Becky Tumewu @becktum

Let’s support @sikkauntuksemua a personal project by @kayladermawan

Similar users

Becky Tumewu photos and videos

2 days ago

One FUN Night! #familyGathering @talkincorps ❤️🇲🇨 . . #beckytumewu #talkincorps #celebratinglife

2610
2 days ago

This is US @talkincorps family! Kita ini sudah jadi keluarga, yang namanya keluarga itu pasti ada berantemnya, ada nggak akurnya, ada nge-gas nya, tapi yah ujung-ujungnya pasti baikan lagi, kangen kangen-an, bergandengan dan jalan bersama lagi. Intinya adalah semua bisa dibicarakan dan dicari jalan keluar terbaiknya, apalagi kita keluarga ‘sekolah komunikasi’ 🤩 terima kasih anak anakku sayang @adhityamaulana_ @nickyku @devitanjay @taufik_ardiansyah1 @ellatalkinc @iamsaurina @irnasyach @aldoadinata @fachrieyudika @farharustianaa @evaggelion @nadzaindr @delarahmahs @chandri25 terima kasih papihnya anak anak @erwinparengkuan utk dua hari yang tidak hanya menyenangkan tapi juga sangat berarti . . #beckytumewu #talkincorps #familygathering #celebratinglife

5110
3 days ago

Dirgahayu Indonesia-ku 🇲🇨 . . #beckytumewu #celebratingIndonesia #celebratinglife

3020
2 weeks ago

“Better to see something once than to hear about it a thousand times” Lhasa ~ Tibet ~ 2018 . . #beckytumewu #traveling #happymonday #celebratinglife

1k0
2 weeks ago

“As for my girls, I will raise them to believe they breathe FIRE!” . . #girlBoss #motherofDragons #beckytumewu #tarakayla #celebratinglife #happysunday Photo by @vaniova @axioo family Styled by @cladiolamarceline @danitasigarlaki ❤️

3.1k0
2 weeks ago

Smart woman, brave person, tough and supportive Mom, cool grandma, that’s @djenarmaesaayu through my simple eyes, so nice to meet you after so long, stay healthy and joyful Djenar, ahhh look at our girls: @banyube @bidarimaharani @taradermawan @kayladermawan all grown up and beautiful! #kecupsatusatu 😘 dan selamat ulang tahun utk #embunkinnara 🤩 . . #beckytumewu #celebratingfriendship #celebratinglife

6780
2 weeks ago

Thank you @jdermawan @taradermawan and @kayladermawan for the FUN! . . #beckytumewu #celebratinglife

1.9k0
2 weeks ago

“Beauty is what the Universe sees when you learn to accept yourself and own what you got. “ . . “Beauty doesn’t come in a golden ratio, it is in the eye of the beholder.” . . These are things I learned from my daughter @taradermawan 😍 thank you @theeditors_club for the lovely opportunity . . #taradermawan #beckytumewu #celebratinglife

2.7k0
4 weeks ago

Jangan panggil kami BUNDA 😝 tadi malam sempat ngobrol dengan partner centil saya @davehendrik nggak ngerti berawal dari mana tapi belakangan memang orang orang sales baik online maupun non-online dari macam macam industri seringkali menggunakan kata sapa ‘Bunda’ untuk perempuan yang kelihatan/diduga sudah ber-anak (iya dong, kalo dipanggil Bunda berarti anggapan orang sudah ber-anak ya?! Banyak yg belum ber-anak-pun, bahkan belum nikah, eh tetap dipanggil ‘Bunda’ ) Kalau saya pribadi lebih suka disapa ‘Ibu, Mbak atau Kak’ dan teman teman anak saya atau keponakan saya memanggil saya ‘Tante’ 😊 intinya adalah tidak semua orang nyaman dipanggil dengan sapaan yang lebih kreatif seperti Bunda, Sis, Onty, dll, dll, itu saja. Marilah kita kembali ke selera asal, terima kasih , WHAT DO YOU THINK, boleh loh di COMMENT, eh kalau kamu maunya dipanggil apa @davehendrik ?! 📷 by @alex_theleonardi Panggil saya #BuBeck #TanteBeck #KakBeck #mbakBeck asal JANGAN #BEBEK 🦆😝 #happyMonday #beckytumewu #celebratinglife

3.3k0
4 weeks ago

Gonna be a very special evening, it started with a beautiful picture by @alex_theleonardi #beckytumewu #davehendrik #celebratinglife

9380
4 weeks ago

The weather, the sunset, my ‘hard-working heart’ condition is just PERFECT at this moment, thank YOU 🙏🏼❤️ . . #becktumewu #beckonstage #celebratinglife Thank you bu Manager @pattytumewutane for such a perfect picture (tumben ) and tante @respatioq for the perfect make up and hairdo

4.1k0
4 weeks ago

Last preparation for #SAMANDAFOREVER ❤️ tonite’s gonna be amazingly beautiful! . . #beckytumewu #celebratinglife #celebratinglove Pinjem lagunya yah @afgansyah reza 😘

9680
4 weeks ago

There’s no such thing as ‘your life is easier than mine’ in our friendship. Somehow we’re equally broken, and we survived. Tag your #BFF try to be there for each other and when you think you’re ‘alone’ just reach out, this is my friday night, wish you a good one too 🙏🏼❤️ . . #beckytumewu #celebratinglife #celebratingfriendship

5100
4 weeks ago

Left to Right: Charlotte - Miranda - Samantha - Carrie ?! Please meet my #sexandthecity gurlssss, welcome home @careen lee we have MRT now, you know?! 😊 #happyFriday #beckytumewu #celebratinglife #celebratingfriendship

7880
4 weeks ago

Kata bijak mengatakan: hadiah yang paling berharga adalah WAKTU, selamat ulang tahun pak Dokter @anthonyhandoko semoga selalu diberkati dengan SUKA CITA 🙏🏼❤️ . . #beckytumewu #celebratinglife #celebratingfriendship

7620
1.9k0
5 weeks ago

Petra ~ Jordan ~ 2019 . . #beckytumewu #petra #jordan #lovetravel #celebratinglife

1.9k0
last month

Selamat hari minggu #happysunday , semoga hari ini akan menjadi hari BAIK utk semua, ini foto semalam saat bekerja tidak menjadi beban tapi justru menyenangkan, terima kasih tante @respatioq utk make up dan hairdo-nya, terima kasih @rikasulaiman untuk gaun cantiknya, dan terima kasih @ashcolored untuk foto fotonya 🙏🏼❤️ . . #beckytumewu #beckonstage #celebratinglife

1.9k0
last month

Happy Bride is the Prettiest! 😍 📷 by @ashcolored #beckytumewu #beckonstage #celebratinglife

7310
last month

Too many reasons to laugh, thank you @ferdyhasan for tonight, always so nice to work with you 🤩 📷 by @ashcolored #beckytumewu #beckonstage #celebratinglife

1.7k0
last month

Cuma mau bilang Selamat Pagi, semoga hari ini penuh berkat dan menyenangkan 🙏🏼❤️ . . #beckytumewu #celebratinglife #dekatdihati by #RAN

1.2k0
June 2019

Let’s dance 💃🏼 🏖 harapan: di pantai, kenyataan: di kantor @talkincorps siap berbagi ilmu #komunikasi 🤩 . . #beckytumewu #happyweekend #happysaturday #celebratinglife

1.6k0
June 2019

Remembering our last nite in #okinawa it was raining so hard, but still we had a good time just cuddling under the blanket #thankGod 🙏🏼❤️ . . #beckytumewu #tarakayla #girlstrip #celebratinglife #latepost

2.6k0
June 2019

“Walaupun banyak negeri kujalani yang mahsyur permai dikata orang Tetapi kampung dan rumahku Di sanalah ku merasa senang Tanahku tak kulupakan Engkau kubanggakan” . . Cuplikan lagu ‘Tanah Airku’ karya Ibu Sud ini cocok banget dengan perasaan kami saat ini, sekeren kerennya negeri orang selalu rindu pulang 🙏🏼❤️ and YES, we’ll be HOME soon! . . #beckytumewu #tarakayla #celebratinglife

2.2k0
June 2019

S U N D A Y ❤️ . . #beckytumewu #bluesky #happysunday #celebratinglife

2.4k0
June 2019

Jauh jauh ke Okinawa ketemunya sama BEMO 😝😘 ahahahaa, selamat menikmati akhir pekan teman teman tersayang, dimanapun yang penting bersuka cita karena bahagia itu tanggung jawab masing2! Setuju?! Yuk kasih senyumnya 😊 . . #beckytumewu #okinawa #japan #happyweekend #celebratinglife

2.7k0
June 2019

“God’s Love is like an Ocean, you can see it’s beginning but not it’s end.” ~Rick Warren (everything I see, each experience I have reminds me of how much I am Loved, thank YOU ) . . #happySaturday #beckytumewu #celebratinglife

2.1k0
June 2019

Happy Friday from Okinawa ❤️ missing @rezatumewu really wish you’re here with us, Sis 😘 . . #beckytumewu #theTumewus #alphafemales #celebratinglife

1.9k0
June 2019

Snorkeling yuk ah! Adanya foto before ajah, selebihnya nggak sempat foto, karena masuk air dan sibuk main sama ikan. Kami snorkeling di area namanya #bluecave #capeMaeda ikannya banyak warna warni,dua jam yang menyenangkan dan setelah itu lapaaaaar! 🤪🐟🐡🦑🐠 . . #beckytumewu #tarakayla #okinawa #japan #celebratinglife

2.2k0
June 2019

Let us forgive, support and love each other like there’s no tomorrow, Happy Lebaran everyone, may God bless us all with Peace and Joy, and may you enjoy your precious moment with your Loved ones 🙏🏼❤️ . . From our family to yours, #beckytumewu #thedermawans #idulfitri #mohonmaaflahirbatin #celebratinglife

1.7k0
June 2019

Thank YOU for such a beautiful morning sky 🤩 thank you @kayladermawan udah fotoin😘 . . #beckytumewu #okinawa #japan #celebratinglife

2.3k0
June 2019

WINK* yang artinya ‘HORE KETEMU PANTAI CANTIK BANGET’ 🤩 . . #beckytumewu #tarakayla #girlstrip #okinawa #japan #celebratinglife

1.4k0
June 2019

At Last : A Sunny Day at Okinawa 😍 . . #beckyTumewu #tarakayla #okinawa #japan #celebratinglife

1.9k0
June 2019

Finding Nemo and Dory and the rest of the gang 🐠🐡🦑🐟🦀🐬🐙🦞 . . #churaumiaquarium #okinawa #japan #beckytumewu #celebratinglife

2.6k0
June 2019

It was raining this morning in Okinawa, so we just stayed in bed until 9 o’clock and woke up fresh and re-energized. Well, we just need to see everything from the better perspective, so everything would be just ‘perfect’😊 📷 by @taradermawan #beckytumewu #okinawa #japan #celebratinglife

3.2k0
Load More ↓