annette @skannette

endorsement/business [email protected]: @skannette birthday party vlog👇🏼

Similar users

annette photos and videos

8 hours ago

Dean last night added an extra 5 years to my lifespan. #wethefest2019 #wtf2019 My we the fest fits are from @foryouthelabel 🖤

15.5k0
2 days ago

Hi guys! Look how colorful my hair is now! Jadi aku lagi pake Hair Makeup dari Loreal Paris ‘Colorista’ nih. Cara pakenya gampang banget, ngilanginnya juga cuma dengan sekali keramas aja! Pas banget buat yang mau rambut warna warni tapi gak mau rambutnya rusak. Kalian bisa beli Colorista di drugstore terdekat, dan juga di ecommerce favorit kalian. Harganya juga affordable banget! Ini rambutku pakai Colorista Spray yang shade Pink Hair dan Lavender. Ohiya! Lagi ada kompetisi #Colorsista nih, kompetisi untuk grup cewe cewe yang suka bereksperimen sama rambut! Cara ikutnya gampang banget: • Regram foto ini (as much as possible ) • Submit your regram photo using hashtag #COLORISTA #ColorsistaSquad #SkannettexCOLORISTA #DIYW and tag @getthelookid • Winners will be announced by me. • Competition Period: 1 week • Price to win: Colorista hair make up kit worth IDR 400,000 for 5 winners • The number of winners could be added more if the regram submission number is big. Ayuk gabung jadi #ColorsistaSquad sama aku! #COLORISTA #SkannetteXColorista #DIYW @getthelookid

14.8k0
1 weeks ago

GIVEAWAY! BACA CAPTION SAMPAI SELESAI! @ruangguru , bimbel online terbesar di Indonesia lagi merayakan ulang tahun ke-5 nya dan bagi-bagi DISKON 50% jadi cuma 400ribuan UNTUK SETAHUN! Bisa nonton video belajar, latihan soal, tryout sepuasnya! Buruan pake kode diskon JADIJUARA! Kalau mau sukses pasti harus ada kerja keras dong!, jadi mulai sekarang kita harus belajar dengan giat bersama @ruangguru belajar jadi bisa kapan aja dan dimana aja! Keren dan efisien banget! INFORMASI PENTING!!! 1 ) Biar tahun ajaran baru ini kamu makin semangat, ada giveaway juga dari @ruangguru ! Menangkan pulsa 25ribu untuk 1000 orang, 200 tiket nonton, dan 5 smartphone! Caranya: tinggal post foto di feed dengan gaya kaya gue gini dan bikin caption sekeren mungkin. Jangan lupa cantumin hashtag #Ruangguru5Tahun dan #GiveawayRuangguru dan follow @ruangguru 2 ) Tonton dan dapatkan hadiah lebih banyak lagi yang akan dibagikan di acara spesial rangkaian #Ruangguru5Tahun ● Ruangguru Festival, Minggu, 14 Juli jam 19.00 WIB, serentak di 10 TV nasional 3 ) Sekali lagi, jangan ketinggalan DISKON 50%, langganan pakai kode diskon JADIJUARA

14k0
2 weeks ago

Lavender’s green dilly dilly

30.3k0
2 weeks ago

Love hits different when it’s requited lmao

17.7k0
2 weeks ago

she out here lookin like she came straight out from an indie movie

25.2k0
3 weeks ago

#pride 💛 Top from @rnathelabel 🌹

24.5k0
4 weeks ago

A lookbook video is finally up on my yt channel! Check them out asap❤️ link on bio

13.2k0
last month

Ewww smooches😖 p.s love ya big bro, posting this bc u give the best present, ka olin also. THANK YOU!! And also to everyone, Thank you for the bday wishes! Ya girl is 17 now👻

28.6k0
last month

Eid Mubarak💫

24.1k0
last month

let me star a wong kar wai’s movie im qualified

20.1k0
last month

tell yuvin i love him

32.9k0
last month

college fit reflective totebag from @h__k__blvd

23.4k0
last month

❤️

18.8k0
last month

Hi guys, how was your day? I am truly heartbroken seeing what has been happening these past few days in Indonesia, all these barbaric, brutal, riot acts, this is the first time in my life i’ve seen Indonesia in such a devastating state. To everyone out there, please be safe, hang in there, I really hope these political tensions come to an end as soon as possible, we should not tolerate violence and brutality, nor security disruptions, I hope everyone can go back going outside without the fear of being hurt and bothered, I hope we can continue our daily activities normally, last but not least, I hope those people come back to their senses. We’re going to get through this together. <3

21.5k0
last month

top & hat from @carousel store 🦋💙

16.6k0
May 2019

nature bound bag from @kurva_id

22.3k0
May 2019

earfquake (carti’s verse )

36.8k0
May 2019

Rainy day gloomy Annette

19.6k0
May 2019

Menurut aku, #CantikAllOut adalah ketika kamu bisa beraktivitas seharian tanpa merasa ngga nyaman atau terganggu dengan gayamu! ✨ Buruan share gaya #CantikAllOut mu untuk menangin Beauty Cruise ke Singapore - Phuket! Caranya: 1. Beli NIVEA Pearl & Beauty dan simpan struk pembelian 1 April - 31 Mei 2019 2. Upload foto/video/boomerang yang nunjukin gaya all-out mu bersama NIVEA Pearl & Beauty. 3. Tag @NIVEA_ID dan sertakan hashtag #CantikAllOut Selain bisa menangin 10 Beauty Cruise ke Singapore-Phuket, ada juga 15 Kamera Fujifilm X-A10, 20 Xiaomi Pocophone, Shopping Voucher dan ratusan hadiah menarik lainnya, lho! 🎁 Cek bio @NIVEA_ID untuk info lebih lanjut yuk! 💛

15.3k0
May 2019

Princess peach pt. 2 Wearing this pretty necklace from @wearlovinstuff !! 🌸✨ Makeup deets: @esteelauder doublewear foundie ‘tawny’ @toofaced born this way concealer @anastasiabeverlyhills dipbrow pomade ebony @benefitcosmetics hoola bronzer @lauramercier setting powder @sephora winter flush blush @anastasiabeverlyhills softglam palette eyeshadow @lorealmakeup infallible matte lipstick ‘nudist’ & ‘truffamania’ @beccacosmetics highlighter @maccosmetics fix+ prep & prime Contacts from: @olens_official as always

22k0
May 2019

This is it chief P.s try guessing my height Edit: Yes it’s 167cm plus the shoes !!

25.6k0
April 2019

Manic pixie dream girl

27.5k0
April 2019

Pretty

14.9k0
April 2019

Jadi seorang Annette kalau kemana mana itu pasti ada beberapa hal yang gabisa banget ditinggalin, magic stuffs yang wajib banget ada sama aku itu pertama, kamera, because it captures every moment, from the littlest to the biggest, from my least to my most favorite, selain itu yang penting banget juga ada kaca, karena aku harus stay on point throughout the day! Terakhir, aku suka kemana mana ngga ribet, ngga banyak bawaan biar selalu comfortable, jadi tas selempang mini itu bener-bener berguna! Nah gimana, tertarik kan sama #RacunAlaAnnette !! Yuk cek profil @tokopedia aku, semuanya ada jelas disana, langsung klik aja link yang ada di bio ku! #TokopediaBYME #MulaiAjaDulu

17.6k0
April 2019

the scenarios made up in our heads are actually real events happening in an alternate universe and we’re actually connecting with our alternate self’s mind

27k0
April 2019

la vie en rouge🥀 fit from @foryouthelabel ♥️

24.9k0
April 2019

This look’s tutorial is up now! Link on bio♥️ contacts from @olens_official

23.6k0
April 2019

cacar

20.3k0
March 2019

you are the cause of my euphoria🥀 hairpin💓 @kurva_id heart top♥️ @passionpetals id

20.1k0
March 2019

passez une magnifique journée💐

27.1k0
March 2019

Mom’s candids are the best ones🌊

25.1k0
March 2019

Another grocery shopping pic🤕 Top from @baebaebae id #ad

27.6k0
March 2019

it really be like that sometimes😶

27.3k0
March 2019

how i edit my insta photos video link in bio

21.3k0
February 2019

I like cats but the feeling is not mutual P.s new vid is up! link on bio

18.4k0
February 2019

Do you remember your first ever IG username? What was it? Mine was hemmings06 bc 5sos Shirt @greylloydshop

19.3k0
February 2019

Love my new prescription glasses from @favelaglasses I’m using prescription (-2 ) & antiradiation lens, you guys can get your own prescription lens too there ❤️⚡️

19.8k0
Load More ↓