Jessica Alexandra/Sandra @jessica_alexandra09

😉 Sandra is my nick name 💖 I'm 10 yo girl who enjoy dancing, singing, drawing and modelling 👮This account is supervised by my mom 👩

Jessica Alexandra/Sandra photos and videos

6 days ago

Ngedance dulu sebelum masuk sekolah besok 😃 Koreo lama dari kak Arya @sanggar_stellina #theonlyfailureisnottotry #nrgaudition #nrgallstaraudition

1080
2 weeks ago

Special class @dancestation id gading serpong #latepost Thank you kak @jonathan_defj udah ngajarin lagi & miss Gaby @dancestation id buat videonya 😍😊

730
2 weeks ago

Can you find me? 😄 "There is a big world inside of us..All we need to do is take a trip inside." (Arthav ) . . #thanksgod #thanksfortheblessing #happyday #wishmeallthebest #health #happiness #wiser #smarter #meturningten

680
3 weeks ago

Hutan Mati Gunung Papandayan, 4 Juli 2019 😍 #hutanmati #hutanmatigunungpapandayan #gunungpapandayan #myholiday #myadventure

800
3 weeks ago

Nungguin abang Go-food yang lama gak dateng2 🤣🤣🤣 . . #myholiday #myadventure #familyholiday #gunungparangpurwakarta #gunungparang_badega #gunungparangviaferrata

730
4 weeks ago

Komuni pertama 23 Juni 2019 💖

1040
last month

😘

860
last month

#Repost from @dancestation id with @regram app ... Dance Station 3rd Anniversary!! Ga berasa ya Dance Station udah #3YearsDancingWithYou ! . Nah #dancestation punya Special Class untuk kamu! 📍: Ruko Glaze 1 B No. 50, Gading Serpong 📅: 21 Juni - 1 Juli 2019 🎟: Rp 85.000/class Rp 399.000 *All In* (6 Classes ) . Kamu bisa belajar koreografi serta pengetahuan dance yang luas dengan teacher proffesional special di 3rd Anniversary Dance Station! Seru banget kan?! Ayo ikutan Gabung! Kenalan yuk sama Teachernya! 1. @gebinat in Choreography Class 2. @ronelallan in Urban Style Choreography 3. @jonathan_defj in HipHop Class 4. @jessynirmalaa & @rakustra in Collabo Class 5. @mahdiyasirfan in Kpop Class 6. @yooalbert @yooalbert02 in Jazzfunk Class . Untuk info lebih lanjut silahkan hubungi Whatsapp #AdminGS di 081289020797 . Let's dance with #dancestation ! #dancestationGS #dancestationPV #dancestationgiveaway --------- Happy 3rd anniversary Dance Station 🎉🎂semoga semakin sukses dan sering2 bikin workshop seperti ini 😍 Ikutan yuk teman2 Chillax aku: @1vanka_88 @marsha_carissa @aliciachristy27 @kresnawaty @praisellaaugust12 @michellearlne

610
May 2019

Ekspresi muka yg Senin mau PAS 😂😅😆

910
May 2019

Smile & happy Sunday 🙏 👗 @donitakids

880
April 2019

Perform kemarin di drama musikal Paskah @wild_mild Army of Black Cards @wildmild_elevation Choreo by @yoshtatsuo Dancers: me ✌, @kay mariell @katzmeong @vaninalauwrel @vinaya is_me @priscillarimba @heavendesantoro77 @katiee_120 dll (maaf I belom hapal semua ) 😊

960
April 2019

"The sun'll come out, tomorrow, so you gotta hang on till tomorrow, come what may....." (Tomorrow, song from Annie ) . . 👕: @wiliokids #anniejrthemusical #anniejr #hijakartaproduction #kidsmusical #singanddance

950
April 2019

Selamat Paskah buat teman-teman yang merayakan! 🙏🐰 Tim Kerasulan Kerahiman Ilahi Dekanat Jakarta Barat mempersembahkan sebuah buku berjudul Mercifull Kids untuk membantu orangtua memberikan pendidikan karakter kepada anak-anak agar dapat tumbuh dengan meneladani Yesus. . . Terima kasih tante Rauvy @sanggar_stellina mengajak Sandra terlibat dalam mempromosikan buku Mercifull Kids, semoga buku ini dapat bermanfaat bagi semua keluarga 😘🙏👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👧 . . In frame: @lubertus1509 @mariaevelyncahyaningtyas #videoanak #bukuanak #bukurohanianak #selamatpaskah #karakteranak

660
April 2019

Halooo...aku libur seminggu loh...🎉🎊🎉🎊🎇 Siapa yg libur seminggu jg kayak aku? 😁

920
April 2019

Hey Friday...haaaapppyyy to have you today 🤗😊 #yeaylibur #goodluckkakel6

1000
April 2019

Ada yg nonton aku gak di @indonesiapintarsctv 28 Maret kemarin? 🤔☺😎 Koreo masih dari kak Arya @sanggar_stellina#latepost #indonesiapintarsctv #edisiapesialjuara #sdksangtimurciledug #juaraedisiparajuara

1000
March 2019

Black n White Sometimes I feel like I love black and white. Do you like it too???

590
March 2019

Enaaaakkk ternyataaaa ☺😍

870
March 2019

Yeeeaaayyyy yel-yel terbaik 😎👍🏅 Btw, can you find me ? 😁 #sdksangtimurciledug #indonesiapintar #indonesiapintarsctv #sctv #yelyelterbaik #wearethechampion

710
February 2019

Hey youuu... Have a nice weekend! Jangan lupa belajar yang senin besok PTS ya...📚📖🤓

750
February 2019

Kelas kak @yoshtatsuo Di @wildmild_elevation 😍 let's join us! Thank you for the video 😊 . . #hiphop #kelashiphop #dance #kelasdancealamsutera #hobi

650
February 2019

"Everything around us is made up of energy. To attract POSITIVE things in your life, start by giving off POSITIVE energy." . . #goodmorning #qotd #keeppositive #letsbepositiveenergy

610
January 2019

Yuhuuuu.... Weekend is here 😍😍😍 #happyweekend #newglasses #gayacentilku #kidsphoto #igphoto #igfeed #igkidsphoto #colorfullpic

600
January 2019

😊😍👧💖🕕

650
January 2019

Good night everyone... and have a sweet dream 🤗💓😴 . . "If someone wishes you good night everyday, you're happier than so many people" (Martin Freeman ) #goodnight #goodnightquotes #timetosleep #sweetdream #wishyouhappier

520
January 2019

What??? School days are coming??? 🙄😱 #holidayends #schoolstarts

670
January 2019

"Do something Get moving Be confident Risk new things Stick with it Get on your knees Then be ready for Big surprises" -St. Angela Merici- #welcoming2019 #happynewyear #newyearcomes #bestwishes #letsstart

630
January 2019

Happy New Year everyone #goodbye2018 #hello2019

450
Load More ↓