#Kawan Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

1 minute ago

Matahari tak pernah memilih siapa yang harus diberikan sinar. Mari kita coba teladani itu, pahamilah perbedaan dan hargai siapa pun dia sahabat. - XIIAP7 Persahabatan kami panjang kalau diceritakan. Hormat kami: wali kelas @anggunutamiii #sodara #kawan #xiiap7 #xrambangx #wijithukul #Balitolakreklamasitelukbenoa #nkri

00
2 minutes ago

BarakauLlah Semoga SAMAWA iLal Jannah😘😇 #Kawan SMA

00
28 minutes ago

#kawan sejalan jrrr...

20
1 hour ago

. Agama adalah rasionalitas iman bukan rasionalitas akademis, jadi kalau bicara diruang publik kudu/harus hati² dan pandai menjaga perasaan orang lain . Biarpun ngomong di ruang & forum tertutup, tetap tidak dibenarkan #PEMUKA #AGAMA menghina simbol agama lain . Tetap hargai & hormati keyakinan saudara² qta yang mereka yakini benar dengan dakwah² qta yang #menyejukkan #menentramkan #hati #lndonesiadamai #damaiituindah #kawan Salam waras

66
2 hours ago

"Jangan memperbanya lawan, tetapi perbanyaklah kawan". -Bung Tomo- Memperbanyak kawan adalah salah satu komitmen para pejuang pendiri bangsa, serta para pahlawan untuk mempersatukan bangsa ini. Dengan melahirkan sikap kepahlawanan dan kestia kawanan sosial diharapkan Indonesia mampu memiliki kekuatan untuk lebih maju. Komitmen para pendiri bangsa juga menguatkan memori kolektif bangsa saat itu, supaya berani bertindak nyata, untuk melawan penjajahan dan ketertindasan, akibat kolonialisme, juga imperialisme. Kita harus memaknai semua itu, bukan hanya sekedar ungkapan saja, tetapi harus dijadikan sebagai kekuatan moral, yang dapat diterapkan di semua aspek kehidupan berbangsa, serta bernegara, untuk Indonesia pada masa kini dan mendatang. www.rumahzakat.org #RZInspirasi #RumahZakat #MerdekaDanBerdaya #HutRIke74 #IndonesiaMerdeka #BungTomo #Nasionalisme #Kawan #Lawan

40
3 hours ago

Selesai Latihan Yha Gini Dah Auto Ngakak :v #Tetap #Berlatih #Kawan

30
2 hours ago

. 🔥🔥RAMAI YANG MASIH TAK TAHU 🔥🔥 LULUS SPM BIASA-BIASA LAYAK BUAT DIPLOMA . "Kalau SPM saya LULUS biasa-biasa je (spt dlm foto ), boleh ke sambung diploma ??? " "Jangan Risau Sangat, Dgn Result SPM Yg Awak Dapat, AWAK LAYAK Sambung Diploma. Ada Lebih 20 Program Diploma Jadi Pilihan ANDA" . Nak Tahu Program Diploma Yg Ditawarkan ??? Call / PM / Whatsapp SEKARANG !!! 👉 wasap.my/60196685229 . Dapatkan Info lanjut dalam link berikut ; 👉http://bit.ly/JMISupportGroup . Jom Mendaftar SEKARANG !!! Terus klik kat sini 👉 bit.ly/DiplomaKhas . JOM MASUK IPT "Jadikan IMPIAN ANDA Satu Kenyataan" . #jommasukipt #projekbantupelajarkeipt #kenalikerjayapilihananda #SijilPelajaranMalaysia #sekolahmenengah #eduloan #biasiswa #spm2017 #spm2018 #spm2019 #STPM #DipSKM #sekolah2019 #spmcandidates2019 #darisabahkesemenanjung #darisarawakkesemenanjung #kerjaya #kerjaberseragam #kerja #kawankawan #sahabat #kakishare #kawan #kawansejati #kawanbaik #kawansebaya #kawansekolah #kawankita #jadikanimpianandasatukenyataan jommasukipt.com jommasukipt.blogspot.com

81
2 hours ago

. "Nak Sambung Diploma Kat Sini Tak Susah, Lulus SPM Biasa2 Pn Dah Layak Buat Diploma" . "Jangan Risau Kami Sedia Bantu & Ada Lebih 20 Program Diploma Ditawarkan" . Nak Tahu Diploma Yg Sesuai Dgn Result ANDA ??? Call / PM / Whatsapp SEKARANG !!! 👉 wasap.my/60196685229 . Dapatkan Info lanjut dalam link berikut ; 👉http://bit.ly/JMISupportGroup . Jom Mendaftar SEKARANG !!! Terus klik kat sini; 👉 bit.ly/DiplomaKhas . JOM MASUK IPT "Jadikan IMPIAN ANDA Satu Kenyataan" . #jommasukipt #projekbantupelajarkeipt #kenalikerjayapilihananda #SijilPelajaranMalaysia #sekolahmenengah #eduloan #biasiswa #spm2017 #spm2018 #spm2019 #STPM #DipSKM #sekolah2019 #spmcandidates2019 #darisabahkesemenanjung #darisarawakkesemenanjung #kerjaya #kerjaberseragam #kerja #kawankawan #sahabat #kakishare #kawan #kawansejati #kawanbaik #kawansebaya #kawansekolah #kawankita #jadikanimpianandasatukenyataan jommasukipt.com jommasukipt.blogspot.com

101
3 hours ago

Hai #kawan pajak, semoga hari ini menyenengkan 😊⁣ Gimana? Sudah nonton video IGTV @kpppmalima sebelumnya dong pastinya? Nah kali ini kita mau bagikan momen keseruan lainnya dibalik video IGTV berjudul PMA Lima's Stories kemarin.⁣ ⁣ Teman-teman dari KPP PMA Lima saat menyebarkan semangat anti korupsi di lingkungan Komplek Pajak Kalibata.⁣ ⁣ Yuk! Bersama KPP PMA Lima, berkomitmen untuk menciptakan kondisi dan semangat anti korupsi.⁣ ⁣ Untuk kualitas terbaik, tonton langsung di IGTV yaa

140
3 hours ago

Setuju.....??? . True? Be like Tag sahabat kamu . Credit @benerbaper #sahabatsejati #sahabat #teman #temansejati #kawan #kawangaduh #santuy #setia #sahabatku #openpaidpromote

2937
4 hours ago

Memang hampir setiap tahun kami akan beraya bersama, kenal dari sekolah menengah, hingga kini masih berhubungan walaupon masing2 sudah ada komitmen. Syawal dlu tak dapat datang rumoh sebab terlalu sibuk. Alhamdulillah Aidiladha boleh tebusss semula, dapatlahhh makan satee 😋😋😋, dapppnyeeeee Terima kasih @azwan aabas InshaAllah ada rezeki datang laaa rumoh koi yakk. InshaAllah ada rezeki dapat jumpa lagi. #Friends #Friend #Friendship #Kawan #Brother #Asia #Male #Malaysia #Pahang #KualaKrau #Temerloh

112
4 hours ago

Ada ke ??🤔🤔 #viral #trending #tular #hensem #kawan

898
4 hours ago

Karena Tuhn Tau Kapan Kita Harus Bahagia:' ) Jangan lupa like, komen dan follow jika kalian menyukai video ini🎬🤗 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Suports terus🤗 Dengan cara follow @dani_squarepants Admin kuy @dani_rizkiii 👻 Tonton sampai habis yak😉 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💥 @dani_squarepants 💥 @dani_rizkiii ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kumpulan kata kata! 🏠At Jawa Tengah, Indonesia🇮🇩 🔄Repost?? Silahkan✅ ❤Like jika suka✅ 😉Tag teman kalian✅ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ¡Some Hastag! #statuswhatsapp #statuswa #status_katta #statuswakekinian #status #statusupdate #statussedih #vidiosedih #vivavideo #followersaktif #lfl #lfl 💛 #vivavideopro #kineticsand #kinemaster #galau #putuscinta #pathdaily #path #editor #kawan #teman #literasi30detik #literasi15detik #picung_daily #viral #whatsappstatus #vidiokekinian #follow

113
4 hours ago

Lama tak jumpa:v Jangan lupa like, komen dan follow jika kalian menyukai video ini🎬🤗 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Suports terus🤗 Dengan cara follow @dani_squarepants Admin kuy @dani_rizkiii 👻 Tonton sampai habis yak😉 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💥 @dani_squarepants 💥 @dani_rizkiii ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kumpulan kata kata! 🏠At Jawa Tengah, Indonesia🇮🇩 🔄Repost?? Silahkan✅ ❤Like jika suka✅ 😉Tag teman kalian✅ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ¡Some Hastag! #statuswhatsapp #statuswa #status_katta #statuswakekinian #status #statusupdate #statussedih #vidiosedih #vivavideo #followersaktif #lfl #lfl 💛 #vivavideopro #kineticsand #kinemaster #galau #putuscinta #pathdaily #path #editor #kawan #teman #literasi30detik #literasi15detik #picung_daily #viral #whatsappstatus #vidiokekinian #follow

120
6 hours ago

#kawan #kawansejalan

30
6 hours ago

_____ Fast Respon: 🚴🏻 WA 089506471525 Price: ✨ 🔸25K Syarat dan Ketentuan Berlaku 🔸30K Normal 🔸35K Deep Clean 🔸Ada potongan untuk >2 pasang Lama Pengerjaan: 🛠 2-3 Hari Bisa cepat juga kalau butuh segera 🆗 CoD sekitar UGM | UNY | UPN | MALIOBORO _____ #yangpentingbahagia _

181
7 hours ago

A big smile for our vacation in austria. Kawan loved it there.

141
7 hours ago

_____________________________________ TERAPI GANGGUAN JIN MUDAH, TIDAK MENYAKITKAN & CEPAT, INSHA ALLAH . (sudah berpengalaman lebih dari 14 tahun ). . Pengobatan Alternatif. Dengan Metode Mendengarkan Bacaan Al Qur'an, Refleksi & Dibuang Langsung . CIRI-CIRI ORANG YANG TERKENA GANGGUAN JIN/SETAN 1. Hampir setiap orang mengalami gangguan (tidak harus orang yang kesurupan ),besar, kecil, tua & muda 2. Sakit-sakitan terus (meski sudah minum obat & kedokter tapi belum juga sembuh ) 3. Pengisian ilmu dibadan oleh orang pintar sebagai penjagaan, kekuatan, pengasihan & pesugihan 4. Pengobatan dengan media air, herbal, pijat/urut, ataupun lainnya dengan memakai mantera /jampi2 yang mengundang jin kafir/ jahat. 5. Warisan ilmu yang kurang bagus dari orang tua / leluhur 6. Santet/teluh dsb. Sehingga timbul penyakit fisik semu/ bayangan & penyakit mental seperti : Pusing,migrain,pegal2, maag, lambung, ulu hati, paru2, ginjal,jantung, liver, gila, types, stress, stroke, lumpuh sebelah, haid tak teratur, keputihan, budeg, tidak bisa jalan, sinus, darah tinggi,/ rendah,tidak bisa tidur nyenyak, sering mengantuk, mulut kering, tenggorokan gatal, perut kembung, sering masuk angin, varises, susah buang air kecil / besar, gatal2, vertigo,asma/bengek, asam urat, rematik, gondongan, mata minus, turun berok, mudah marah, minder, tidak percaya diri, selalu gelisah / tidak tenang, malas beribadah,tubuh cepat capek & lemas, tidak ada gairah, selalu cekcok/ ribut, tidak pernah akur, selalu buruk sangka, pikiran ruwet / bingung, tidak bisa konsentrasi dsb. . HUBUNGI : Bp.AMRIN, Perumahan Casa Grande Jl.Darma Bakti (Bulak Enah ) Blok C No.11 Kp.Lubang buaya Kec. Setu Bekasi . Klik WA : Wa : 085213576180-085717520257 . Tp : 081382222481 _____________________________________ #suka #cukup #sukasuka #muach #tetap #bekerja #ibuk #gampang #emak #teman #selamatpagidunia #terus #abaikan #airmata #waktu #dengan #sepi #biasa #kosong #kenikmatan #dulu #kawan #menunggu #jgn #akhir #banyak #pulang #lagi

10
10 hours ago

Aku Cari Kawan Yg Makan Nasi...Bukan Kawan Makan Kawan... #Kawan Makan Kawan Ni Sila Pupus☠️

140
11 hours ago

Hanya biasa menggenggam yang bukan milikku, apalah artinya jika pada akhirnya kau ku lepas kembali. _____ Fast Respon: 🚴🏻 WA 089506471525 Price: ✨ 🔸25K Syarat dan Ketentuan Berlaku 🔸30K Normal 🔸35K Deep Clean 🔸Ada potongan untuk >2 pasang Lama Pengerjaan: 🛠 2-3 Hari Bisa cepat juga kalau butuh segera 🆗 CoD sekitar UGM | UNY | UPN | MALIOBORO _____ #yangpentingbahagia #instagram

31
13 hours ago

Kadang bersama kalian aku bahagia ☺😊😘💝 #kawan

310
13 hours ago

Bertingkalah sesuai fase 👶. Lalu mainkan drama sesuai peranan 😎 #Kawan sejati 😍😇

80
13 hours ago

Kami papua bukan monyet itu saja. Jang lupa, like share coment and follow trus hastag ko foto" dan video" menarik ke mari. Intinya ko lahir besar di papua, kitorang sama. #papua #papuabarat #papuacool #luxebeautypapua #histpapua #papuabeauty #papuashop #papuakekinian #andalanpapua #papua #papuanewguinea #papuamerdeka #papuahits #pesonapapua #papuacool #biakcool #biakpapuahits_ #papuacool 😉 #beutifu #biak #biakhits #anakpapuakece #papuaculture #anakpapuakece #papuacool_kid #tongpapua #adatpapua #bestfrensd #kawan #temanpapua

710
13 hours ago

#Repost @_a.hakimm • • • • • • Sebelum kau melangkah , ingat dengan sape kau pernah bersusah 🍃 . . . . #lacoste #makkauhijau #portkitabersama #kawan #kapcaimalaya #merahmovistar

60
13 hours ago

“Coba tolong itu mulutnya biar nggak suka ngomong kasar, kasih lotion aja biar kedengarannya halus.” HAPPY WORLD PHOTOGRAPHY DAY • #happy #world #photography #day #fotografi #dunia #indonesia #sahabat #teman #kawan #workshop #privateclass #madourart #madourartphotography #madourartfriends

460
14 hours ago

#Teman terbaik #Sahabat terkasih #Kawan tersweet #Musuh yang paling menakutkan #Mama terhebat #MALAIKAT TANPA SAYAP 💙💙

130
14 hours ago

B6 #kawan sekelas kk naira #2019 #TK Al kaffah

10
14 hours ago

Wanita solehah tak rela gambarnya jadi asbab para lelaki tak menundukkan pandangan mata mereka. Walaupun kamu tutup muka kamu, tak perlu upload kerana ia juga menarik perhatian. Sebaik baik wanita adalah yang tidak dipandang dan memandang. Mereka begitu menghindarkan perhatian sejauhnya, menutup pintu perhatian sekecilnya. . #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #allah #muhammad #life #jentikhati #usrahsantai #quote #muslimah #hijab #kawan #bestfriend #malaysia #tarbiah #tarbiyyah #tarbiahsentap #ustaz #videodakwah #cantik #tiktokmalay #lawak #lawakhambar #nakbebel #serban #serbanputih #niqab #niqabis #niqabismalaysia

681
14 hours ago

Hidayah ini sangat berharga. Tidak semua diberi hati yang terbuka untuk menerima hidayah dariNya. Tak semua hatinya terbuka bila bab bab agama. Tapi jika hati kau terbuka untuk agama, menangislah. Bersyukurlah kerana kau celik dalam dunia yang penuh fitnah. Allah sayang, Allah detikkan hati kita untuk berubah kerana Allah sayang. Namun semuanya jadi sia sia jika kau tak mulakan apa apa langkah untuk berubah. Selepas tersedar perlu ada gerakan. Agar hidayah itu mampu membuat kau berhijrah jadi lebih baik. Jangan sesekali tinggalkan tarbiah dan dakwah agar hati kita tak mudah mati, dakwah dan tarbiah membuatkan hati sentiasa hidup untuk dengar nasihat agama dan sentiasa menerima hidayah dariNya. Agar kau istiqomah hingga hujung nyawa. . #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #allah #muhammad #life #jentikhati #usrahsantai #quote #muslimah #hijab #kawan #bestfriend #malaysia #tarbiah #tarbiyyah #tarbiahsentap #ustaz #videodakwah #cantik #tiktokmalay #lawak #lawakhambar #nakbebel #serban #serbanputih #niqab #niqabis #niqabismalaysia

981
14 hours ago

Bukan mudah dan agak payah. Bila dosa ikhtilat tak lagi nampak macam dosa & menjadi normalisasi dalam masyarakat. Tapi masih ada antara mereka yang begitu kuat menjaganya kerana Allah. Mereka asing dari yang lain. Meskipun dalam satu kelompok yang belajar agama, tak semua jaga ikhtilat mereka. Malah, ada yang terjebak dalam couple islamik. Yang berpurdah couple dengan berserban. Tapi masih ada terselit beberapa yang sangat sangat menjaga ikhtilat mereka, mereka tak rela gunakan agama untuk maksiat. . #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #allah #muhammad #life #jentikhati #usrahsantai #quote #muslimah #hijab #kawan #bestfriend #malaysia #tarbiah #tarbiyyah #tarbiahsentap #ustaz #videodakwah #cantik #tiktokmalay #lawak #lawakhambar #nakbebel #serban #serbanputih #niqab #niqabis #niqabismalaysia

580
14 hours ago

Semuanya dengan izin Allah. Kalau tanpa izinNya kau takkan dapat lihat post ini, post itu, post agama yang lain. Bukan hanya kebetulan. Allah sayang kita, nasihat tu adalah hidayah halus dariNya, sekarang respon kita nak hijrah atau stay dalam jahiliah. Kau pilih. Yang mampu ubah kau adalah kau. Bukan hidayah tak pernah datang. Sama ada kau tak cari atau dah ada tapi kau buat buat tak nampak. Bila terlihat postingan agama, terdengar ceramah agama di radio, semuanya datang dari Allah tapi melalui macam macam cara seperti apa yang kau sedang baca sekarang, melalui tv, radio, majlis ilmu yang diadakan di sekolah dan sebagainya. Kadang kau keliru dengan satu perkara. Allah tak jawab direct bagitahu jawapan. Tapi Allah jawab jawapannya melalui manusia tapi sebenarnya ia datang dariNya. Disaat kau keliru dengan suatu perkara. Allah detikkan hati hambaNya yang lain untuk sampaikan perkara yang kau kelirukan. Lalu kau terjumpa dan baca. Persoalan kau pun terjawab. Baikkan Allah? Allah sayang kita. Jom berubah? . #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #allah #muhammad #life #jentikhati #usrahsantai #quote #muslimah #hijab #kawan #bestfriend #malaysia #tarbiah #tarbiyyah #tarbiahsentap #ustaz #videodakwah #cantik #tiktokmalay #lawak #lawakhambar #nakbebel #serban #serbanputih #niqab #niqabis #niqabismalaysia

670
14 hours ago

Never say you have nobody when you have Allah with you. . "Lonely, forever alone" Ramai yang claim diri mereka sunyi kerana tiada bf/gf seolah olah perkara itu perlu & wajib ada. Tak ada, maknanya tak laku. Saya sangat tak faham pada anak muda dan remaja zaman kini yang berfikiran sebegini. Couple itu haram, kenapa perlu berebut rebut mengejar sesuatu yang jelas haram? Yang ada, siap bangga menunjuk nunjuk dosa. Buka aib sendiri. Siap ada penyokong pula "last long, i ship" Al redha bil masiyati masiyatun; redha dengan maksiat adalah maksiat. Bukan pelaku maksiat sahaja yang dosa, yang support maksiat juga berdosa. Hakikatnya kau sunyi sebab satu sahaja, kau tak benar benar letak kan Allah dalam hati sebagai yang utama. Bila kau utamakan Allah, kau akan benci perkara yang Allah haramkan. Kau usaha untuk kejar cintaNya sedalamnya. Semoga kita semua diberi hidayah, Allahumma Aamiin. . #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #allah #muhammad #life #jentikhati #usrahsantai #quote #muslimah #hijab #kawan #bestfriend #malaysia #tarbiah #tarbiyyah #tarbiahsentap #ustaz #videodakwah #cantik #tiktokmalay #lawak #lawakhambar #nakbebel #serban #serbanputih #niqab #niqabis #niqabismalaysia

740
14 hours ago

﷽ 🌻 KITA DAN KAWAN 🌻 Imam Al-Ghazali ada menerangkan kawan yang baik dan kawan yang tidak baik : 1. Pilih kawan yang berakal, jangan pilih kawan yang bodoh kerana akan menjadi musuh dan menyakitkan hati... 2. Pilih kawan yang berakhlak, jangan pilih kawan yang jahat kerana akan diransang nafsu jahatnya. 3. Pilih kawan yang soleh, jangan pilih kawan yang fasik kerana akan diajar kepada kita pekerjaan dosa dan maksiat. 4. Pilih kawan yang bersederhana, jangan pilih kawan yang tamak kerana akan menjadi racun berbisa kepada sifat pemurah. 5. Pilih kawan yang bercakap benar, jangan pilih kawan yang selalu bercakap bohong kerana akan memusnahkan jiwa. Semoga الله perlihara kita dari orang-orang yang tidak baik. #niqabis #niqab #wanitadewasa #muslimah #jentikhati #muslimfashion #kawan #temansyurga

1461
14 hours ago

TENTANG BULAN✨🌛 @adamxhkmi (Tag kawan ii korang ) • • • • @coverlagu ___ #coverlagu #coverlagumalaysia #tentangbulan #kawan #sahabat #lagusedih #lagujiwang ❤😭 #vokal #vokalplus #coversong

6513
14 hours ago

Alhamdulillah ,bapak udh boleh pulang mksh y buat semuanya ,yang udh perhatian peduli ,semoga dibalas Allah SWT amin #teman #kawan #saudarasaudaraku #uwa #bibi #mamang #teteh #menantu #besan ,dah luangkan waktunya doanya untuk bapak, Dede rusman,,kembali kerumah cepat sehat y pak ,,

20
15 hours ago

Kode-kode tong bukan monyet. Kalo ko anak papua share sekarang juga, detik ini, menit ini. Jang lupa, like share coment and follow trus hastag ko foto" dan video" menarik ke mari. Intinya ko lahir besar di papua, kitorang sama. #papua #papuabarat #papuacool #luxebeautypapua #histpapua #papuabeauty #papuashop #papuakekinian #andalanpapua #papua #papuanewguinea #papuamerdeka #papuahits #pesonapapua #papuacool #biakcool #biakpapuahits_ #papuacool 😉 #beutifu #biak #biakhits #anakpapuakece #papuaculture #anakpapuakece #papuacool_kid #tongpapua #adatpapua #bestfrensd #kawan #temanpapua

2915
15 hours ago

Solidaritas persahabatan Satu negara kita bersaudara Kangen kumpul lagi jln jln rame rame lagi kangen perkumpulan yg membicarakan tentang kebersamaan you are the best friend forever and true friend Mempunyai sahabat itu penting tapi kita harus tau mana yg benar-benar sahabat mana yang cuma pura-pura menjadi sahabat #kawan #bestfriend #sahabatsejati #solidaritaspersaudaraan

130
15 hours ago

Persahabatan meningkatkan kebahagiaan, dan meredakan kesegsaraan, dengan cara menggandakan kegembiraan kita, dan membagi kesedihan kita. Quotes by: Marcus Tullius Cicero Friendship #kompak #togetherforever #sahabat #teman #persahabatan #sahabat #teman #koncoarek #kawan #silaturahmi #silaturahmitanpabatas #kamiopsisi #gerindra #prabowosubianto #oposisi #partaigerindra

372
15 hours ago

there is nothing perfect except yourself that makes it perfect ♥️ #Kawan

2415
16 hours ago

Rindu semua kenangan waktu sekolah dulu " ) . .tag sahabat/member/bff/sib/sapa² . . #sahabat #kawanbaik #membersusahsenang #kawanseperjuangan #kawan #ayatdeep #ayatbroken #ayatpasrah #kawankawan

60
16 hours ago

Anjay mabar #kawan bngst

30
17 hours ago

Saje post.... #rayadahlepas #kawan

343
17 hours ago

Melipir ke kedai kopinya bang @hotmanparisofficial untuk sharing beberapa polemik hukum dan bisnis, sayang sekali beliau tidak ada di lokasi. Btw, kopinya recommended banget nih dari segi harga dan rasa... Salam Kopi Jhony👌 #janganlupangopi #kopi #coffee #hotmanparis #lawyers #businessman #bikers #kawan #diskusi #bisnis #sunmori

107
1 hour ago

😂😂😂😂🤣 Memang ada! Tapi dia lah penghibur semua orang #KisahDunia #AlleyHan #ketawa #gelak #member #kawan #sahabat

1.7k350
April 2019

Benarkan, perbedaan itu menyerupai selera. Bersih rapi, kumal bercerita. #clean #laundry #cucisepatu #laundryshoes #shoes #cucisepatumurah #cucisepatujogja #ugm #jasacucisepatu #hargamurah #berkualitas

61
January 2019

Lelah: saat bicaraku sudah tak lagi kau dengarkan. Seperti sepasang kekasih yang mulai menjauh. Seperti hamba kepada Tuhannya #fight #nasehatdiri

31
Load More ↓