Marcella W 👑 @marcellawsl

🐤 1 Corinthians 10 : 13 💄@eminacosmetics Ambassador 👻 marcellawsl 👇🏻 don't forget to like & subscribe!!

Marcella W 👑 photos and videos

Yesterday

Hai guys!! cocok banget nih buat kalian yang suka pake lip tint, tpi bingung mau pilih shade yg mana.. 🤔 yuk lgsg aja di tonton!! 😘💕 @eminacosmetics @eminacosmeticsjakarta #eggabatch3 #eminamagicpotionliptint

30759
2 weeks ago

Happy sundayy!! 🌈✨ cr: @geraldy_d_gege

40646
last month

to walk in nature is to witness thousand miracles

59334
May 2019

Hai beauties!! 💕 . Perkenalkan nama aku Marcella Weslie. Aku berasal dari kota Jakarta dan puji Tuhan aku seneng banget akhirnya bisa mendapatkan sebuah kesempatan untuk menjadi bagian dari keluarga besar @eminacosmetics Ambassador Batch 3 ini!! . Nah EGGA itu sendiri, gak hanya sekedar menjadi ambassador saja.. tetapi, kalian juga dapat belajar banyak hal yang tentunya seru dan menarik!! seperti bertemu teman-teman baru, sharing pengalaman kita, ketemu beauty guru yang kece seperti ka @nadyaaqilla , juga ada mini beauty class, dan tentunya mengenal produk-produk Emina yang pastinya keren dan unyu banget!! . Dengan aku menjadi part of #EGGABatch3 ini.. aku akan inform kalian tentang produk-produk Emina yang terbaru dan juga setiap kali @eminacosmetics dan @eminacosmeticsjakarta akan membuat event-event yang pastinya seru dong!! . Thankyou guys for all your support and attention!! ❤️🧡💛💚💙💜

43127
May 2019

2 lines of enjoyment, food and games.

47528
April 2019

Time flies when i am thinking about you. . . . . 📷: @geraldy_d_gege

40012
April 2019

I’ve got nothing to do today but smile. cr: @patrick y1809

43910
April 2019

📷: @patrick y1809

37726
April 2019

🍃☕️

39216
March 2019

“Don’t worry about what other people think. Hold your head up high and plunge forward.” - yes it is so true that ive decided to join #eggabatch3 because becoming an Emina Girl Gang Ambassador will definitely change my life, giving me a chance where i can meet new friends, explore more about the beauty of make up, especially products from Emina itself. We all know that have a suitable product for teens, plus an affordable price with a super duper good quality, making it a great choice for beginners who would know more about make up!! what’s the secret?? Well hopefully by joining EGGA i can finally know the answer ☺️.. Wish me luckk 😁🙏 #EGGABatch3 @eminacosmetics •👚 : @lovatte clothing

49171
February 2019

everyday is a fresh start. 🍃

49546
December 2018

though miles may lie between us, we are never far apart, for friendship doesn’t count miles, its measured by the heart.

31925
November 2018

Coming together is a beginning. keeping together is a progress. Working together is success.

3169
September 2018

i prefer living in color.

38810
August 2018

Good things come to those who waits.. • • • cr: @mchellewsl

39511
July 2018

Difficult roads often lead to beautiful destinations.

40213
June 2018

Don't cry because it's over, smile because it happened

37210
June 2018

You only live once, but if you do it right, once is enough.

45119
May 2018

Nothing you wear is more important than your smile.

38110
May 2018

take every chance you get in life, because some things only happen once.

36510
April 2018

Style is a reflection of your attitude and your personality.

38713
April 2018

style is a way to say who you are without having to speak.

39619
April 2018

Live life to the fullest,and focus on the positive.

3132
March 2018

Peace begins with a smile.. • • • 📸: @elvlynsoni

29013
March 2018

True friendship is when you walk into their house and your WiFi connects automatically.

29310
March 2018

Playing dress-up begins at age five and never truly ends. 👚

40624