#abangkembeng @rahmansall3h

Similar users

#abangkembeng photos and videos

6 days ago

D E Y K E M B E N G ❗❗❗ . . Sini meri sini saiya yada sikit cerita mau kasi you worang tau. Yitu IG @vapemurah___ mau kasi herga runtuh kaw kaw, yitu vili pod pasti depat yitu free gift sengat benyak. You worang tak mau fining kepela. Terus fergi yitu IG @vapemurah___ teros kesi worde wokeyyyy. . . To my brother @hairiwhuut iam so sorry 🙏🙏 brother. Yini video mau kasi hepi hepi saja. Saiya doakan brother success terus maju delam bidang brother. @k_clique #best #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #vape #vapemurah #vapemurahmalaysia #pod #caliburn #orion #pasito #artery #dotmod

3.2k0
2 weeks ago

D E Y K E M B E N G ❗❗❗ Mari kita berpantun Sapa pandai sila sambung pantun abam . . Oh bulan, mana bintang Atas pucuk kayu ara Oh tuan, bila datang . . . . . . . . . . . . . . . . . Sila isi tempat kosong . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #pantun #pantunjenaka

1.8k0
2 weeks ago

D E Y K E M B E N G ❗❗❗ Tahniah diucap kan pada @aminuddin_aminyahya dan pasangan @fydanja semoga hubungan yang dibina kekal hingga ke jannah. #barakallah Sebelom acara bermula ada satu kejadian. Nasib baik la mase abam bukak payong tak tekene kat muke pengantin lelaki ni. Kalau tidak, tak jadi la majlis smlm. Allah... tapi apa2 pon majlis semalam berjalan lancar. Dan abam doa kan semoga perjalanan my bro @aminuddin_aminyahya dan @fydanja akan terus lancar menuju hari2 mendatang. SELAMAT PENGANTIN BARU BRO. . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #wedding #barakallah

1.7k0
2 weeks ago

D E Y K E M B I N G ❗❗❗ Yini melam jam 9 you worang jengan lepa wokeyyy.. . . MV @lavinajuice gaiss . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #lavinajuice #pod #vaper #saltfther #saltnic

6210
2 weeks ago

D E Y K E M B I N G ❗❗❗ . . Tinggal dua hari saja lagi gaiss!!! Jangan lupa subscribe channel youtube abam (Rahman Salleh ) Tq 😘😘😘😘 . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing

5680
3 weeks ago

D E Y K E M B I N G ❗❗❗ . . Jangn lupa gais. MV lavina dah nak keluar. Semua gang naik kl terlibat. @lavinajuice @lavinajuice @lavinajuice @lavinajuice @lavinajuice @lavinajuice #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #muzikvideo #lavinajuice #lavinaflavour

3770
3 weeks ago

MERDEKA 62 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾

4040
4 weeks ago

D E Y K E M B I N G ❗❗❗ Betol ka yitu @lavinajuice mau keluar yitu perisa DERIAN? . . Siapa yitu mau perisa derian kesi komen "DERIAN SATU" . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #lavina #pod #mod #vaper #caliburn

2k0
4 weeks ago

Hello gais. Lagi apa gais? . . Siapa kenal brother kiri dan kanan abam tu. Cube korang tag sikit ig brother kite ni. @thevape69 @thebarrel #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #thevape69 #thebarrel

8050
4 weeks ago

D E Y K E M B I N G ❗❗❗ . . Cuba teka apa yang pelik dekat gamba ni . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing

2.2k0
5 weeks ago

Bile gamba ni di post mesti ramai akan cakap. "Bro sedar la diri tu, cari jela awek yang sepadan ngan kau" sedangkan die tak tau yang sebelah ni kawan zaman sekolah abam 😂😂😂 . . Setelah 3 4 tahun tak jumpe, sekali jumpa. Haiss lain macam adah oit @adahohadah Opss sori udah berpunya geng. 🤣🤣 Sila cuba lagi gaisss. 😅😅😅 . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing

2.7k0
last month

D E Y K E M B I N G ❗❗❗ CUBA YOU WORANG KASI KOMEN APA PASAI SAIYA YITU KENA TENAM. . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #lavinajuice #vape #podsistem #saltnic #freebase #molokek #shedap #gengserai #gengketum

1.9k0
last month

D E Y K E M B I N G ❗❗❗ CUBA YOU WORANG KOMEN, KAMI WORANG SEDANG LIHAT APA? . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #lavina #dotaio #freebase #saltnic

3.9k0
last month

D E Y K E M B I N G ❗❗❗ . . BERJALAN - JALAN KE PULAU TIOMAN, SINGGAH SEBENTAR DI PULAU MABUL. DULU - DULU HANYA BERTEMAN, SEKARANG SUDAH DI HIJAB KABUL CIA CIA CIA . . . . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing

2k0
last month

D E Y K E M B I N G ❗❗❗ SIAPA MAU NEIK SEMA SAIYA??? . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing

1.2k0
last month

D E Y K E M B I N G ❗❗❗mau @makanmana stall . Saiya kewan selelu tenya mau mekan mena. Kali kali saiya kewan tenya mekan mena, saiya pasti yitu kepala pusing la. Saiya tade tau mau mekan mena. Tetapi sekerang saiya seda tade fening la. Yitu kedai mekan mana sedah wujud. Kembing dia!!! Sini kedai ken benyak mekan sedap2 la, saiya yitu yari fergi benyak fening kepela mau yitu worde 😅😅. . . Sini punya tempat ken benyak yitu sup sup punya base, wapa punya sup semua you worang mau pasti yeda la. Kembing you. Jadi apa lagi tunggu you worang kasi fergi la, KESI CUCI!!!!! . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #makan #mana #makanmana #sup #meetball #kambinggrill #meesup #meehonsup #sedap #haatepuk #maluapabossku #bossku #bosskite #bukankalengkaleng #bukanbiasabiasa

1.9k0
last month

D E Y ❗❗❗ Kewan2 lagi pining ka? Ta mau pining2 la kembing. Sini saita ada sikit mau kesi tawu. You worang yitu mau VAPE/POD murah2 ken. You worang kasi fergi sena yitu ig @vapemurah malaysia @vapemurah_ sini tempat benyak syok mau vili la. Sini kalu kasi vili yitu free give benyak depat la kembing. You worang pasti tade rugi betol cekap. @vapemurah malaysia @vapemurah_ @vapemurah malaysia @vapemurah_ @vapemurah malaysia @vapemurah_ Jadi apa lagi you worang mau tunggu. Kasi vili, kasi cuci la❗❗❗ . . #vapetricks #vapemurah #vapepen #vapeporn #smoknord #uwell #kakivape #podsistem #lawak #lawakhambar #videolawak #ncig #dotmod #dotaio #vapeon #18k #nomoresmoking #ma #lawaking #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakkeder #lawakbatak #lawakhangit #zonlawak #lawakterkini #lawakan #lawakbodoh #lawakmalaysia #himpunanlawakmalays

2.5k0
last month

Ni ke Raja dari bangladesh yang hensem2 comel2 tu? . . 📸 : @safiuddinzambry the bossku . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #bangladesh

2.5k0
last month

Besama the lejen @pakduanlejen Nak tau kami buat ap kat tioman ni? Kene tngu next video bossku. 🤣🤣 . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #pakduanlejen

2.6k0
last month

Muke tunggu orang 5 minit 🤣🤣🤣 . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #nasib

1.8k0
July 2019

Haaa berita baik untuk kawan abam semua. Pada korang yang tak tau mane nak dapat durian murah2 dan sedap. Korang boleh roje num yang tertera pada video. Abam berani kerat jari, kalau korang datang sini mesti korang puas hati. . . Dekat sini bukan saja ada durian fresh tapi dorang ada jugak durian frozen yang mana bila dimakan terasa seperri makan ice cream durian yang sangat sedap. Jadi apa lagi tunggu KASI CUCI!!!!!!!!!!! . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #viral #durian #musangking #d24 #raub #kualaatok #makanmakan #pestadurian

2.9k0
July 2019

Penantian penuh debaran. Seram komedi jadi habuan. . . Ok geng, malam ni jangan lupe dekat channel youtube @zukieeeee Macam abam cakap sblom2 ni. Dalam cerita ni banyak kejutan. Jadi pada korang yang selalu spot #naikkl sebelom ni, abam harap boleh sapot cerita baru ni jugak, OK. Semoga terhibur geng dengan cerita baru yang di taja oleh @lavinajuice @zukieeeee @pakduanlejen @rahmansall3h @iamoyot @mamat_laakowt @firdauszzyadizzz_ @wan_syazwan_toqwea @safiuddinzambry @faizalazaharrr @im_burn #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #lavina #naikkl #vape

9040
July 2019

TEAM SERAM @lavinajuice Haa ad video baru ke tu? Cerita ap? Lawak ke seram? Kene tunggu la kalau nak tau . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing

1.3k0
July 2019

Waktu abam buat benda2 yang kurang sopan la ad yang merakamnya. 🤣🤣🤣 . . @luqmanafifzulkifli terima kasih la ye. 😑😑 . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing

2.9k0
July 2019

Acah2 lagi. Sekali buat tak jadi 🤣 . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing

1.5k0
July 2019

trowback sikit . . Pengalaman ni palaing tak boleh abam lupe kan. Tq @branding_utusankosmo 😁 . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing

1.6k0
July 2019

Haa..👂 haaa...👂👂 haaaa...👂👂👂 . . Sape tahu yang selalu haa haaa haaaa tu sape? . . . #rahman #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing

1.8k0
July 2019

Bertik tok denagn @wan_syazwan_toqwea dan @ammy_ramli Terima la tarian dari kami . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing

1.5k0
June 2019

Pening cari tshirt untuk bergaya? aps_exclusive nak bagi tshirt kosong sejuk murah2 ni!! Untuk yg bertuah, follow @aps_exclusive dan tag 6 rakan anda untuk dapatkan tshirt secara percuma.Pemenang kami akan tentukan secara rawak. WhatsApp kami terus utk tempahan : www.wasap.my/60104048829/tshirtaps . . Burung merpati terbangnya tinggi, Terbangnya tinggi tersangkut di areal TV, Kalau isteri lebih tinggi dari suami, Alamatnya murah rezeki.😘😘😘 . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #deykembing #lawak #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakhangit #lawakan #lawakmalaysia #lawakgram #videolawak #himpunanlawakmalaysia #ig_countryside #instagram #dogsofinstagram #f #cetakbaju #cetakbajumurah

3.6k0
June 2019

Deyy kembinggg!!!! meri la sema2 kita tengok yitu NAIK KL RAYA yepisod Yahirrr😜😜😜 . . You worang tade tawu ka mecam mena mau tingok yitu NAIK KL RAYA. sengat sinang la kembinggg!! You worang fergi yitu (face bookpage zukieeeee yatau yitu chanel youtube zukiemohamad ) Apa legi tengu, KESI CUCI!!!! . . . #rahmansalleh #rahmanbangla #abangkembing #newvideo #raya #2019 #raya2019 #inikanraya

4.2k0
Load More ↓