#Cities Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

3 minutes ago

[Paris, France - 16 of 26 Cities Around the Globe] Seri ini ga lengkap kalau belum ada kota Paris. Dapet julukan 'City of Love', gue salah satu dari sekian orang banyak yang terpikat sama keindahan kota ini. Kalau dapet kesempatan 'honeymoon' ke sini, mau ga? (wkwk ) tapi agak kurang ya kalau Paris cuman dianggap sebagai destinasi belaka. Sejak sekitar abad 17, Paris udah jadi salah satu pusat fashion, sains, seni, dll di Eropa. Tiap monumen atau bangunan bersejarah yang ada di sana sarat banget dengan sejarah yang tak boleh dilupakan. Louvre Museum, contohnya, dulu, dibangun sebagai Louvre Castle. Karena urbanisasi, kastilnya mau ga mau harus berubah fungsi. Setelah beberapa kali berubah fungsi, akhirny Louvre jadi tempat menyimpan 'masterpiece' dari peninggalan bersejarah di Prancis. Menara Eiffel aja dulunya diragukan oleh banyak seniman, arsitek, dan penggiat seni lainnya. Melalui usaha Gustave Eiffel dan perusahaanya, menara ini akhirny berhasil diereksi. 'Concern' orang-orang tentang keamanan bangunan ini juga sepertiny udah teratasi dengan baik ya. Fiuh. Entah berjalan-jalan di sungai Seine, melihat gemerlap menara Eiffel di malam hari, atau muter-muterin Arc de Triomphe de l'Étoile, Paris seakan masih punya lebih banyak lagi 'tangan-tangan' yang menarik kita lebih dalem lagi. Allons-y, allons-nous? (Maap yak gugel translate aja gue ini, mohon koreksi 😂✌ ) . #paris #france #louvre #europe #world #kota #dunia #kelilingdunia #cities #wonders #travel #destinasi #citiesaroundtheglobe

20
6 minutes ago

☮️ 🇭🇰 📸 by Egg Ll 📍Causeway Bay #hongkonguide #hongkong

642
9 minutes ago

EGIPTO COMPLETO 10 DÍAS / 9 NOCHES (SALIDAS DEL CRUCERO SOLO LUNES, MIÉRCOLES Y VIERNES ) INCLUYE: 🏩3 noches de alojamiento en Hotel en Cairo en régimen de alojamiento y desayuno BB 🏨3 noches de alojamiento en Crucero por el Nilo 5* o similar en régimen de pensión completa FB. (Salidas regulares del Crucero 03 noches desde Asuán los lunes, miércoles y viernes. 🏩3 noches de alojamiento en Hotel " Jaz Aquamarina " o similar en régimen de soft todo incluido (sin alcohol importado ). ✔Visita de la ciudad de acuerdo a lo mencionado en el programa, incluyendo los traslados en nuestros buses de lujo, entradas y guía calificado en español. ✔Asistencia por parte de un representante de Travco durante el viaje. 🚌Transporte terrestre de acuerdo a lo mencionado en el itinerario. ✔1 almuerzo durante las visitas en El Cairo. . . . . . . . . . #egipto 🇪🇬 #visit #cairo 🇪🇬 #cities #mirandatrip #alldaytravel #bestvacations #bestintravel #blogger #cityexplore #doyoutravel #picoftheday #vacation

00
13 minutes ago

Hay Locapeople Mimin informasikan untuk jam operasional Locarasa Mie Nusantara Vida Bekasi mulai hari ini tanggal 19 Agustus kita akan buka setiap hari Selasa s/d Minggu dari jam 12.00 - 20.00 Jadi buat kamu yg mau berkunjung ke outlet kami bisa di liat yah untuk jam operasionalnya Terima kasih atas perhatiannya selamat menjalankan aktivitas kembali . . . #locarasa #supportlocalbuylocal #LocarasaMieNusantara #jambuka #informasijamoperasional #lokaltaste #infobekasi #info #kulinerbekasi #archilovers #archidaily #geometry #geometric #city #minimal #architecture #abstract #building #cities #instagood #lookingup

10
14 minutes ago

Sunrise at the great pyramid of Giza, Egypt #TRAVEL #TRAVELER #DESTINATION #NATURE #LOVE #PHOTOGRAPHY #PICTURE #PARADISE #TOURIST #CITIES #PARKLIFE #VILLAGE #ISLAND #GARDEN #LAKE #BEACHLIFE #SEA #OCEAN #TOWER #SUNSET 🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬

40
42 minutes ago

The ICTC 2019 Program has just released. Offering the latest global developments in urban design, placemaking, retail, planning, development, economic development and sustainability - this is one event you cannot afford to miss. Visit our bio to visit the conference website and view the program. Early Bird Registration Ends 2 September. Hear the latest speakers and updates from @pps_placemaking , @gehl_citiesforpeople , @macroplan social, @stocklandliving , @mrcagneyconsultants , @cityofboston , @landcorpwa , @pricewaterhousecoopers #ictcsociety #ictc2019 #ictcconference #loveableplace #programrelease #speakersannounced #globaldevelopment #urbandesign #placemaking #planning #development #economicdevelopment #sustainability #sustainablearchitecture #towncentres #citiesconference #urbandevelopment #publicspaces #cities #transportplanning #communitydevelopment #communityengagement #conference #resilience #infrastructure #transport #placemakingaustralia

20
44 minutes ago

🤦‍♀️🤷‍♀️ Zuwhun zurgaa awahuulah gj l nagoya station orsiimaa . . . . . . . . . . #Nagoya #Japan #urban #city #cities #cityscape #buildings #houses #streets #alley #alleyway #photography #photographyedit #photoshoot

171
46 minutes ago

I quietly observe, standing in my space. It’s the devious days they call the rat race. It’s a concrete jungle, evil in the town. . . . . . . #architecture #building #green #architexture #city #buildings #skyscraper #urban #design #minimal #cities #town #street #art #arts #architecturelovers #abstract #lines #instagood #beautiful #archilovers #architectureporn #lookingup #style #archidaily #composition #geometry #perspective #geometric #pattern

110
48 minutes ago

Posted @withrepost@worldeconomicforum Here are 3 cities taking cars off the roads to make space for people⠀ #Oslo #Paris #Brussels #carfree #cities #cars #cycling

60
52 minutes ago

Perfect choice of mirror for the entry. Design by @solnyshkova_design

261
1 hour ago

Some people are a lot like clouds, you know. Because life's so much brighter when they go // __________________________________________

111
27 minutes ago

We like cycling and promote cycling. Cycling is the closest to walking and has similar vulnerabilities but it's less flexible than walking.

51
100
1 hour ago

Cuando tengas la oportunidad de ser feliz, inténtalo! Porque en este mundo hoy estamos , y mañana quién sabe 🙏🙋🏻‍♀️💐🤗

42
1 hour ago

Shanghai is great because it can be a cheap or as expensive as you want it to be. Rent in a good neighborhood can be expensive, but it is cheaper than a place in New York, for example. Most expats live in the Former French Concession. It is a great neighborhood for young, single people, or even families. There are loads of shops, bars, restaurants, and activities around. There are also lots of little neighborhood parks and all of the streets are lined with trees, something you don’t get in other parts of the city. Jing’an district is also really fun and similar to the Former French Concession. Pudong, or the New Area, is another great neighborhood. It’s newer and has more modern and spacious apartments, and is especially popular with families. Embrace the new experience and move to this very modernized Chinese city with Allied Pickfords. Book a move via link in bio!

42
January 2019

Vivo depressa em outro nível Só o impossível me interessa Sigo invicto, meu amor🎶🎵✌🏿

295
Load More ↓