#Foundationbrush Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

13 minutes ago

Create a flawless look with these full, soft, and fluffy 10-piece rose gold makeup brush set! This 10-piece face essential brush set contains everything you need, angled powder brush, powder brush, flat top brush, concealer brush and even small brushes for your eye shadow, eyebrow, lip cream or any small area makeup. Grab this set NOW at prettybossllc.com and get FREE shipping! . . . . . #PrettyBoss #PrettyBossLLC #PrettyBossCollection #ThatsPrettyBoss #makeupaddict #makeupbrushes #makeupbrushset #makeupofig #makeupofinstagram #instamakeup #brushset #makeuplover #blackgirlmagic #beautybrands #beautybrand #beautyinfluencer #beautyinfluencers #makeuptools #foundationbrush

31
2 hours ago

Fish style foundation brush ....super soft and smooth ,,, price 499 DM to place an order for any query please feel free to ask anything 👇🏻 @beauty_zone76 Pay Less 💜 Shop more 💜 #beautylover #blender #foundationbrush #brushes

161
2 hours ago

Radiance Foundation Stick JAFRA, walo terbilang baru, tapi dari awal launching udah sering sold out lho 😍 Recommended banget untuk JAFRA Lovers yang ingin tampilan matte, flawless, dengan tingkat coverage medium to full, sehingga noda-noda di wajah dapat tersamarkan 😊 Jangan lupa tetap gunakan skincare sebagai base makeupnya 😉 . . . Konsul dan order silakan hubungi WA 085691139999 atau langsung klik link yang ada di bio IG . . . #jafra #makeupjafra #stickfoundationcream #stickfoundation #stickfoundationjafra #radiancefoundationstick #radiancefoundationstickjafra #radiancefoundationjafra #radiancefoundationspf20 #creamfoundation #alasbedakcream #alasbedak #foundationjafra #jualfoundation #jualfoundationjafra #jualmakeupjafrajakarta #jualmakeupjakartautara #jualkosmetikbranded #jualkosmetikjakarta #jualkosmetikimport #foundationbrush #muajakarta #muajakartautara

150
2 hours ago

LIQUID FOUNDATION by OKAYA Berasaskan Organik Marula Oil ♦ Spf 35 ♦Sesuai untuk kulit kering ♦Sangat Wangi ♦Tidak Melekit ♦Senang dicuci ♦Bersifat ringan dan senang diblend ♦Kulit yang berparut & jeragat sesuai dan tidak kusam dan bercapuk ♦Kulit kelihatan lebih cantik dan lebih natural sebab teksturnya yang halus dan lembut ♦Memberi kesan sempurna pada wajah READY STOCK ❗❗❗ ✔️ light ✔️ medium #foundationliquid #foundationbrush #foundationviral

00
2 hours ago

F100 Foundation Brush. Η γνωστή "γλώσσα της γάτας". Ιδανικό για την εφαρμογή foundation, concealer, ή υγρού highlighter. Φυσικό αποτέλεσμα. ⁠ Εσείς το δοκιμάσατε; 😌⁠ ⁠ #wycon #wyconcosmetics #wyconthessaloniki #makeup #makeupartist #mua #makeupbrushes #foundationbrush Reposted from @wycon_cosmetics #brush #foundation - #regrann

260
4 hours ago

For Order Contact At Whatsapp 03215970458 Cash On Delivery All Over Pakistan (199/- ) #jildpakistan #makeup #nature #natural #PartnersWithOriflame #foundationbrush #makeupbrushes #mua #jildpakistan #ori_flame_consultant

30
4 hours ago

. So, what do you think about our deals? ❤️😍 . . For Order Contact At Whatsapp 03215970458 Or Dm/inbox us now Cash On Delivery All Over Pakistan (199/- ) #jildpakistan #makeup #nature #natural #PartnersWithOriflame #foundationbrush #makeupbrushes #mua #jildpakistan #ori_flame_consultant #lahoregirls0 #krachilife #islamabadgram #Pakskincare #peshawar #deraghazikhan #multan

10
4 hours ago

Precision Brushes . . Original price : 1926/- . Page discount available😍😍😍😍 . Makeup Brushes are an essential item for everyone who's into Makeup. Oriflame cares for nature and animals, that is why do not use materials like fur or feathers from animals. Our brushes are made with Synthetic hair. So, what do you think about our brushes? ❤️😍 . . For Order Contact At Whatsapp 03215970458 Cash On Delivery All Over Pakistan (199/- ) #jildpakistan #makeup #nature #natural #PartnersWithOriflame #foundationbrush #makeupbrushes #mua #jildpakistan #ori_flame_consultant

10
5 hours ago

Our new babies have arrived for Spring! Can you believe this 15 piece handcrafted makeup brush set in a deluxe black and satin pink bag. Soft synthetic hairs the set consists of 1xPowder, 1xFoundation, 1xBlusher, 1xBronzer, 1xEyeliner, 4xEyeshadow blending, 2xEyebrow, 1xHighlighter &3xBlending Brushes. Throw out the old and in with the new! Great value! We got you Covered!🌸 #spring #handcrafted #brushes #makeupbrushes #soft #synthetichair #powderbrush #foundationbrush #blusherbrush #bronzingbrush #eyeshadowbrushes #eyebrowbrush #blendingbrush #newbrushes #mua #ethicalbeauty #ethicalmakeup #paarlbeauty #beautypaarl #southafricanbeauty #miabeautysa

140
7 hours ago

New video is LIVE ❤️ Watch out to know about the best 5 Foundation brushes. Video Link In Bio #makeupbrushes #foundationbrush #affordable #brush #colorbar #pac #morphe Best brands to invest in : @lovecolorbar @paccosmetic @morphebrushes @realtechniques @elfcosmetics

40
10 hours ago

¿He dicho lo que me flipan las brochas de @himariaeli ? Pues son mis favoritassss, de todas las brochas para base que tengo (sigma, IT cosmetics...j ésta sin duda es la mejor, ❤️❤️ #himariaeli #MEMakeup #MEBrushes #brochamaquillaje #brochabase #mejorbrochabase #foundationbrush

71
13 hours ago

Feeling all sorts of nostalgia after watching @kaylahagey YT video! Who else is going to be looking to the 90s for their fall makeup looks💕 #repost #smithbrushes #makeuptools #smithbrushes #smithcosmetics #foundationbrush #blushbrush #powderbrush #facebrush #eyebrush #grungemakeup #fallmakeup #fallmakeuplook #makeupinspo #beautyinspo #90smakeup #90smakeuplook

2381
16 hours ago

BERUS MAKEUP SINTETIK YANG LEMBUT DAN HALAL - Walupun teknik makeup tidaklah seberapa, dengan bantuan berus yang sesuai, lembut dan diyakini HALAL adalah sangat penting untuk saya dan kebanyakkan wanita muslim yang lain. - Berus Makeup Mary Kay terkini diperbuat dari bahan sintetik dan bukannya daripada bulu haiwan. - Sebagai seorang wanita muslim, saya sangat titik beratkan produk yang halal untuk digunakan pelanggan saya. - Kualiti berus yang sama jika dibandingkan harganya dengan jenama lain, berus Makeup Mary Kay ni jauh lebih murah. - Penjagaan juga sangat mudah. Paling best sebab berus makeup Mary Kay terutama berus untuk liquid foundationnya tak meninggalkan sebarang residue atau bedak asas pada berus. - Maka taklah membazir makeup kita kan. - Jika anda nak dapatkan set atau beli satu-satu pun boleh sebab bulan ni memang menarik sangat Merdeka Sale terutama berus-berus ni tau 🥰 - 📦 FREE POSTAGE 🎁 FREE GIFT ❤️ 90 DAYS GUARANTEE 🤩 FREE AFTER SALES SERVICE - #makeupbrush #brush #foundationbrush #powderbrush #blackpink #jenner #kylie #mac #marykaymalaysia #marykaymuar #beautyconsultantmarykay #mua #skincare #makeup #marykaykotabharu #codmarykaymuar #beautyconsultant #codmarykaykotabharu #marykaymysg

50
16 hours ago

BERUS MAKEUP SINTETIK YANG LEMBUT DAN HALAL - Walupun teknik makeup tidaklah seberapa, dengan bantuan berus yang sesuai, lembut dan diyakini HALAL adalah sangat penting untuk saya dan kebanyakkan wanita muslim yang lain. - Berus Makeup Mary Kay terkini diperbuat dari bahan sintetik dan bukannya daripada bulu haiwan. - Sebagai seorang wanita muslim, saya sangat titik beratkan produk yang halal untuk digunakan pelanggan saya. - Kualiti berus yang sama jika dibandingkan harganya dengan jenama lain, berus Makeup Mary Kay ni jauh lebih murah. - Penjagaan juga sangat mudah. Paling best sebab berus makeup Mary Kay terutama berus untuk liquid foundationnya tak meninggalkan sebarang residue atau bedak asas pada berus. - Maka taklah membazir makeup kita kan. - Jika anda nak dapatkan set atau beli satu-satu pun boleh sebab bulan ni memang menarik sangat Merdeka Sale terutama berus-berus ni tau 🥰 - 📦 FREE POSTAGE 🎁 FREE GIFT ❤️ 90 DAYS GUARANTEE 🤩 FREE AFTER SALES SERVICE - #makeupbrush #brush #foundationbrush #powderbrush #blackpink #jenner #kylie #mac #marykaymalaysia #marykaymuar #beautyconsultantmarykay #mua #skincare #makeup #marykaykotabharu #codmarykaymuar #beautyconsultant #codmarykaykotabharu #marykaymysg

50
19 hours ago

New @urbandecaycosmetics #foundation my color match is 51WY, have you tried it yet?? @sephora #vibrouge 20%off , also got samples of the new #fentybeauty and #anastasia foundation!!! With each full size foundation you get a foundation brush for 50%off, how awesome is that, I chose the #sephora88 #brush #foundation #foundationbrush #urbandecay #beautylover #wakeupandmakeup #allthingsbeauty #motd

313
22 hours ago

Happy Tuesday 🌸 The @sephora Summer Bonus VIB sale is currently going on right now, what are you planning on picking up? 🌻 🌿I picked up the new @kevynaucoin Foundation Balm in the shade Light 02 and it also comes with the travel brush. The brush is soft and like a flat kabuki brush with a slight domed top. After trying this foundation, I think that it has a light medium coverage, but it is easily buildable. 🌿 I also picked up the @roenbeauty 75° palette and I am really looking forward to trying it out. I think this palette would be perfect for a quick, one swipe and go type of day. • #motd #foundation #sephora #sephorasale #eyeshadow #kevynaucoin #makeup #makeuplife #instablog #instagram #instabeauty #beauty #makeupideas #fotd #foundationbrush #foundations #VIB #rouge

8110
22 hours ago

Have you heard the exciting news?!!!! ✨✨ For one week only we are giving a FREE Full Coverage Face Brush with any Foundation purchase!!! How amazing?!!! If you want my recommendation, go skin longwear!! 🙌🏼🙌🏼 *Available online and in stand alone studios* #bobbibrown #foundationgoals #bobbibrownfoundation #foundationbrush #fullcoveragefacebrush

43617
23 hours ago

🚨🚨 We have you covered!! Our 14 piece luxury brush collection is perfect for all your make up application. Everything you need in one brush set!! 💛🖤💛🖤 Order yours today with 10% off all orders using code: Thankyou10 . . . . . . . . . . . #makeupislife #makeupbrushesph #makeupbrushset #makeupbrush #makeupbrushholder #makeupbrushcleaner #makeupbrushmalaysia #makeupbridal #joscosmeticslondon #brushmakeup #brushset #brushholder #powderbrush #foundationbrush #eyeshadowbrush #bronzerbrush #blushbrush #contourbrush #highlightandcontour #makeupdaily #makeupdollz #makeupday

120
Yesterday

Ada siapa code LIGHT macam the beautiful Kak Normaria Johnston kat sini? Nampak tak macamana gabungan NRC Foundation + BRUSH FOUNDATION tu buat kerja! 😱 Now you guys tahu kenapa selalu SOLD OUT! Grab yours while stocks last! #nrcosmetics #nrcfoundation #treatmentfoundation #nrcbrush #foundationbrush

00
Yesterday

Uolls dah boleh grab BRUSH FOUNDATION (high quality synthetic ) dan BRUSH BLUSHER (high quality Natural Hair )💃🏻💃🏻💃🏻 Siapa yang dah RASA je tahu kenapa dua brush ni PUAKA! 😂 #nrcosmetics #nrcbrushes #foundationbrush #blusherbrush #magneticbrush

00
Yesterday

@dazzle with.amina look is 🔥🔥🔥🔥🔥 A flawless look can only be achieved by using the perfect tools and she used our brushes to achieve this. Visit our website to 🛒, link is in bio. #paulination #Paulinator #Paulinecosmetics #Makeupbrushes #foundationbrush #powderbrush

260
Yesterday

❕▪️W102 FLAT SCULPTING BRUSH▪️❕ Длина кисти: 190 mm Длина ворса: 46 mm JAPANESE BRUSHES Состав: JAPAN BABY GOAT HAIR A+++++ (Saikoho & Sokoho ) ▪️❕Моделирование лица без проблем с любимой кистью для хайлайтинга и контуринга: W102. Неокрашенные, мягкие как шелк ворсинки и особенный дизайн добавляют четкости и глубины лицу за одно движение. W102 также доступна в наборе THE FACE SET. ▪️❕В чем особенность этого продукта * Освежите и смоделируйте черты лица с плоской кистью W102, которая ловко охватывает контуры лица. * Мягкие и гибкие натуральные ворсинки прекрасно подходят для работы с продуктами любой текстуры - пудровой, жидкой, кремообразной. * Каждая кисть изготовлена вручную в г.Кумано, Япония, более чем 20 мастерами, используя традиционные техники изготовления кистей. ▪️❕Применение Проведите плоским краем кисти W102 вдоль впадин скул и по линии подбородка, чтоб сделать контур лица. Поверх скул нанесите румяна, хайлайтер и бронзатор, держа кисть более уверенно. Советы по уходу за кистями * Регулярно очищайте кисти. * Для экспресс очистки рекомендуем использовать бесспиртовой очиститель AL.RUTKOVSKIY PREMIUM PRO. Он поможет очистить и сохранить ворс, при этом не иссушая нежный ворс и кожу. * Также, для очистки кистей с водой, рекомендуем Антибактериальный Шампунь из линейки PRO. * После очистки кистей с водой, обязательно сушите их ворсом вниз на специальной подставке. * ВАЖНО: При работе с кистями из натурального ворса козы, возможно выпадение единичных ворсинок во время первых нескольких раз использования. Это абсолютно нормального для кистей ручной сборки! ❕❕❕ #alrutkovskiy #alrutkovskiymakeupbrush #alrutkovskiymakeupbrushes #makeupbrush #makeupbrushes #brush #japanbrush #makeupartist #newyorkmakeupartist #makeupmoscow #makeupkiev #makeup #peachmakeup #mangobrush #mango #japan #foundationbrush #kabukibrush #кистидлямакияжа #кистидлямакияжакиев #кисти #makeuptrend

170
Yesterday

Maybelline Fitme matte poreless foundation ,,,master quality price 999/- DM to place an order for any query please feel free to ask anything Pay Less 💜 Shop More 💜 #maybellinemascara #maybellinefitmefoundation #mac #foundation #foundationbrush #fitmefoundation #shoponline #follow 👇 #beauty_zone76

250
Yesterday

Anastasia foundation brush .. So soft and smooth Very easy to use High quality product Price 599 #makeupbrushes #anastasia #anastasiabrush #affordablemakeup #brush #foundationbrush #makeup

130
Yesterday

Fish style foundation brush 😍 Super soft .... Make Blending very easy with this owesom brush ... Price 499 #makeupbrushes #fishbrush #foundationbrush #blending #makeupbrushes #cosmetic

100
Yesterday

Thank you🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #Repost @sonia_glam with ・・・ Another Foundation Brush 😁😁 I haven’t posted brushes for a while, mainly because I have so much new makeup and try to used that first and I’m still stock in Sonia G’s brushes that I hardly switched to something else, but @koyudo brushes are some of my all time favorite ones, mainly the ones with Pink Pearl Handles, this one is one of the few brushes that I own that aren’t natural hair, the Koyudo NC249 Foundation Brush will always be one of my favorite foundation brushes, it’s small but precise, made of PBT bristles (man made fibers ) and pink pearl wooden handle, the perfect brush for liquids and cream foundations, retails for $25.97 depending on the Yen exchange, currently available @cdjapan_beauty What’s your favorite foundation brush? . . . . . #fude #fudelover #foundationbrush #koyudo #koyudobrush #japanesemakeupbrushes #japanesemade #asianbeauty #japanese #handmade #fudemaster #fudesister #makeupbrushes #makeuplove #fudeobsession #pinkbrush #facebrush #wakeuptomakeup #makeuproutine #foundationroutine #sanfrancisco #thecitybythebay

410
Yesterday

With the right kind of brush every one is an artist! Join us at the academy to learn the best techniques & trends in make up! Get in touch to know more about custom cases. . . #andheriwest #academy #makeupcourses #customcourse #celebritymakeupartist #callus #makeupbrushes #foundationbrush #blushbrush #eyebrowbrush #contouring #bronzer #highlighter

171
Yesterday

With the right makeup brush every woman is an artist! Here’s a quick look!! . . #makeup #makeupbrushes #instamakeup #makeuptools #makeuptips #makeupartist #makeupartistry #blush #foundationbrush #eyeshadow #bhfyp

411
Yesterday

Tips Makeup tahan lama dan glowing, tak kusam. Tips dari ms cosmetic # Basah kan span dan prah # Sapu Serum tomato # Sapu krim siang # Sapu foundation guna span jangan guna tangan, sebab biasanya kalau pakai tangan fd tu lekat pda tangan bukan kulit muka #selamat mencuba😊 #makeupspray #foundationroutine #foundationmakeup #foundationbrush #foundationmurah #foundationviral #daycream #serumscar #serummiracle #botoxserum #TomatoBeauty #tipsKecantikan #nomercury

80
Yesterday

Who else loves O Cosmedics Natural Foundation? ✨ Lightweight and locks in vital moisture to leave the skin looking and feeling amazing after application! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ocosmedics #foundation #foundations #foundationmurah #foundationbrush #allnaturalbeauty #beautyproducts #skincare

112
Yesterday

Oriflame Professional makeup brushes Soft and natural Hair brush! Aluminum Wood! A soft touch🤗 All makeup nbrushes are available in discounted price #oriflame #oriflamesweden #oriflamemakeup #Makeupbrushes #beautygoals #beautyandbusiness #foundationbrush #blusher #powderbrush #conclearbrush #Lipbrush #eyeshadowbrush #powderbrush #softbrush #brandedlover #OriflameMakeupBrush #softhair #softtouch #makeupfinishing #like #follow @ruchi aga55

120
Yesterday

Good morning semua ! Fika jarang pakai bawal, tak suka sebab jarang kan kena pkai innerneck dan panas huhu but this one fika boleh pkai tanpa inner pun, kain dia tebal dan senang bentuk 👍 its from @iks eshal Here my daily routine makeup 👇 . - Primer foundation - Foundation Matte Beige 3 - Using brush foundation - True dimension Sassy Fushia and DONE ! . . #dailymakeup #officemakeup #foundationbrush #lightweightfoundation #naturalmakeup

201
Yesterday

Fabil Day Cream Glow Peach merupakan perpaduan antara skincare, make up dan sunscreen dalam satu produk. . . Diformulasikan dengan bahan-bahan alami yang terkenal akan keunggulannya seperti Daun Bidara, Pegagan dan Aloe Vera sehingga dapat membuat wajah terlihat satu tingkat lebih cerah, memberikan kelembapan ekstra pada kulit wajah, meratakan warna kulit dan melindungi wajah dari paparan sinar matahari. . . . Untuk order: Wa:089601263283 . . #sunscreenspf50 #sunscreencream #foundationbrush #foundationmalaysia #foundationmurahmalaysia #foundationwajah

20
Yesterday

🤔True?? 👥Tag a friend 👉Follow @emarket s_ for more

132
Yesterday

I like you!👌🏽😊 I really like everything about you!!🤗 I'm scared😳 to want you. But here I am, have got you!!!💪🏽😜💕💕 Available @ibeautybar Link in Bio 📧info @ibeautybar co.uk 🌐www.ibeautybar.co.uk

111
Yesterday

Maybelline fit me foundation . Price 699/- DM to place an order for any query please feel free to ask anything Pay Less 💜 Shop More 💜 #shoponline #foundationbrush #foundation #instaeyes #facetime #facemakeup #maybellinemascara #maybellinefitmefoundation

160
2 days ago

Look who finally just got a pair of lashes I couldn't find the brand so I can't list then sorry Simple lil pinky purple look Whatcha think? Thank y'all so much for 1000 by the ways 😊 I used: @anastasiabeverlyhills brow pomade @jamescharles x @morphebrushes palette - - - - - - - - - - #makeup #makeuppost #instagrambeauty #beauty #makeuppost #muapost #l4l #f4l #sfs #mua #artist #makeupjunkie #makeupaddict #wakeupandmakeup #lookoftheday #makeupoftheday #muasofinstagram #instagrammakeup #revolution #obsession #lips #cosmetic #foundationbrush

10529
2 days ago

Another Foundation Brush 😁😁 I haven’t posted brushes for a while, mainly because I have so much new makeup and try to used that first and I’m still stock in Sonia G’s brushes that I hardly switched to something else, but @koyudo brushes are some of my all time favorite ones, mainly the ones with Pink Pearl Handles, this one is one of the few brushes that I own that aren’t natural hair, the Koyudo NC249 Foundation Brush will always be one of my favorite foundation brushes, it’s small but precise, made of PBT bristles (man made fibers ) and pink pearl wooden handle, the perfect brush for liquids and cream foundations, retails for $25.97 depending on the Yen exchange, currently available @cdjapan_beauty What’s your favorite foundation brush? . . . . . #fude #fudelover #foundationbrush #koyudo #koyudobrush #japanesemakeupbrushes #japanesemade #asianbeauty #japanese #handmade #fudemaster #fudesister #makeupbrushes #makeuplove #fudeobsession #pinkbrush #facebrush #wakeuptomakeup #makeuproutine #foundationroutine #sanfrancisco #thecitybythebay

254
2 days ago

Blue vibes 👌🏽💙💙 Unleash your inner unicorn🦄🧞‍♀️🦄 with this multipurpose #kabukibrush 👌🏽 Available @ibeautybar Link in Bio 📧info @ibeautybar co.uk 🌐www.ibeautybar.co.uk

151
2 days ago

Mehki čopič za tekoče podlage ali kremna rdečila 😍 www.barvish.si

313
2 days ago

❕Дорогие клиенты❕ хотим напомнить что все кисти нашего бренда есть возможность купить как отдельно так и в наборах, но так же вы всегда получите полную консультацию и рекомендацию о кистях написав нам в direct, а так же по телефону. ❕❕❕ #alrutkovskiy #alrutkovskiymakeupbrush #alrutkovskiymakeupbrushes #makeupbrush #makeupbrushes #brush #japanbrush #makeupartist #newyorkmakeupartist #makeupmoscow #makeupkiev #makeup #peachmakeup #mangobrush #mango #japan #foundationbrush #kabukibrush #кистидлямакияжа #кистидлямакияжакиев #кисти #makeuptrend

80
2 days ago

Current mood bila balik kerja awal ! Dua ketul kesayangan saya mmg tak boleh berenggang. Hari hari kena bawak wooo. Makeup brush mmg memudahkan kerja. 2minit siap pkai foundation ! 👍 Okay ke okay sangat ?? . . #foundation #foundationbrush #fullcoveragefoundation #makeupglowing #glassskin #naturalmakeup #carasaya

32
2 days ago

ในตระกูล Skin Long-Wear Weightless เราจะมีทั้งแป้งรองพื้น และรองพื้น นะครับ คุณสมบัติจปกปิด ติดทน ควบคุมความมัน แต่น้ำหนักบางเบาเหมือนกันทั้งสองตัวเลย สามารถเลือกแบบที่ชอบหรือใช้คู่กันไปเลยก็ได้เช่นกันนะค้าบ #confidentbeauty #bobbibrown #bobbibrownthailand #bobbibrownartistth #bobbibrownartist #alldaysmile #longlasting #longwearing #foundation #makeup #makeuptutorial #cosmetics #mybobbibrown #mattefoundation #longlasting #ocean #รองพ ื้นติดทน #alldaysmile #fullcoveragefacebrush #brush #foundationbrush #BOBBIBROWNPOWDERFOUNDATION #แป ้งผสมรองพื้นBobbiBrown

490
2 days ago

Did you know that the BRUSHBEAUTY brushes are ultra soft and that you can use them for a very very long time to create every make up look you want!

211
2 days ago

Welcome to Sweetheart Beauty Cosmetics! Shop Now 💄 Link in Bio @sweetheartbeautycosmetics

31
2 days ago

@anastasiabeverlyhills x @jackieaina officially launched her new palette on the 15th. Come in to purchase her today! The new Luminous foundation & setting powder has also released! #abh #abhjackieaina #luminousfoundation #settingpowder #eyeliner #foundationbrush #hydratingoil #macysriverpark #macysbeauty

20
2 days ago

#guerlain #foundationbrush Guerlain’s L’essential Foundation Brush Reinvented By Guerlain Soft Synthetic Hypoallergenic Fibers, Treated with natural Bamboo charcoal to keep them clean & fresh after use. Gray for travel. Retractable Brush $50

100
1 weeks ago

MAC 170 Super densed Easy to blend foundation!!! . MUST HAVE!

32
Load More ↓