Ayie_Fikri @ayie_fik

Ayie| 94| Setapak Gombak n ampang! workout n workhard.. 💪 Walk to the Further.. #Young,DumbnBroke

Ayie_Fikri photos and videos

April 2019

Tealive Crew!!!!!! 🍃💦🍆

1080
January 2019

Malu apa bosskur... hanya iklan sahaja tak masuk pon!!! 😂😂 #zouk #skyavenue #casinoavenue #daulattuanku #maluapabossku #masihmencari

720
January 2019

Abandoned place have a nice view!! Agree? 🔥 #view #pro #sunday #jibby #beautiful #2019 #freeworkout #hunting 📷

920
January 2019

for 2019 selfie! hahaha 👩🏻😎 #work #2019 #blackandwhite #ambassadorsearch #hairstyles #wednesday #filters #jibby #mahacai #hancing

830
December 2018

Red in the hood!!!! #revengexstorm #red #ootd #chairmoments #jeans #hypebeast 😂👌🏻

1020
November 2018

Baik Budak ni! 😇 #batik #allahuakbar #alhamdulillah 😎

920
1070
September 2018

sleepingsado!!!!! 💪🏻🧔🏻 Kalau susah nak lupakan saya means saya stay dalam ingatan awak lah!!! 😂

870
August 2018

selamat hari raya aidil dan adha #selamat Hari Cuti haha #highlights #beautiful #multicolor

1060
August 2018

hyperbeast hahahaha #hyperbeast #dope #workhard #fit #red #esketit

1110
June 2018

Bile adik aku nak mintak maaf aku suruh mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki!!!!!! #bangsajohor #raya #rosmahmansor #najibrazak #mohonmaaflahirbatin #kosongkosong

1500
June 2018

siak mcam gay filter snapchat semua jadah... hahahahaha 🔥 #snapchats #barai

870
April 2018

Kugiran Maskonah! #wedding #bangsajohor #oversea

1090
March 2018

Shoot for radhi oag cosplay hahaha.. #oag #sentuhan #night

900
March 2018

Done urusan semua nye alhamdullilah.. lulus semua nye... skang nak siap2 g kerja plak

1090
March 2018

No motivate n No consistent!! Just keep dreaming about your target.. you must pass that those thing n u will archieved it all!! #motivated #goals #workhard #workoutmotivation #bicepworkout #rookie #gymsquad #needsupport

860
March 2018

I just focus on my next target!! #night #nostalgia #classic #workhard

940
March 2018

#cringe gile zaman2 facebook hahaha tak ingat time bile tapi yang pasti dulu aku segak orang nye hahaha.. #tb #different #komen sikit.. haha.. 😂🤣

980
January 2018

Bila takde yang memerhati bro cuba lah snap n post tak sangka ala2 model hahaha.. #selfie #model #biasa #kamitakramai #justdoit #white #rayban #danau

1180
December 2017

Lelaki ini yang selalu kau puja.. selalu.. tanpa ragu.. haha.. tak cukup baik ke saya ni? #black #haircolor #jeans #adidas #model #sunglasses #sundayfunday #workday

1230
December 2017

Mari lah join mlm biz saya hahahahaha.. duit takde janji confident lvl kena tinggi.. haha.. #audi #ambassador #moneyisnteverything #picoftheday #life #hashtag #flysolo

1190
December 2017

#fatzura #kayu #99tipsbersenam #notfunny #parody hahaha.. Sayang tak kelakar okay...

620
December 2017

My mom nye je aku tumpang je ni hahaha.. #Spydercam #brp #threeweels #model #inspired #work #jum #smart

1300
December 2017

GreenLight means u can walk as u can.. #ootd #tb #fit #justdoit #parkinglot #lol #flysolo

1290
710
November 2017

Done hari ni tak dapat relax now baru nak relax.. #white #macho #akuyangpakaikauyangpanas #geraksolo #justdoit #hashtag

980
November 2017

Girls day out.. n aku jadi driver plak alaaaa... #transporter #driver #followforfollow #takdelife #hashtag

420
Load More ↓