#Igstory Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

24 minutes ago

💚 #AGNEZMO #AgnesMonica #Love #Blessed #AG #igstory 22/08/2019

90
17 minutes ago

Setelah bebas atas kasus prostitusi online yang menjeratnya, gerak-gerik Vanessa Angel terus jadi sorotan. Apa pun yang dilakukannya kerap mencuri perhatian netizen seperti baru-baru ini. . Unggahannya Vanessa Angel di Instagramnya banjir komentar bernada cibiran dari netizen. Di postingannya, Vanessa membagikan fotonya saat menikmati buah pisang. . "Mau upload foto makan pisang tp takut," tulis Vanessa Angel di keterangan fotonya, Rabu (21/8 ). . Sekilas tak ada masalah dengan unggahan tersebut. Namun banyak netizen yang langsung mencibir dan meninggalkan komentar bernada nasihat untuk Vanessa Angel. . "Mancing2 netijen buat ngebully, tingkah anda sendiri yang mengundang bully," kata netizen. . "Awalnya sih kasian liatnya dibully melulu tentang kasusnya tapi kok makin kesini malah makin nunjukkin jati dirinya, jadi ilfeel," komentar netizen lain. . "Ngapain jg mba posting foto beginian sama aja ngundang netizen buat hujat situu. Udh tau bakal dikatain masi aja dibuat," timpal netizen lainnya. (dika ) - - Simak berita lainnya dari #VanessaAngel di www.tabloidbintang.com atau bisa langsung swipe up #IGStory kami seputar Vanessa Angel. #VanessaAngel #kabar #artis #gosip #selebritis #hotnews #news #newsupdate #trending #trendingtopic #populer #viral #tabloidbintang

390
48 minutes ago

😺 Cr: #igstory @paing_takhon #paing_takhon #PaingTaKhon #PTKinBKK #ไป ่ทาควน #ไป ่ทาคน #คุณเขาไป่ทาคน Cr:🙏🏻📷🏞 ขอบคุณรูปภาพ คลิปดีดี สุดสุดไปเลยคาบ Cr:Thank clip Vdeo Picture

20
56 minutes ago

@1demetozdemir by #igstory 🎈

20
1 hour ago

past NOW future🧡 #filmphoto #potd #igstory #mood #insta

50
1 hour ago

วันนี้ #ถ่ายละครตะวันอาบดาว เข้ม ยกคิ้วทักหรือรักกันจ้ะหัสวีร์ #cr #igstory @prakotkarndee เชิญชวนไปตอบคำถามกันด้วยน๊า #ตะว ันอาบดาว 🔆🚿✨ #ละครกำล ังถ่ายทำ #shooting #ปรากฏการณ ์ดี #prakotkarndee #Ch7HDDramaSociety #ช่อง7HD #กด35 #เข ้ม #หัสวีร์ #เข ้มหัสวีร์ #kem #hussaweee #kemhussaweee #kemfanclub #kem_hussaweee_story

858
29 minutes ago

Personel Duo Semangka, Clara Gopa dan Vhanya Kiara sedang menjadi sorotan setelah mendapat teguran dari Komisi Perlindungan Anak Indonesia (KPAI ) terkait penampilan dan goyanganya yang dianggap vulgar. . Sadar dengan penampilan yang mengumbar keseksian di atas panggung, personel Duo Semangka pun mengaku kerap mendapat pelecehan. Di antaranya dada Clara Gopa pernah disentuh oleh orang tak dikenal. . "Sering (alami pelecehan ). Pernah pas manggung di kelab malam tau-tau dipegang semangka aku," ungkap Clara Gopa usai mengisi acara di Trans TV, Jl.Tendean, Jakarta Selatan, Rabu (21/8 ). . Meski merasa dilecehkan, Clara Gopa tidak ingin memperpanjang masalah. Ia justru membiarkan pelaku dan menganggap wajar insiden itu lantaran dibawa pengaruh alkohol. . Clara juga tidak mau ambil pusing dan mengaku kalau apa yang dialami adalah bagian dari resiko pekerjaan. . "Ya gimana ya, pas aku liat pelakunya dia (pelaku megang dada ) lagi mabok ya sudah. Aku juga nggak lapor, dia enggak sadar kan," pungkas Clara Gopa. (pri / ray ) - - - Simak berita lainnya dari #DuoSemangka di www.tabloidbintang.com atau bisa langsung swipe up #IGStory kami seputar Duo Semangka. #DuoSemangka #kabar #artis #gosip #selebritis #hotnews #news #newsupdate #trending #trendingtopic #populer #viral #tabloidbintang

1331
2 hours ago

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #lakwatserongpinoy #byaherongpinoy #pinoylagalag #pinoyabroad #igstory #igtravel #explore #travel #wanderlust #traveller #vpinoy #beautifulplaces #forumsession #seepilipinas #moitetcapturedmemories #moitetventures #travelingpinoystories #fotografiaunited #ItsMoreFunInThePhilippines #pinas #pilipinas #wowphilippines #pinoyakogram #instapinoy #igerspinoy #choosephilippines #litratongpinoy #pinasmuna #exploreph ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ © @moiseslicasjr

390
2 hours ago

#IGStory @jasondy #abscbnball #abscbnball2019 ------------------------------------------- Like and follow Jason Dy’s verified social media accounts: Facebook - Jason Dy ☑️ Instagram - @jasondy Twitter - @JasonJamesDy -------------------------------------------- #JasonDy #PrinceofSoul #TheVoiceofRnB #Haranista #CornerstoneArtist #StarMagicArtist #Dyfenders #Performer #FashionInfluencer #BenchSkinExpert #MensFashion -------------------------------------------- #rnb #soul #artist #fashion #style #dapper #celebrity #Philippines #dailydose #goodvibes #pinoy #Familyislove #justlove #love --------------------------------------------

101
2 hours ago

🆕igstory Demet ✴ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : 🔽🔽🔽🔽 "Γράφτηκαν πάρα πολλά.. μετά τα άρθρα που βγήκαν σήμερα ένιωσα την ανάγκη να ξεκαθαρίσω την κατάσταση.. με τον Κάαν είμαστε φίλοι, δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ μας,και οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν όταν συζητούσαμε..όταν μιλούσαμε ήμασταν μόνοι, όμως δεν είμαστε μόνοι στο σπίτι όπως γράφτηκε.. κάνω τις διακοπές που ονειρευόμουν καιρό τώρα.. διακοπές στις οποίες έρχονται οι φίλοι μου και η οικογένειά μου.. διακοπές στις οποίες βγάζω όλη την κούραση από τις πολλές ώρες εργασίας.. ξεκουράζομαι για λίγο ακόμα.. Για να μαζέψω ενέργεια για καινούργια και ωραία πρότζεκτ..... " (Ευχαριστώ την φίλη για την μετάφραση 💕💕💕 ) . . #demetözdemir #igstory #DemetÖzdemir #ErkenciKuş

22154
2 hours ago

𝐔𝐰𝐔 🌟💗 • • • • #arianagrande #igstory #arianastory #ariana #grande #cute #dogs #toulouse #myron #kiss #ponytail

140
2 hours ago

@1demetozdemir by #igstory

30
2 hours ago

Cute💗 #Newphoto #igstory #by @beamiller #today

40
3 hours ago

Plis help me ASAP 🤣🤣 Lemon challenge ny..failed!!🍋❌ 2 tersangka utama pembully an.. Nyokap sendiri dan bunda 😂 #lemonchallenge #babystory #igstory #babygirl #chiyasdaily

30
3 hours ago

(repost bc she originally asked for purple! ) @chloe nichelle requested a #bestfriendapplication !! hopefully this meets your expectations! 😇 what else do you guys want to see? — info; this bingo template can also be found in my story highlights: ☞ “ALL” it’d be easier to screenshot from there. visit my profile to see more. please leave a like, comment & a follow. i’d also greatly appreciate it if you mentioned me in your repost of this template. it’d help this account grow. screenshot and enjoy! ♡ — any suggestions on what i should make next? COMMENT DOWN BELOW. — #igstorytemplates #igstory #igstories #highlights #ighighlights #templates #igtemplates #instabingos #bingos #gamebingos #musicbingo #slider #slidetemplate #likeforlike #followforfollow #shoutoutforshoutout #sfs #f4f #storygames #storygame #tbh #rates #songfavorites

300
3 hours ago

May magbabalik na ba?????? KILLER HEELS #ctto #igstory @iammajasalvador

140
3 hours ago

© @joowon_lover_0930 @zu won_moon.jun.won #IGStory #JooWon #주원 #iloveyoumynamchin 💋💋💋

70
5 hours ago

#Scenewerk makes the dream work. 👀 our story to see the #MeasureNOMA cast in action. 👏👏👏

191
5 hours ago

😜😜karna cinta tak memandang rupa🤗🤗 #dagelanjowo #storyjowo #igstory #wastory #kinemasterindonesia

20
5 hours ago

😏😌 . . . . . . . . . . #lfl 💛 #picture #instaok #love #igstory #likeig #coment #post #photos #loveinsta #malangok

966
5 hours ago

#Repost @archiealemania #igstory @chingjoyce 💙💙💙

70
5 hours ago

#Repost @joelpalencia #igstory @chingjoyce 💙💙💙

60
6 hours ago

Donna lives for adventure, is a passionate explorer and loves deep sea diving. She has vowed to dig out the great sunken treasure of the Indian Nizam. Donna’s dark past and unhealed spiritual wounds drift her aboard an old submarine, along with a veteran handpicked crew. And as the sailors say, “Waves are not measured in feet or inches, they are measured in the increment of fear.” The expedition that ensues flips Donna’s life forever. What if your most awaited journey turns into a nightmare? What if you find yourself surrounded by bloodthirsty scavengers, knowing it is not a dream? If you are gritty enough, here is an extraordinary story for you. 42 Days of Love is a thrilling tale inspired by true events, weaving together desire, love, fear, death, and the will to survive all odds. #love #bookstagrammers #bookstagram #foodstagrammers #foodstagram #bookrecommendations #bookreview #booklovers #bookshelves #bookshelf #red #blue #light #days #igfoodies #igdaily #igstory #hungry_bookworm_ #deepseafishing #authorsofinstagram #readersofinstagram #readers #readathon #foodiesofinstagram #romantic #sexy #sensual #smooth

150
4 hours ago

🏋🏻‍♀️ 今個星期六24號免費健身試玩 Workout together 快啲聯絡我參加啦 舒適堡健身中心 #fitnesscouples #bikinigirls #workout #gym #fitness #fitnessgirl #hkgirl #tst #work #hip #peach #iglikes #igstory #instagram #instagood #mood #physical #physicalfitness #健身 #增肌減脂 #運動 #試玩

1342
8 hours ago

Awak nak tahu tak kenapa awak perlu memiliki, membayangi dan menakluki si soBella ni. Yang penting si soBella ni bukan sahaja bagi awak cantik tapi bagi awak bibir yang sihat lagi. Jom tengok KENAPA AWAk WAJIB ADA SOBELLA LIPMATTE❓❓ 🌷Sobella ada MADU LEBAH yang berfungsi untuk merawat bibir kering. 🌷Tekstur SoBella terkini dah di upgrade kepada lebih lembap. 🌷Boleh merawat bibir yang hitam dan lebam. 🌷SoBella ringan di bibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte. 🌷SoBella senang di tanggalkan dengan tisu basah. 🌷SoBella lulus KKM jadi tak perlu ragu-ragu dan sekarang ada sijil HALAL yakin dan suci. 🌷Casing yang di upgrade seperti brand INTERNATIONAL. . 10 item sobella dah boleh sign up agent tau. . . Untuk info klik link whatsapp di bio tau. . . #bibirkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirpucat #bibirmengelupas #rawatbibir #pelembapbibir #sobellan9 #sobellabatukikir #sobellakualapilah #sobellalonek #sobellaserting #sobellasimpangpertang #sobellajuasseh #tutorialmakeup #ctdk #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #aurainsta #igstory #lokalah #instaseller #trustedseller #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded

125
8 hours ago

Awak nak tahu tak kenapa awak perlu memiliki, membayangi dan menakluki si soBella ni. Yang penting si soBella ni bukan sahaja bagi awak cantik tapi bagi awak bibir yang sihat lagi. Jom tengok KENAPA AWAk WAJIB ADA SOBELLA LIPMATTE❓❓ 🌷Sobella ada MADU LEBAH yang berfungsi untuk merawat bibir kering. 🌷Tekstur SoBella terkini dah di upgrade kepada lebih lembap. 🌷Boleh merawat bibir yang hitam dan lebam. 🌷SoBella ringan di bibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte. 🌷SoBella senang di tanggalkan dengan tisu basah. 🌷SoBella lulus KKM jadi tak perlu ragu-ragu dan sekarang ada sijil HALAL yakin dan suci. 🌷Casing yang di upgrade seperti brand INTERNATIONAL. . 10 item sobella dah boleh sign up agent tau. . . Untuk info klik link whatsapp di bio tau. . . #bibirkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirpucat #bibirmengelupas #rawatbibir #pelembapbibir #sobellan9 #sobellabatukikir #sobellakualapilah #sobellalonek #sobellaserting #sobellasimpangpertang #sobellajuasseh #tutorialmakeup #ctdk #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #aurainsta #igstory #lokalah #instaseller #trustedseller #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded

122
8 hours ago

Awak nak tahu tak kenapa awak perlu memiliki, membayangi dan menakluki si soBella ni. Yang penting si soBella ni bukan sahaja bagi awak cantik tapi bagi awak bibir yang sihat lagi. Jom tengok KENAPA AWAk WAJIB ADA SOBELLA LIPMATTE❓❓ 🌷Sobella ada MADU LEBAH yang berfungsi untuk merawat bibir kering. 🌷Tekstur SoBella terkini dah di upgrade kepada lebih lembap. 🌷Boleh merawat bibir yang hitam dan lebam. 🌷SoBella ringan di bibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte. 🌷SoBella senang di tanggalkan dengan tisu basah. 🌷SoBella lulus KKM jadi tak perlu ragu-ragu dan sekarang ada sijil HALAL yakin dan suci. 🌷Casing yang di upgrade seperti brand INTERNATIONAL. . 10 item sobella dah boleh sign up agent tau. . . Untuk info klik link whatsapp di bio tau. . . #bibirkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirpucat #bibirmengelupas #rawatbibir #pelembapbibir #sobellan9 #sobellabatukikir #sobellakualapilah #sobellalonek #sobellaserting #sobellasimpangpertang #sobellajuasseh #tutorialmakeup #ctdk #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #aurainsta #igstory #lokalah #instaseller #trustedseller #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded

101
8 hours ago

Ladies, are going out tonight? Are you wondering what to wear with your #GRLA #silk #buttondown #top ? We have all the answers! Pair your 100% European silk blouse w/ denim, an open toed #sandal , & a fun #circlebag ❤️ Check our #IGSTORY to shop this look! ✔️ • • #wcw #womencrushednesday #winewednesday #womenwednesday #femalefilmmakerwednesday #newyork #newyorkminute #womensfashion #womensfitness #softsilk #trending #gno #girlsnightout #ootd #wednesdaymotivation #humpday

192
9 hours ago

❤❤❤ Cr. @nhim_kanuengpim #nhim_kanuengpim #igstory

00
9 hours ago

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #lakwatserongpinoy #byaherongpinoy #pinoylagalag #pinoyabroad #igstory #igtravel #explore #travel #wanderlust #traveller #vpinoy #beautifulplaces #forumsession #seepilipinas #moitetcapturedmemories #moitetventures #travelingpinoystories #fotografiaunited #ItsMoreFunInThePhilippines #pinas #pilipinas #wowphilippines #pinoyakogram #instapinoy #igerspinoy #choosephilippines #litratongpinoy #pinasmuna #exploreph ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ © @moiseslicasjr

640
9 hours ago

❤❤❤ Cr. @bunnyaire #bunnyaire #igstory

10
10 hours ago

[Akan Ada Masanya] Semakin Kamu berusaha untuk bertahan ,semakin sia2 usaha yang kamu lakukan.maka jalan terbaiknya adalah meninggalkan• Jangan lupa tinggalkan komentarnya di kolom komentar• •◾◾◾ Suport @rafi_ctr Suport @rafi_ctr Suport @rafi_ctr Suport @rafi_ctr ____________________________________________ •◾◾◾ •video @rafi_ctr •script @rafi_ctr •voice 🔈 @rafi_ctr ____________________________________________ ◾📌patner ◾ @bang_ntis_@bg_ikraa@hapurutu@dony_ctr@kisahklasik_09@suaraanginkosong@anginberbicara@bangbil_ctrr@inamudmainah@ahmadalfant@regina_frisca03@hallo joe7 ◾ @suaratelfon@pelangi_hitamputih@antong boycok ◾ @annisagitaftr_@letaksuara _____________________________________________ #tulisanrafi #monologue #monolog #indovoiceover #tempatbercakap #dialogsenja #dialogue #zonanyaman #baper #receh #duniabercakap #narasi #ivgstory #ruangrindu #sajak #sajakrindu #puisiku #puisisenja #puisimalam #katahati #literasi #igstory #suarahati #quotesgalau #katakatagalau #galauquotes #nyinyir #videopuisi #nyindir #galauquotes

194
10 hours ago

Tamales ng Lucban.. 😋 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #lakwatserongpinoy #byaherongpinoy #pinoylagalag #pinoyabroad #igstory #igtravel #explore #travel #wanderlust #traveller #vpinoy #beautifulplaces #forumsession #seepilipinas #moitetcapturedmemories #moitetventures #travelingpinoystories #fotografiaunited #ItsMoreFunInThePhilippines #pinas #pilipinas #wowphilippines #pinoyakogram #instapinoy #igerspinoy #choosephilippines #litratongpinoy #pinasmuna #exploreph ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ © @moitetventures

560
10 hours ago

Work in progress Stay tune for more designs... Hope you like this..... ❤️ - - - #potd #durable #keychain #handmade #handcrafted #authentic #felthcloth #gifts #giftidea #kids #giftforher #giftforthelittleone #brooches #creative #DIY #collection #igstory #igdaily

00
10 hours ago

The In Sanity Amongst #4 of 33 . Let it go. Be crazy. Be yourself. Be unbounded. And most importantly, be happy. #unbounded #harleyquinn #happy #crazygirl #crazy #mentalwellbeing #mentalhealth #igsg #photostory #igstory #artofstory #storytelling

280
10 hours ago

#大家早上好 😁 该起来吃早餐啦🥰虽然不怎么起眼但是胜在健康吧😂 谢谢大家前来看一看我的每日早餐 虽然单调了些🤣🤣🤣 #早餐时间到 #该起来咯 #morning #breakfast #ig #igstory

50
10 hours ago

[If You Ever Come Back - The Script🎶] Not a single song from The Script failed to make stories in my head, really. From the OG ones that I can play on a painful repeat like this classic IYECB to the newer ones that I still enjoy jamming to despite me not loving them to the max. This one. I have already made a short ff inspired by this one (you can scroll a bit to find it! ) but here's another one because you just can never get enough of The Script. Even the intro alone kills me every single time. I think we're all always waiting for something, searching for something. Be it inside us or outside us. We all hate waiting, but we'll always wait for something if we want it enough. Just like how an aspiring artist will wait for a callback from an audition so badly after tons of failed castings. Or how you'll wait for your favorite band's concert date, and then wait again to purchase the ticket, and then wait even more painfully for the open gate during the d-day. If you have found something worth every second of the wait, congrats to you. But if you have not, keep on waiting until you are sure. Never settle on something just because you hate waiting.

181
Yesterday

嫦娥 waiting for 后羿 on the moon.... Are you 后羿?

314
Load More ↓