslimah #prewedding #boutiquemalaysia #weddingmalaysia #weddingphotography #model #vsco #potraiture #potraitmagazine #frommalaysiatouk #artphotography #cantiknyamalaysia #malayweddingphotography #pengantinmalu #sonymalaysia #a7rii

30
2 weeks ago

Majlis Perkahwinan Job For : Daninaphoto Jangan segan silu utk tampil dgn pertanyaan anda! Whatsap : 016 -666 1350 (Amirah ) Saya akan quote harga dan pakej yg sesuai utk anda. Bajet tak cukup? Saya akan cuba sedaya upaya untuk mengikut bajet anda. #mirahybrid #modeling #modelmalaysia #photoshoot #mua #sponsored #pesonapengantin #modelmuslimah #prewedding #boutiquemalaysia #weddingmalaysia #weddingphotography #model #vsco #potraiture #potraitmagazine #frommalaysiatouk #artphotography #cantiknyamalaysia #malayweddingphotography #pengantinmalu #sonymalaysia #a7rii

30
2 weeks ago

Majlis Perkahwinan Job For : Daninaphoto Jangan segan silu utk tampil dgn pertanyaan anda! Whatsap : 016 -666 1350 (Amirah ) Saya akan quote harga dan pakej yg sesuai utk anda. Bajet tak cukup? Saya akan cuba sedaya upaya untuk mengikut bajet anda. #mirahybrid #modeling #modelmalaysia #photoshoot #mua #sponsored #pesonapengantin #modelmuslimah #prewedding #boutiquemalaysia #weddingmalaysia #weddingphotography #model #vsco #potraiture #potraitmagazine #frommalaysiatouk #artphotography #cantiknyamalaysia #malayweddingphotography #pengantinmalu #sonymalaysia #a7rii

10
2 weeks ago

Majlis Perkahwinan Job For : Daninaphoto Jangan segan silu utk tampil dgn pertanyaan anda! Whatsap : 016 -666 1350 (Amirah ) Saya akan quote harga dan pakej yg sesuai utk anda. Bajet tak cukup? Saya akan cuba sedaya upaya untuk mengikut bajet anda. #mirahybrid #modeling #modelmalaysia #photoshoot #mua #sponsored #pesonapengantin #modelmuslimah #prewedding #boutiquemalaysia #weddingmalaysia #weddingphotography #model #vsco #potraiture #potraitmagazine #frommalaysiatouk #artphotography #cantiknyamalaysia #malayweddingphotography #pengantinmalu #sonymalaysia #a7rii

20
2 weeks ago

Majlis Perkahwinan Job For : Daninaphoto Jangan segan silu utk tampil dgn pertanyaan anda! Whatsap : 016 -666 1350 (Amirah ) Saya akan quote harga dan pakej yg sesuai utk anda. Bajet tak cukup? Saya akan cuba sedaya upaya untuk mengikut bajet anda. #mirahybrid #modeling #modelmalaysia #photoshoot #mua #sponsored #pesonapengantin #modelmuslimah #prewedding #boutiquemalaysia #weddingmalaysia #weddingphotography #model #vsco #potraiture #potraitmagazine #frommalaysiatouk #artphotography #cantiknyamalaysia #malayweddingphotography #pengantinmalu #sonymalaysia #a7rii

40
2 weeks ago

Majlis Perkahwinan Job For : Daninaphoto Jangan segan silu utk tampil dgn pertanyaan anda! Whatsap : 016 -666 1350 (Amirah ) Saya akan quote harga dan pakej yg sesuai utk anda. Bajet tak cukup? Saya akan cuba sedaya upaya untuk mengikut bajet anda. #mirahybrid #modeling #modelmalaysia #photoshoot #mua #sponsored #pesonapengantin #modelmuslimah #prewedding #boutiquemalaysia #weddingmalaysia #weddingphotography #model #vsco #potraiture #potraitmagazine #frommalaysiatouk #artphotography #cantiknyamalaysia #malayweddingphotography #pengantinmalu #sonymalaysia #a7rii

70
2 weeks ago

Majlis Perkahwinan Job For : Daninaphoto Jangan segan silu utk tampil dgn pertanyaan anda! Whatsap : 016 -666 1350 (Amirah ) Saya akan quote harga dan pakej yg sesuai utk anda. Bajet tak cukup? Saya akan cuba sedaya upaya untuk mengikut bajet anda. #mirahybrid #modeling #modelmalaysia #photoshoot #mua #sponsored #pesonapengantin #modelmuslimah #prewedding #boutiquemalaysia #weddingmalaysia #weddingphotography #model #vsco #potraiture #potraitmagazine #frommalaysiatouk #artphotography #cantiknyamalaysia #malayweddingphotography #pengantinmalu #sonymalaysia #a7rii

90
2 weeks ago

Posted @withrepost@ankita _.mohanty Today I am everything I wanted to be yesterday, And I'll make sure, tomorrow I'm the person I want to be today! One dream at a time. . . Wearing @paparazzicloset Makeup @artonfaceby_nil 📸 @anubhab_ammy #collaborationshoot #collabshoot #newchicofficial #newchic #shootdiaries #blogger #bloggerstyle #thebnbmag #indianfashionblogger #plixxoblogger #plixxo #influencer #potraitsofficial #potraitmagazine #vogueindia #theglamcouture #thedressire #bhubaneswarblogger #paparazzicloset

940
2 weeks ago

To different world, the same world is hell and heaven.. ∆ : : : : #wrogn #potraitphotography #ig_potrait #wrognfashion #alwaysnforever #photography 📷 #canon #shotbycanon #citygrammer #urbanmatrix #potraitmagazine #isonatural #

602
3 weeks ago

#Repost @ditstography ・・・ step by step akhirnya ketemu 🎨 . Watermark kelupaan wkwk . #potrait #potraitmood #portraiture #visualpotrait #womenesia #womanportrait #potraitwomen #visualambassadors #potraitmagazine

130
3 weeks ago

Bertudung cantik mata memikat, Melirik senyuman memukau semua, Wahai cik adik saya terpikat, Bolehkah tahu siapa nama Hati merindu fikiran melayang, Burung merpati terbang tinggi, Terkenang si dia terbayang-bayang, Itulah tanda dah jatuh hati Bunyi jantung tanda debaran, Ingin bertanya tetapi malu, Ku menunggu penuh harapan, Sudikah engkau menerimaku Hahaha...pantun2.. Kita outdoor blakang rumah jer..org perli xkelas blakang rmh..tp meh kita buh skeping...blkg rmh jd ohsem..🙈😂 #puterakatakphotography #jurugambarperkahwinan #modelmalaysia #photoshoot #mua #malaywedding #wedding #boutiquemalaysia #weddingmalaysia #canonmalaysia #weddingphotography #model #potraiture #potraitmagazine #artphotography #indahnyakahwin #malayweddingphotography #malaysianweddingphotographer #jomkahwin #6d #teamsecretpicture #tsp

120
3 weeks ago

Bermusim kita bersama Menyemai ikatan cinta Tak mungkin kasihku hilang Ku kunci hati untukmu... Kumpulkan kenangan indah Simpanlah senda gurauan Andainya kau kerinduan Itulah jadi penawar. #puterakatakphotography #modeling #modelmalaysia #photoshoot #mua #malaywedding #wedding #boutiquemalaysia #weddingmalaysia #canonmalaysia #weddingphotography #model #potraiture #potraitmagazine #artphotography #indahnyakahwin #malayweddingphotography #malaysianweddingphotographer #jomkahwin #6d #teamsecretpicture #tsp

150
Load More ↓