SNOWCAP 👻 ORI & TUDUNG SOUK @by_nfzs

Snowcap Hantu | The Souk 🌸 BYCHEFIZA | HAFIFA ZULKIFLI 🌸 Sobella Lipmatte | Liptint . ❌ No booking without payment ❌ No DM . 📲 Click for order

SNOWCAP 👻 ORI & TUDUNG SOUK photos and videos

Yesterday

Souk Cotton Candy BCF . . Wow🤩 cantik digayakan dimana-mana sahaja. Yang penting selesa dan mudah digayakan dengan cepat 💕 . . Jom grab sekarang sementara stock masih ada gaiss ❗ . . Untuk order/pertanyaan boleh tekan link bio diatas 📱 . . #tudungmurah #tudungexpressmurah #tudungsarungexpress #tudungsoukmurah #tudungsouk #anaktudungmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungmuslimah #tudungcoveraurat #tudungmalaysia #tudungterlajakmurah #tudungmurahmalaysia #tudyngselesa #tudungantikedut #tudungjimatelektrik #tudungsoukseremban #tudyngsouklukut #tudungsoukportdickson #tudungrayamurah

90
2 days ago

Kak ieka menggayakan #thesoukberhantu edisi Cotton Candy code #purplepassion bersaiz 'free size' . Lawa kan? 😄😍 Untuk pengetahuan semua, kita ada 3 saiz untuk the souk : FS, L dan XL. Boleh pilih nak saiz ape dan warna ape 😘 But before that, kena check availability dulu dengan Tya sebab ada color yg dah sold out dah 😊 Boleh tekan link di bio untuk pertanyaan & order 😍 . #thesouk #soukhantu #cottoncandy #bubblegum #scarves #tudungmalaysia #soukoriginal #bychefiza_hq

20
2 days ago

Souk Edisi Cotton Candy dah menjadi rebutan ramai. Jom dapatkan koleksi setiap code warna cotton candy di @by_nfzs segera 😘 Jangan pendam dalam hati je tauu, nanti rugi. Stok habis, dah tak restock dah sebab HQ keluarkan bilangan yg sangat terhad. Sape cepat dye dapat 🤗😍 . #thesouk #soukhantu #cottoncandy #bubblegum #scarves #tudungmalaysia #soukoriginal #bychefiza_hq

20
2 days ago

Dah dapatkan belum color terbaru the souk? 😘 LIGHT LAVENDER PINK BELACAN TOFEE BROWN #thesouk #tudungmalaysia #scarves #cloverush #tudungsarung #tudungviral #soukhantu #utusancintabuatadam #dramasweetdreams

30
5 days ago

Selamat pagi 💕

30
2 weeks ago

[ NEW PRODUCT LAUNCHING ] ~ SWEET QURBAN THE SOUK COTTON CANDY.🍭 . The Souk Cotton Candy Officially Realese Today! 😜Didatangi dengan lima color dengan combinasi Piping di tepi tudung yang sangat macthing dan Exclusive. HQ juga masih menggunakan material viscose bagi mengekalkan keselesaan dan kelembutan pada tudung. 👍 . Jangan risau gaiss, kali ni semua size ada tauu. Comfirm korang paling cantik beraya dengan Souk Cotton Candy ni. Stock limited tauu, jadi cepat² grab sebelum kehabisan stock. . Yang online boleh direct whatsapp Tya. Tekan je link di bio 🤗✅✔ #bychefiza #newlaunch #cottoncandy #instanthijab #newproducts #souk #newcollection

30
2 weeks ago

Being independent is not only limited to earning well. It is about being able to do the things that money can or cannot buy all by yourself, without feeling lonely. 🌸 So dress up for yourself, go on a vacation, enjoy that beautiful view, take yourself on movie dates, eat that thing you like, go to fancy places and be the best version of you, not for someone else, but for you. ❤️ ——- #saturdayvibes #loveyourself #morningmotivation #you #instagood #goodvibesonly #pixiewrites #happylife #instagramhub #happiness #independent #womenwhowrite #beindependent #motivationalquotes #morningquotes #quoteoftheday #writersofinstagram

60
3 weeks ago

New look, new price . Jangan risau harga tetap mampu milik 😘 . ✅ jahitan kelim 3 jahitan benang ✅ tag metal rivet ✅ pertambahan satu jahitan lurus pada bahagian awning

60
3 weeks ago

Every day is a blessing. Continue making progress. You got this. 🙆 . #blessing #goodmorning #quotes #positivevibes #happysunday

30
3 weeks ago

Goodnight. Semoga hantu souk ni masuk ke dalam mimpi awak, eh? 😄 . 🐻 Tips penjagaan diri sebelum tidur : 1. Gosok gigi 2. Berwudhuk 3. Kebas & bersihkan tempat tidur. 4. Baring menghadap ke sebelah kanan. 5. Baca Al-Fatihah & doa tidur. 6. Memaafkan semua orang. 7. Tidur dengan tenang 😁 Bolehlah slow-slow amalkan InshaAllah. 😊 #goodnight #soukbychefiza #soukhantu #tudungsouk #soukfreesize #semogamurahrezeki #teamieka

50
3 weeks ago

Alhamdulillah ramai yg ambik peluang untuk grab tudung souk ni sepanjang promosi. Anda memang bijak berbelanja 😍👍 Pastikan produk ori, baru beli ✌ #souk #soukbacktonormal #newprice #soukhantu #soukbychefiza #colorlatte #colorkhakisbrown

40
3 weeks ago

Thursday motivation for this week... Do what makes you feel good🌺 Want to buy scarf? 👉link in bio💖 #myblog #healthymood #goodmorningvibes #inspirationquotes #thursdaymood #dowhatyoulove #motivationalquote #scarftanlovers #scarftanhijab #RayyanHaya #bawalchiffon #bawalsafira #snowcaphantu #thesouk #souk

20
3 weeks ago

Evening! 🥰 . . Jangan lupa flash sale masih berjalan uolls. Jom grab sekarang 😍😍 . . #innersnowcapbcf #innersnowcap #snowcapmurah #sayajualinner #dropshipneeded #miniagentwanted #teamafviral0841 #soukhantu #julysale #promositudung #thesouk

71
3 weeks ago

Pastel colour in the house 💕 . . Sekali tengok macam kek lapis pun ada kan? Campuran warna pastel yang mencairkan hati sesiapa sahajayang memakai nya, . . SNOWCAP BERHANTU BCF 👻 . . Hanya Rm10 sahaja taw, jom order sekarang 👇🏻 . . Sebarang details/order sila klik link di bio 😍 . . #innersnowcapbcf #innersnowcap #snowcapmurah #sayajualinner #dropshipneeded #miniagentwanted #teamafviral0841

40
4 weeks ago

Salam Berhujung Minggu🤗 rehat secukupnya tau! Esok dah nak masuk kerja balikk😜 .. . . . . . #salamdhuha #selamatpagi #teamshana #teamieka

60
4 weeks ago

Color based biru tetapi code berbeza. Korang suka yang mana satu? LEFT or RIGHT? 😘 . . . . . TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER 🙋😍 #soukfreesize #newcolor #thesoukberhantu #soukbychefiza #tudungsoukkelantan #soukoriginal #tudungironless

20
4 weeks ago

Hai korang. Tak rasa insecure ke dengan kecomelan kelawaan warna warni snowcap ni? 😝 Jom cuba satu. Belum cuba belum tau 😙 . . . TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER 🙋😍 #snowcapbest #snowcaporiginal #snowcaprm10 #snowcaphantubychefyza #tudungviral #tudungmurah #tudungsouk #thesouk #localmy #like4like #f4f #follow4follow #cantik #simple #mudah #jimatmasa #innerviral #snowcaphantu #tudungborong #borongmurah #terapiinstagram #ajimaura #instafamous #azizanosman #irfankhairi #sifufbads #onlineshop

70
4 weeks ago

Hai! Cantik tak kakak hari ni? 😆 Jom sape nak order tudung sarung, meh pm tepi 😉 #soukhantu #soukbychefiza #newcolor #soukfreesize #souklovers

50
4 weeks ago

Jom cantik dengan lipmatte MAHSURI dari SOBELLA😘💋 #sobellalipmatte #sobella #lipmatte #jomcantik #berseri #mahsuri

61
4 weeks ago

Peminat setia souk 😍. Dia bukan penjual tau. Tapi dia suka repeat order sbb terpikat dengan materialnya 😘 #souklovers #tudungironless #tudungmalaysia #soukfreesize #souk #soukhantu

90
4 weeks ago

Warna favourite Dee adalah Taj Mahal . Korang suka tak Taj Mahal ? 😘 #tajmahal #sobellabeauty #lipcream #lipmattehoney

40
4 weeks ago

Warna-warna koleksi SobellaXAshhNAnass yg sangat lawa kini kembali lagi dengan texture LipCream ❤ . Ada 3 colour kesemua nya yang pasti mampu menggetar kan jiwa korang gituw . Rm 39 satu pcs , tidak termasuk kos penghantaran 😘 . Ws 01121940723 atau TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER 😘🙋 #sobellabeauty #lipcream #lipmatte #lipmattehoney #merawatbibirkering #sobellaashhannas #dianadanielle #bangkok #tajmahal #london

80
4 weeks ago

Ready stock ! Koleksi SobellaXAshhNAnass kembali lagi dengan texture LipCream ❤ . Ada 3 colour kesemua nya yang pasti mampu menggetar kan jiwa korang gituw . Rm 39 satu pcs , tidak termasuk kos penghantaran 😘 . Ws 01121940723 atau TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER 😘🙋 #sobellabeauty #lipcream #lipmatte #lipmattehoney #merawatbibirkering #sobellaashhannas #dianadanielle #bangkok #tajmahal #london

32
4 weeks ago

SOBELLA ASHxANNAS - Diana Daniel

10
4 weeks ago

Manaeh nya Geng lecturer University College Bestari bersouk😘 Korang taknak ke bergambar ramai-ramai macamni? Kalau kita buat contest ni best jugak ni, korang kalau ada gambar bersama the souk boleh la tag kami 😍 Yang nak order boleh cepat2 wasap . . . #tudungviral #tudungmurah #tudungsouk #thesouk #localmy #like4like #f4f #follow4follow #cantik #simple #mudah #jimatmasa #innerviral #snowcaphantu #tudungborong #borongmurah #terapiinstagram #ajimaura #instafamous #azizanosman #irfankhairi #sifufbads #onlineshop #dropshipwanted

102
4 weeks ago

Nak pergi Holiday dengan family tak perlu susah-susah pakai tudung belit-belit buat spoil mood aje kan so souk aje Helena Deluxe macam Queen ni dah pun Onz mood holiday siap berOotd lagi taw😍 Psst; sekarang Helena Deluxe kita tengah promo tau hanya Rm35 sahaja so cepat la grab korang dah nak cuti ni, sat lagi nak plan holiday dengan family dah🤩 . . . #tudungviral #tudungmurah #tudungsouk #thesouk #localmy #like4like #f4f #follow4follow #cantik #simple #mudah #jimatmasa #innerviral #snowcaphantu #tudungborong #borongmurah #terapiinstagram #ajimaura #instafamous #azizanosman #irfankhairi #sifufbads #onlineshop #dropshipwanted

92
4 weeks ago

Halah-halah cantik sungguh bersouk dengan Helena Deluxe code Tropical Paradise bcf ni kan? Ni kalau lepak petang-petang kat pantai ni comfirm ramai mata-mata yang memandang🙈 Sekarang Helena Deluxe tengah promosi tau korang, untuk freesize hanya Rm35 sahaja daripada harga asal rm40😱 Untuk size L pun kita bagi rm40 aje dari rm45. Korang tunggu apa lagi? Panas-panas ni nak belit lagi ke? Uishh, melekit 🥴 . #tudungviral #tudungmurah #tudungsouk #thesouk #localmy #like4like #f4f #follow4follow #cantik #simple #mudah #jimatmasa #innerviral #snowcaphantu #tudungborong #borongmurah #terapiinstagram #ajimaura #instafamous #azizanosman #irfankhairi #sifufbads #onlineshop #dropshipwanted

80
5 weeks ago

Morning korang. Dah ramai pergi kerja ke? semoga Allah permudahkan segala urusan 😍😘

70
last month

Kan dah cakap tudung Souk ni memang sesuai untuk semua peringkat umur tau. Acik cantik ni pakai saiz xL. Cun sangat kan 😍 . . Tudung Souk 👻 by HAFIFAZULKIFLIxBCF . . Kelebihan tudung ni ?? . 👻antitembam 👻tak jarang 👻labuh depan dan belakang 👻tak perlu iron 👻sarung je terus kat kepala 👻senang bentuk 👻serap peluh 👻tak berkedut 👻kain jenis viscose sejuk dan selesa 👻jimat masa dan tenaga . . Harga : RM44 . . #tudungviral #tudungmurah #tudungsouk #thesouk #localmy #like4like #f4f #follow4follow #cantik #simple #mudah #jimatmasa #innerviral #snowcaphantu #tudungborong #borongmurah #terapiinstagram #ajimaura #instafamous #azizanosman #irfankhairi #sifufbads #onlineshop #dropshipwanted

70
Load More ↓